https://www.youtube.com/watch?v=2GUepuzbnkg
Chválím že si to sestavil (ikdyž bez nehody se to neobešlo) a že nepoužívá diskotékový RGB a podobný cingrlátka

//Th - promaz OT, řešte hru, ne PC Dana Vávry
Moderátor: Baneshee
To je celkom zvrátené toto zmýšľanie či ?Sobo píše: ↑čtv 18. črc 2024, 08:55 Eh, neco mi unika? Vzdyt kdybych si koupil obe hry normalne, tak to porad vyjde jen na 120 euro. Nehlede na to, ze 150 euro v roce 2014 je diky inflaci o dost vic nez 60 euro ve 2017 + 60 euro ve 2024. A kdyz clovek par mesicu pocka, kdy to vezme ve sleve a hlavne zapatchovane, tak je jeste uplne jinde. Nevim no, prijde mi to jako prisernej deal, navic za ty prachy clovek v te dobe kupoval zajice v pytli a vedel o tom vicemene prd.
V pořádku, a teď si představ, že kdyby všichni měli stejnej postoj, tak by nevzniklo jedno z nejlepších RPGček všech dob, který navíc parádně propaguje naší zemi všude po světě, ani jeho pokračování.Sobo píše: ↑čtv 18. črc 2024, 12:29 Co ale rozhodne nedelam je rozdavani penez "na dobre slovo". Takovych pripadu uz byly hromady, ze nekdo dela super uzasnou hru a potrebuje jenom nejakou financni pomoc, pak z toho realne nikdy nic nevznikne a pozdeji vyplave na povrch, ze trailer byl fake a postaveny z 90% ze store assetu. Na tohle nikdy neprispeju - predstav finalni produkt, ja se podivam na nezavisle recenze od lidi, kterym verim + nejaky gameplay a rozhodnu se, jestli koupim nebo ne. Ale abych hazel penize do potencialni cerne diry s virou, ze z toho mozna neco bude, na to jsem uz asi moc starej, a to mi jeste nebylo ani 40.