odpovim ti na spodekkarf píše:jakou máš verzi? Já jsem měl 5.0 z cd a asi před 2 měsícema jsem stáhl 5.2 verzi, kde je podstatně víc tlačítek, možnost nastavení pro programy zvlášť (super věc na hry). Jinak prostřední tlačítko mam nastavené na boční zadní. jde to normálně. je to "autoscrol"
btw: umí logitech nastavit boční tlačítka pro klávesy jako insert, del, enter, escape a podobně? Jak se chová ve hrách? Q3, CS? jdou tlačítka? U ms ie3 to řeším nastavením právě na tyhle klávesy.
Microsoft mouse aneb koupit nebo ne??
- K!ll3r
- Středně pokročilý

- Lucifer
- Začátečník

Re: Int. Mouse Explorer 4.0
K tematu - resume po cca. dni pouzivani teto mysi :
To kolecko - je skoda ze ho neudelali klasicky "po zubech", ale zvyknout se na to da. Prvni dojem byl z toho hrozny, dnes uz se s tim celkem szivam.
Samotna mys je solidnim drzi se celkem dobre, mam skutecne dost velkou tlapu - takze puvodni MS IM Explorer se mi drzi lip. Prijde mi rychlejsi/citlivejsi, ale zvyka se na to dobre
Na rozdil od predchudce bych rekl ze "ostri" na mensi vzdalenost, i male prizvednuti ji "utrhne".
Zklamali me trochu ty bocni tlacitka, prilis prtave a aspon pro mne neergonomicke - u mensi ruky/palce to bude mozna pohodlnejsi.
Software = Intellipoint 5.2 jestli se nepletu. Nastaveni odpovidajici, dle mne nedomyslene/nedoresene nastaveni toho naklapeni kolecka - byt tam nejaka volna konfigurovatelnost. nejlip dle aplikace byla by to mnohem uzitecnejsi vec.
Ad. "scrolovani" - tohle me v browsru desne stvalo, po vypnuti "povolit plynule posouvani" (nebo tak nejak, defaultne zaple?) je to naprosto v pohode. Taky doporucuji v nastaveni mysi vypnout "accelerate scrolling".
Result : dobra mys za dobrou cenu ("retail" - 2x drazsi v barevne krabici bych ale urcite nekoupil!) s trochu nedomyslenym koleckem a ovladaci, tvarem do prumerne ruky asi OK, pro velkou tlapu trochu neergonomicka...
To kolecko - je skoda ze ho neudelali klasicky "po zubech", ale zvyknout se na to da. Prvni dojem byl z toho hrozny, dnes uz se s tim celkem szivam.
Samotna mys je solidnim drzi se celkem dobre, mam skutecne dost velkou tlapu - takze puvodni MS IM Explorer se mi drzi lip. Prijde mi rychlejsi/citlivejsi, ale zvyka se na to dobre
Zklamali me trochu ty bocni tlacitka, prilis prtave a aspon pro mne neergonomicke - u mensi ruky/palce to bude mozna pohodlnejsi.
Software = Intellipoint 5.2 jestli se nepletu. Nastaveni odpovidajici, dle mne nedomyslene/nedoresene nastaveni toho naklapeni kolecka - byt tam nejaka volna konfigurovatelnost. nejlip dle aplikace byla by to mnohem uzitecnejsi vec.
V tom software jde normalne nastavit na kolecko "middle click" - nevim co resis?Necroman píše: ten soft, co k tomu je je na prd. Rád bych přiřadil prostřednímu tlačítku funkci "prostřední tlačítko", (protože ještě dost aplikací využívá prostřední tlačítko), a ono mi to nabízí jen samé nepoužitelné příkazy typu: Open, Close, Next, Back... případně aby se jako prostřední tlačítko chovalo jedno z těch dvou tlačítek po straně. Taky bych rád nějak nastavil, aby kolečko fungovalo krokově a ne lineárně, když roluji na int. stránkách tak se na to nedá dívat. Neexistuje nějaký universal soft, který by takto dokázal nastavit myš? Díky
Result : dobra mys za dobrou cenu ("retail" - 2x drazsi v barevne krabici bych ale urcite nekoupil!) s trochu nedomyslenym koleckem a ovladaci, tvarem do prumerne ruky asi OK, pro velkou tlapu trochu neergonomicka...
Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hra pozná tlačítko 4... nebo nastavíš tlačítku klávesu třeba delete a ve hře skok = delete?K!ll3r píše:odpovim ti na spodekjasne, ze umi nastavit
to je samozrejmost.. , funguje to vsude
pouzival jsem to par let na Q3 a to MX300 , 310 , 500 , 510
Jde nastavit pro různé aplikace různé nastavení tlačítek? Je možné tlačítku na myši přiřadit tlačítko escpae a enter? thx
v tomhle mě totiž ta MSIE4 trochu zklamala oproti IE3.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- K!ll3r
- Středně pokročilý

presne jak pises , muzes si nabindovat klavesu , treba DEL na jump a pak v tom softu zadas, ze ten konkretni buton na kryse je DEL a je to , jde tam dat escape a enter a i ty aplikacekarf píše:hra pozná tlačítko 4... nebo nastavíš tlačítku klávesu třeba delete a ve hře skok = delete?K!ll3r píše:odpovim ti na spodekjasne, ze umi nastavit
to je samozrejmost.. , funguje to vsude
pouzival jsem to par let na Q3 a to MX300 , 310 , 500 , 510
Jde nastavit pro různé aplikace různé nastavení tlačítek? Je možné tlačítku na myši přiřadit tlačítko escpae a enter? thx
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak prave jsem stahnul intellipoint 5,2 a umi to taky, odzkouseno a oproti 5,0 hodne , hodne velky zmenyK!ll3r píše:presne jak pises , muzes si nabindovat klavesu , treba DEL na jump a pak v tom softu zadas, ze ten konkretni buton na kryse je DEL a je to , jde tam dat escape a enter a i ty aplikacekarf píše: hra pozná tlačítko 4... nebo nastavíš tlačítku klávesu třeba delete a ve hře skok = delete?
0118 999 881 999 119 7253
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
OK thx. Asi se budu muset po něčem takovém poohlédnout. Škoda, že se MSIE3 už neprodává a MX 510 stojí 1200. No uvidíme. O víkendu zkusím zajít za kámošem, jestli mě nenechá hodinku zarailovatK!ll3r píše:presne jak pises , muzes si nabindovat klavesu , treba DEL na jump a pak v tom softu zadas, ze ten konkretni buton na kryse je DEL a je to , jde tam dat escape a enter a i ty aplikace
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
- Necroman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Tak už také mám verzi 5.2, původně jsem si stáhl verzi 5.0 a tam volba prostředního tlačítka chyběla, teďka je to OK, díky za radu.
Vadí mi ale stále jedna drobnost, a to že v Opeře nefunguje boční scrolling. Na kolečko se dá zvykat, je to ale nezvyk... Také ty boční tlačítka mohly být níže, než na ně dosáhnu... to je raději nepoužívat.
Jinak, IMHO, dost dobrá myš!!
Btw. mám kabelovou verzi, která je dle statistik stejná, jako wireless. Kabel mi nijak nevadí a starat se ještě o baterku, správný signál a mít těžší myš, ne díky...
Vadí mi ale stále jedna drobnost, a to že v Opeře nefunguje boční scrolling. Na kolečko se dá zvykat, je to ale nezvyk... Také ty boční tlačítka mohly být níže, než na ně dosáhnu... to je raději nepoužívat.
Jinak, IMHO, dost dobrá myš!!
Btw. mám kabelovou verzi, která je dle statistik stejná, jako wireless. Kabel mi nijak nevadí a starat se ještě o baterku, správný signál a mít těžší myš, ne díky...
So sayeth the Wise Alaundo
ASUS P5K Deluxe WiFi | Intel Core2Quad Q9300 + Noctua NH-U12F | Patriot 4GB DDR2 800MHz CL4 | Sapphire AMD Radeon HD7770 1024MB GDDR5 | OCZ Agility 3 120GB + WD Blue 640GB | Cooler Master Centurion 534 Light | Enermax Liberty 500W DXX | Samsung SM 226BW
ASUS P5K Deluxe WiFi | Intel Core2Quad Q9300 + Noctua NH-U12F | Patriot 4GB DDR2 800MHz CL4 | Sapphire AMD Radeon HD7770 1024MB GDDR5 | OCZ Agility 3 120GB + WD Blue 640GB | Cooler Master Centurion 534 Light | Enermax Liberty 500W DXX | Samsung SM 226BW
- K!ll3r
- Středně pokročilý

ja mam malou pracku , takze mi MX500 ci 510 nevyhovovala , respektive "malou" spis vetsi , ale v Q3 kdyz delas 180° a dopobny kusy , tak tam je MX510 atd nevhodna ... , takze 310 rulezkarf píše:OK thx. Asi se budu muset po něčem takovém poohlédnout. Škoda, že se MSIE3 už neprodává a MX 510 stojí 1200. No uvidíme. O víkendu zkusím zajít za kámošem, jestli mě nenechá hodinku zarailovatK!ll3r píše:presne jak pises , muzes si nabindovat klavesu , treba DEL na jump a pak v tom softu zadas, ze ten konkretni buton na kryse je DEL a je to , jde tam dat escape a enter a i ty aplikace