Emulatory s podporou FSR/DX12/VRR

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

R0cky
Začátečník
Začátečník

Re: Emulatory s podporou FSR/DX12/VRR

Příspěvek od R0cky »

Tak jsem si po letech chtěl zahrát zas Gears of War. Nějakou dobu jsem pokukoval po remasteru jedničky Ultimate, ale prodává se snad jen na windows store a chtěj za to po letech pořád 500+. Takže nakonec jsem si sehnal starou dobrou orig. verzi a zas Lancerem nařezal pár locustů 8-).
Je vidět, že nejlepší léta to má za sebou, ale čekal jsem to horší, na to že má už 16let. :shock:
GoW 2 a 3 jsem léta zpátky dohrál na xbox360, koupený vlastně jen kvůli tomu. Poslední přídavek GoW:Judgment mi nějak ale unikl.

Nakonec díky tomuhle tématu, jsem se dostal i k dohrání Judgmentu. A je to určitě nejslabší díl z orig. série. Celkem 7 aktů, každý dohrajete tak do hodiny. Takže za 5-7 hodin lze mít dohráno. Jsou to spíš takový arény mi přišlo. Každej Akt rozdělenej na několik kapitol (6-7), před každou si můžete vzít challenge (silnější protivníci, použivání jen určité zbraně apod.), za průchod dostáváte hvězdy (větší obtížnost, vzatá challange -> víc bodů/hvězd) za který se vám otevírají skiny, truhly a nevím co ještě. Což je mi úplně putna + na emulátoru to tuplem nemá smyl.
Přišla mi to jako předzvěst "moderních" online stříleček a barevných Gears 4+5.

Co se týče emulátor (xenia_canary) tak rozjetí bez problému. Moc jsem se v tom nevrtal nastavil rozlišení a dal se do hraní.
Problémy byl tearing, ať už s vyplou nebo zaplou vsync. A ke konci hry se mi začali objevovat artefakty.
Judgment tedy nic moc, ale emulátor příjemné překvapení, asi ještě zkusím tu 2 a 3 a pohraju si víc s nastavením.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“