TV tuner, který?

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Benet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Benet »

asi su upnej magor.. když mam dom přivedenou kabelovku od intercabel ( BRNO Vinohrady) je to digitalní nebo analogovej signal..???

Ja si dicky myslel ze to je digitalní :oops: ale asi analogovej když všechny ty tv tunery co tady zmiňujete sou pro analog signal ( pochybuju ze nikdo z vas to nema dom dotazeny po kabelovce)
asi sem žil v jeskyni :?

jeste tkovej dotaz ty pinnacle nejsou dobry ???
např
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18843515
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Benet píše:jeste tkovej dotaz ty pinnacle nejsou dobry ???
např
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18843515
Nevim, přišel domů, nefungoval, tak šel na reklamaci... pozítři by se měl vrátit tak povim :-D
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Alois01
Nováček
Nováček

Příspěvek od Alois01 »

Tak mám už doma tu kartu první dojmy jsou dobré jen jsem narazil na malinkej zádrhel....... kabel pro zvuk jde do portů na kartě i na zvukovce (on board) zasunout jak je libo zvuk mi jde ale tchtěl bych se zeptat jestli se nemůže něco v pc pokazit přehozeným káblem jink obraz je solidní.
Benet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Benet »

Tak sem si dnes objednal VGA LEADTEK Winfast TV2000 XP Expert .. tak uvidime.. doufám ,že těch pár stížností co sem na netu četl byli kusové nedostatky :? .. Jinak sem čet samo chválu.. tak snad :)
ThomasK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Genius Video Wonder pro 3

Příspěvek od ThomasK »

Jsem tady novej, a speciálně jsem se zaregistroval kvůly tomu aby jsem tady mohl pochválit také kartu Genius Video Wonder pro 3 , vlastním jí už asi rok, a jsem s ní naprosto spokojen. Bohužel nemůžu nahrávat , protože mám slabý PC. CPU 500 MhZ a ram 64, ale až budu mít Nový PC tak budu i nahrávat, a na to se teším. Tuhle kartu doporučuji, ale nutno použít software Fly2000 , protože ten originální co je u toho stojí za prd, ale jinak kartička je BEST !!!
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Genius Video Wonder pro 3

Příspěvek od Adamsquare »

ThomasK píše:Jsem tady novej, a speciálně jsem se zaregistroval kvůly tomu aby jsem tady mohl pochválit také kartu Genius Video Wonder pro 3 , vlastním jí už asi rok, a jsem s ní naprosto spokojen. Bohužel nemůžu nahrávat , protože mám slabý PC. CPU 500 MhZ a ram 64, ale až budu mít Nový PC tak budu i nahrávat, a na to se teším. Tuhle kartu doporučuji, ale nutno použít software Fly2000 , protože ten originální co je u toho stojí za prd, ale jinak kartička je BEST !!!
Jj, nic moc novýho...
Fakt by mě ale zajímalo jak je na tom ten novej Genius Videowonder PRO TV ... Není analogovej ale digitální, nadruhou stranu zase prý kvůli tomu nemá tak hezkej obraz jako PRO III :?
Fakt nikomu tady neprošel pod rukou?
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Fakt by mě ale zajímalo jak je na tom ten novej Genius Videowonder PRO TV ... Není analogovej ale digitální, nadruhou stranu zase prý kvůli tomu nemá tak hezkej obraz jako PRO III
Fakt nikomu tady neprošel pod rukou?

Je na tom blbě. Spousta problémů i se software FLY2000. Nejlepším modelem od Geniusů byl PRO III. Bohužel, už se nevyrábí.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
ASSSASSSIN
Nováček
Nováček

Příspěvek od ASSSASSSIN »

Ahoj všem.
mam Hercules Smart TV 2 Stereo. Nevíte o nějakém Firmwaru nebo taktování, pomocí kterýho bych tu kartu donutil digitální příjem, jako maj DVB-T?
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

Mno ja nakonec poridil ASUS TV/FM a nestezuju si. S Fly2000TV programkem to bezi uplne bez problemu a ten Phillips 7135 dekoder taky neni spatnej.
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

ASSSASSSIN píše:Ahoj všem.
mam Hercules Smart TV 2 Stereo. Nevíte o nějakém Firmwaru nebo taktování, pomocí kterýho bych tu kartu donutil digitální příjem, jako maj DVB-T?
Pokud je ta karta analogová, nikdy ti nebude chytat DVB-T. Pokud bys například měl kabelovku, která bude pouze vysílat v digi formátu (reálně je to ovšem nesmysl), tak by sis musel pořídit "převodník" z digi na analog.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Enzo00
Nováček
Nováček

Re: TV tuner, který?

Příspěvek od Enzo00 »

Dobrý den potřeboval bych poradit jakou dvb-t kartu byste mi doporučili. Je mi jedno jestli bude externí nebo interní. Cena by měla být maximalne do 1500. Co jsem se díval tak externí kartu, která by asi šla je tato LEADTEK WinFast TV PRO 1920 http://www.alza.cz/leadtek-winfast-tv-p ... 113256.htm.
Case: ANTLER MidT PC346, CPU: Intel Core 2 Duo E4500 2,2GHz, Zdroj: Fortron FSP400-GLN Blue Storm II 400W, MB: ASUS P5B-VM,GPU: ATI Radeon HD 2600XT 256MB + Arctic Cooling Accelero S1 rev. 2, HDD: WD 320GB, RAM: A-Data Vitesta Extreme Edition 2x1GB 800+ MHz
Monitor: Samsung P2450H a HP 1955
enviro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od enviro »

Sice asi pozdě, ale doporučuju AverTV Volar HD Nano...externí, cena kolem 1.200 Kč s DPH, vítěz srovnávacího testu v časopisu Computer ;)
AMD Phenom 9950 BE + Noctua NH-D14, MSI K9A2 Platinum V2, 4× OCZ 1024 MB DDR2, Gainward ATi Radeon HD4850 + Arctic Cooling Accelero S1, LG F900P Flatron 19'' CRT, Western Digital Caviar Black 2TB 64MB 7.200rpm SATAII, Seagate Barracuda 320GB 16MB 7200.10 SATAII, Xilence 600W, SoundBlaster X-Fi Titanium PCI-E, Gigabyte iSolo 210 black, Logitech Z5500 5.1 THX
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

enviro píše:Sice asi pozdě, ale doporučuju AverTV Volar HD Nano...externí, cena kolem 1.200 Kč s DPH, vítěz srovnávacího testu v časopisu Computer ;)

Presne tento jiz asi 3/4 roku mam a naprosta spokojenost. Udelal jsem si z tozra NB video recorder a nahravani zajistuje prave tento tuner. Je super ze je usb, takze pripadne muzu vrazit do notesu, natahnout kabel a jedu :-) Integrace do W7 media center je skvela. Standardni SW prehravac co je k tomu dodany vubec nepouzivam.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
HonzaPatek
Nováček
Nováček

Re: TV tuner:nejde

Příspěvek od HonzaPatek »

Ahoj,mam takovy problem:w7 mi stahl nové aktulizace a po restartu pc mi nejde spusti teda spis naladit aver tv usb,potrebuju asi nejaky novy servicepack tak nevim co s tim i po opětovné instalaci to nejde naladit diky za odp.Aver tv vokar hd pro
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Zkus se podívat zde www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=27674 , nebo přímo kontaktuj podporu AverMedia.
nguydo
Nováček
Nováček

Příspěvek od nguydo »

AverTV má cenově dostupné tv karty a kvalitou nejsou k zahození

já mám externí avertv twinstar a jsem spokojen s firmou avertv
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“