Tak jsem nahodil NZXT C1200 ATX 3.1. Prvni dojmy jsou pozitivni - nepodarilo se mi ten problem reprodukovat, ani to nedela takove to cvaknuti pri zapnuti pocitace.
Jinak mi celkove ten zdroj prijde lepsi nez ten Fortron. Kabely maji lepe udelane ta spojeni (treba 20+4 pin, nebo EPS 4+4piny), kde u Fortronu se to porad rozjizdelo a byl to pain. Vetrak mi prijde lepe odstupnovany - pokud uz jede, zacne byt prakticky neslysny a pomalu pridava, zatimco Fortron zacal hned docela fucet, ze to clovek proste slysel... Je to kratsi (160 vs 180mm hloubka), takze se s tim lip pracuje pri reseni kabelaze. NXZT je taky o dost lehci z nejakeho duvodu. 12VHPWR je uprimne pekna sracka na obou - spatne se to strka dovnitr, blbe se to taha i ven, neni tam zadna zpetna vazba (nic "neklikne"), proste neskutecne dementni konektor, ktery tam musite proste narvat jako prase, co to jde... Baleni maji oba celkem fajn, Fortron dava takovej jakoby pytlik na telocvik (v devadesatkach jsme v tom nosili cvicebni ubor), co se stahne snurkou a zajisti, NZXT zase kabely dava do takove tasky na zip - ciste vizualne to vypada lip, ale to jsou fakt detaily.
Kazdopadne krome toho cvakani me FSP neskutecne nasral tim jejich retardovanym kabelem. Muze mi nekdo rict, co je kurva tohle?
Porovnani s normalni koncovkou do zdroje. Proc proste nemohli pouzit tu klasickou, kdyz ji pouzivaji bez problemu i vykonnejsi zdroje? Proc tam dali tuhle kokotinu, kvuli ktere jsem musel posunout cely stul, abych to tam natahnul? Kabel tlustej jak na bojler nebo co... Za me naprosto zbytecne a v FSP asi musi byt absolutni dementi, protoze tohle akorat tak nasere lidi, kdyz nemuzou pouzit svoje normalni kable, co uz tam maji. Jo, ten NZXT 230V kabel do zasuvky mel sotva metr, takze byl pro me kratky a musel jsem pouzit jiny z domu - mohli to zdrazit o 10kc a nechat delsi kabel.
Ted kdyby se jeste povedlo vyresit ten neskutecne pomaly post, tak uz je to asi uplne v cajku.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs