vzhled Win XP
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- nanuk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB: MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E
- frost.silenec
- Začátečník

Tady je zase neco ale uplne pro fsechno... http://www.customize.org
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- johny128
- Začátečník

Len pred par dnami vysiel celkom pekny a mocny(v pripade ze mate kopu stylov a ikoniek na disku
) program Theme Manager, http://neowin.net/comments.php?category ... e&id=28408 , enjoy 
- Jirka_koffee
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Xenostellar
- Začátečník

-
Objevil se mi takovej problém. Instaloval jsem modem a od tý doby mi windows vždycky naběhnou s originál modrym XP stylem. Když to změnim na klasický nastavení (win98) a resetuju comp tak po resetu to naběhne zas na ten modrej styl. Když nastavim jakýkoli jiný styl (mám pozměněnou uxtheme.dll), tak ten tam po resetu zůstane.
Nevíte co s tim, aby tam zůstával ten klasickej styl?
Nedá se to nastavit někde v registru nebo v nějakym souboru?
[Edit]
Tak jsem to dál zkoumal a přišel jsem na další divnou věc. Když windows naběhnou tak je jakoby nastavený to modrý XP schéma, ale ve vlastnostech plochy je napsáno "Klasické nastavení". Když se odhlásim a přihlásim, tak je vše klasické jak má být. Stejně tak když vypnu automatické přihlašování, a po naběhnutí windows se přihlásim tak je správně zaplé klasické nastavení.
Nevíte někdo proč se automaticky načte to nesprávný nastavení?
Nevíte co s tim, aby tam zůstával ten klasickej styl?
Nedá se to nastavit někde v registru nebo v nějakym souboru?
[Edit]
Tak jsem to dál zkoumal a přišel jsem na další divnou věc. Když windows naběhnou tak je jakoby nastavený to modrý XP schéma, ale ve vlastnostech plochy je napsáno "Klasické nastavení". Když se odhlásim a přihlásim, tak je vše klasické jak má být. Stejně tak když vypnu automatické přihlašování, a po naběhnutí windows se přihlásim tak je správně zaplé klasické nastavení.
Nevíte někdo proč se automaticky načte to nesprávný nastavení?
MB: Gigabyte GA-965P-DS4 CPU: Intel Core 2 Duo E6300 1,8GHz @ 2,2GHz Cooler: Thermaltake SonicTower + 12cm Zalman ZM-F3 RAM: 2x1GB GEIL 4-4-4-12 @ 800MHz GPU: Gigabyte GV-RX16T256C-RH (Radeon X1600XT) HDD: Seagate 7200.10 320GB SATA2 DVD-RW: Samsung SH-S182M LightScribe Power: Enermax Liberty 400W Case: CoolerMaster Centurion 5 LCD: 19" Philips 190P7ES
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- jean
- Nováček

-
klasicke nastaveni X lunapark
zdravím, mám nasledující problém:
Když vypnu počítač a je vypnutý nějakou delší dobu (asi 10 hod), tak mi nenajede klasicke naataveni skinu winXP SP2, ale to modré lunaparkové nastavení. ale ne to puvodni, ale se zmensenyma ikonkama pro zavreni, minimalizovani okna. vlastne velikostne je vse stejne, jak pri klasickem nastaveni, jen to nastaveni je lunaparkove.
nevite nahodou, cim by to mohlo byt?
konfigurace v popisu dole
Když vypnu počítač a je vypnutý nějakou delší dobu (asi 10 hod), tak mi nenajede klasicke naataveni skinu winXP SP2, ale to modré lunaparkové nastavení. ale ne to puvodni, ale se zmensenyma ikonkama pro zavreni, minimalizovani okna. vlastne velikostne je vse stejne, jak pri klasickem nastaveni, jen to nastaveni je lunaparkove.
nevite nahodou, cim by to mohlo byt?
konfigurace v popisu dole
CASE: Thermaltake VE7000BWS Soprano DX CPU: AMD Phenom II 940 BE MB: Gigabyte GA-MA790X-UD4 RAM: DDR800+ 4*1GB CL4 A-data HDD: Seagate Barracuda 7200.10 320GB SATAII VGA: Gainward GTX260 Golden Sample 896MB DVD-RW: Sony NEC Optiarc AD-7173S PSU: Corsair TX650 LCD: SAMSUNG 22" OS: WINDOWS VISTA HOME Premium 64bit
- DivX
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: vzhled Win XP
zdravim, chci se zeptat jak se dá udělat vlastní skin do win xp.. lištu, okraje oken atd...
MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
- nev.ron
- Nováček

