Nevim no, prijde mi to jako nejlevnejsi a nejrychlejsi varianta jak zkusit, jestli to kluka bude bavit nez skladat levny PC, pro ktery pak budes hledat vyuziti. Ale tvoje penize, tvoje vec.
Levná herní sestava
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- GreenKermit
- Žlutá karta

-
Re: Levná herní sestava
Tak klavesnici a mys budes potrebovat i k tomu PC ne? Porad je to levnejsi nez 15k za PC, pripojis je pres USB coz pojede cokoliv na PS5 a porad to muzes do 14 dni pripadne vratit nebo to pouzijes na PC pozdeji. Urcite i nejaky kamarad, kolega, soused, atd. bude mit treba klavesnici a mys na pujceni.
Nevim no, prijde mi to jako nejlevnejsi a nejrychlejsi varianta jak zkusit, jestli to kluka bude bavit nez skladat levny PC, pro ktery pak budes hledat vyuziti. Ale tvoje penize, tvoje vec.
- dark_globe
- Začátečník

ked pojdeš do PC tak určite tych par drobnych priplať a ber 5600x tray .
ma dvojnasobnu L3 cache oproti 5500-vke
ma dvojnasobnu L3 cache oproti 5500-vke
Ryzen 7 5700x / ASUS TUF GAMING B550-PLUS WIFI II / DeepCool AK400 / 2x16gb Kingston FURY renegade black 3600MHz cl16 / Asus dual RTX 2070 SUPER (EVO OC) / EVGA 600 GD / Crucial P3 Plus 1TB NVMe / Fractal Design Focus 2 Black Solid / Beyerdynamic MMX 100 , Audio-Technica ATH-M20x / Creative Sound BlasterX AE-5 Plus / MSI Optix G241 / windows 10 PRO
- Meridius
- Středně pokročilý

-
No...po zvážení se koupě odkládá. Patrně se to bude řešit kolem Vánoc. Ale zadání bude totožné....On ten důvod, proč chtěl PC je ten, že nerad hraje na rozpůlené obrazovce ve dvou. Proto bylo ideální, že jeden by hrál na PC a druhý na PS5. Takže tak....On ten splitscreen, co jsem se díval, není ideální. Vše je malé, až titěrné. Takže nešlo o nějaké zkoušení, on má tu klávesnici a myš prostě raději a co jsem viděl, je ve fortnite poměrně dobrej.GreenKermit píše: ↑pon 30. čer 2025, 17:56 Tak klavesnici a mys budes potrebovat i k tomu PC ne? Porad je to levnejsi nez 15k za PC, pripojis je pres USB coz pojede cokoliv na PS5 a porad to muzes do 14 dni pripadne vratit nebo to pouzijes na PC pozdeji. Urcite i nejaky kamarad, kolega, soused, atd. bude mit treba klavesnici a mys na pujceni.
Nevim no, prijde mi to jako nejlevnejsi a nejrychlejsi varianta jak zkusit, jestli to kluka bude bavit nez skladat levny PC, pro ktery pak budes hledat vyuziti. Ale tvoje penize, tvoje vec.![]()
Jen pro info, byť to je OT: Zkoušeli jsme klávesnice na PS5 a jak nějaká obyč od logitechu....drátová i bezdrátová.....po zapojení USB donglu do PS5 kupodivu fungovala. Rovněž myš. Nicméně chce herní, podsvícenou....a to je problém. Řada těch dobrých je noname. Myslím, že právě logitech je s podporou v PS5 nejdál. Proto to nejspíše fungovalo.Takže není to rozhodně tak, že by jakákoliv klávesnice splnila účel. Ten ověřený seznam kdesi není úplně samospásný a rozhodně není dlouhý.
Objednal jsem dvě klávesnice na zkoušku...corsair K55, ten je drátový (měla by dle info na netu fungovat)....a pak jsem objednal rapture bezdrátovou od Alzy...má dongle pro připojení, teoreticky tedy by fungovat taky mohla.
Díky za připomínky každopádně, uvážím je příště.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5