Co hodit do koše? Club3D AIW 9800SE - MSI K8T Neo2-FIR.s939

Pro procesory AMD Athlon 64, Athlon 64 X2, Athlon FX, Opteron, Sempron a další.

Moderátor: Eddward

romco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romco »

woofe píše:!!!!!!! Žiju, hraju, funguju a bez problémů !!!!!!!!

Tak vše je vyřešeno. Po dnešní konzultaci s týpkem od MSI na bezplatné lince 800 10 10 10.

Zněl verdikt „ zdroj „

A skutečně, vytahal a vypojil jsem vše nepotřebné na základní spuštění. Na 400W zdroji vysela jenom : deska NEO2, grafika 9800, 1x 80Gb
V BIOSU jsem vrátil vše do normálu a v Catalystech AGP 8X a tejrám to tady jak to jde už 8 hodin a ani škyt!!!

Prostě to chce 500W!!!

Tak ať to všem sviští. 8)
Neviem, čo všetko máš zapojené na zdroj, či turbínu lietadla, ale 400W ti musí bohato stačiť, i keby si mal zapojený celý raid.
Ako povedal niekto, tu nejde o Waty ale o jednotlivé napätia, či sú stabilné , či udržia daný prúd čo majú dávať a tak.
Na tvojej mašine musí šľapať, tak či tak.
Ja som mal jediný problém, a ten sa vyriešil prehodením ago na 4x, keďže to tebe nepomohlo, tak si musel hľadať ďalej :-) a našiel si, ale aby som kvôli pecku kupoval atómovú elektráreň :-D
Naposledy upravil(a) romco dne pát 18. bře 2005, 12:38, celkem upraveno 1 x.
woofe
Nováček
Nováček

Příspěvek od woofe »

Zdar. :wink:
No „byl“ jsem taky toho názoru že 400 musí stačit ale asi to nebude 400 jako 400. To je přesně tak, když chce člověk ušetřit. Asi to co mám je pěknej shit. Tak jsem se rozhod koupit značkovej (FORTRON) 500, abych už nemusel řešit takovéhle problémy.
Co se týče AGP tak na 8X mi to nejelo vůbec, sekalo se to tak šílený. Přepnutím na 4X se problém řádně zlepšil ale nezmizel!!! Po shození HT na 800Mhz to jakš takš jelo.
Bavil jsem se týpkem od MSI a tvrdil „shozením HT na 800 snížím spotřebu desky o 10 až 12%“, když máš zdroj na hraně tak to poznáš. Zkus HT na 600 nebo 800 a zapni AGP 8X a uvidíš že to pojede. Výkon v bench spadne zanedbatelně. Případně vytahej HDD.
Pro příklad: při HT 1000, AGP 8x, zdroj Cyber 400w.
OC CPU-deska, grafika, 1x HDD, 1xCD…..2070Mhz stabilní strop.
Bez CD………………………………………2196Mhz stabilní strop. Na vyšší frekvenci to jede ale začíná se objevovat příznak „ zhasnutí obrazu a pak už jen zbývá udělat RESET!“
On sice výrobce desky doporučuje 350dinu ale né 350dinu za pětistovku a když se k tomu přičte výkonná grafárna tak je to prostě průser.
Jsem vyškolen, tvrďte si co chcete já jdu koupit nadupanou 500stovku, určitě se to projeví i na OC.
O ten OC ani nejde ale jak říkám „když ohnu komp tak se nesmí zlomit“. A ten můj vývojářskej SW ho kolikrát dostane na kolena.

Temelínu čest, Chodičům zdar, Zoufalcům pevnej nerv. :D
AMD Athlon 64 3000+ Skt.939 Box/All-In-Wonder 9800SE 128Mb 256bit 8 Pipelines (Pro) AGP8x 378/337@392/363 /MSI K8T Neo2-FIR VIA K8T800 Pro/2xApacer DIMM 512MB DDR400/2x PATA 80Gb/Power 500W Fortron/2x TEAC CDRW/DVDRW/ Cu Watercooler GPU/CPU/VIA
romco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romco »

Pozor slovo shit nepouzivaj :-) to je tiez uzivatel :-)
Vsak je jasne ze lepsi zdroj je lepsi zdroj.
Aspon budes mat aj meranie teploty v zdroji a o pripadnej regulacii otacok vrtule nehovoriac.
Odpovědět

Zpět na „Socket 754, 939 a 940“