Vlastní vzhled si můžeš vytvořit pomocí programu Stardock SkinStudio. Jiný program snad ani není. Pokud je tak o něm nevím.
Jinak vzhledy pro XP/Vista/7 najdete i na stránkách http://www.deviantart.com/ v kategorii Customization -> Skins & Themes
Jinak vzhledy pro XP/Vista/7 najdete i na stránkách http://www.deviantart.com/ v kategorii Customization -> Skins & Themes
- DivX
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
a vyleze z toho *.msstyles soubor nebo todle jenom aktivně překresluje aktalni vzhled??
jinak konkretně sem měl na mysli jak dělaji (popř. v čem) ty skiny na deviantarte...
jinak konkretně sem měl na mysli jak dělaji (popř. v čem) ty skiny na deviantarte...
- nev.ron
- Nováček

Ano, vzhledy, které najdeš na DeviantART jsou dělané přes SkinStudio. (pro Windows)
Vzhled je jak pro WindowBlinds (též od Stardock) tak se dá uložit i jako klasický Visual Style, který překopíruješ do adresáře "Resource" ve složce Windows.
Jinak aby ti šel změnit vzhled musíš mít nainstalovanou knihovnu uxtheme.dll. Používá se na to Uxtheme Patcher. Pak si stáhni např. tento vzhled http://krosavcheg.deviantart.com/art/Cr ... e-78170285 a postupuj podle pokynů. Nic složitého. Platí to i pro tvůj vlastní vzhled, který sis vytvořil. Ale jen v případě že použiješ klasický Visual Style (tedy to že překopíruješ pár souborů do adresáře Resource).
Pokud vzhled budeš měnit přes WindowBlinds nepotřebuješ mít knihovnu uxtheme.dll.
Mimochodem, aby si mohl použít SkinStudio tak potřebuješ mít nainstalovaný i WindowBlinds.
Vzhled je jak pro WindowBlinds (též od Stardock) tak se dá uložit i jako klasický Visual Style, který překopíruješ do adresáře "Resource" ve složce Windows.
Jinak aby ti šel změnit vzhled musíš mít nainstalovanou knihovnu uxtheme.dll. Používá se na to Uxtheme Patcher. Pak si stáhni např. tento vzhled http://krosavcheg.deviantart.com/art/Cr ... e-78170285 a postupuj podle pokynů. Nic složitého. Platí to i pro tvůj vlastní vzhled, který sis vytvořil. Ale jen v případě že použiješ klasický Visual Style (tedy to že překopíruješ pár souborů do adresáře Resource).
Pokud vzhled budeš měnit přes WindowBlinds nepotřebuješ mít knihovnu uxtheme.dll.
Mimochodem, aby si mohl použít SkinStudio tak potřebuješ mít nainstalovaný i WindowBlinds.
- DivX
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ok, ok... vyzkoušim
skiny už použivam, diky tomu uxtheme patcher... akorat nekopiruju ty soubory do složky resources, ale mam je klasiky v adresaři se stylama a aplikuju je klikutim na dany *.msstyles soubor.
skiny už použivam, diky tomu uxtheme patcher... akorat nekopiruju ty soubory do složky resources, ale mam je klasiky v adresaři se stylama a aplikuju je klikutim na dany *.msstyles soubor.