UPC & Bittorrent
Moderátor: Don
- J X P
- Středně pokročilý

- ezz2p
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
no tohle moc popravdě nechápu
Opravdu, asi se budu opakovat, ale ja se ptal na elementarni otazku, jestli bittorent vubec slape na UPC, proc kdyz mi tady nekdo muze do 10 minut napsat ANO x NE a budu vedet, proc bych zkousel jeste pred tim odinstalovavat cokoliv (natoz firewall) ze sveho funkcniho pocitace (at uz jim je nebo se tak jen tvari
) Nejsou snad tyhle fora od toho aby se pomohlo uzivatelum, co proste maji nejaky problem? A proboha co je to za rec zkuseny uzivatel by udelal tohle nebo tamhleto? A co je to zkuseny uzivatel? Decko, ktere ma cas sedet u PC 23,5 hodiny denne? Clovek, ktery ve svem zivote nedela krom PC nic jineho? Protoze tak ho tady popisujete, ja vim, ze zkusit to resit sam muze trvat 10 minut, ale taky treba 5 hodin a na to uz proste cas nemam, protoze mam zamestnani a rodinu. A vemte vysledny efekt, nekdo, kdo mel stejny problem mi muze do 10 minut napsat "je to tim nebo tamtim" - ja si necham poradit a muzu tahat. Forum snad je od toho a ne, ze me tu nejaci frajeri, co si pocitaji vetraky zacnou prcat, ze jsem lama. To pak to neni forum, ale chat maniku, co cekaji na to, az se na neco zepta clovek, ktery podle nich neni zkuseny uzivatel a daji mu co proto. To si klidne nechte. Vzdyt tohle je prece ta nejvetsi vyhoda internetu a tehle for - rychlost a minimalni naklady na to, ze se clovek zepta(nemyslim na provoz-- ale myslim to, ze muj dotaz tu nikoho nebude nic stat nic navic), tak proc drsnaci a jejich moralizovani? Dobre forum je to, kde ti odpovi a ne ze se bojis, ze jsi na neco zapomnel a ze ti nejakej 13cti letej boban napise lamo. A to je taky specialita vetsiny for, misto reseni problemu si tihle typci nadavaji. Ja se do tohohle nezapojuju, ale tohle uz je fakt moc - svuj problem jsem dal do spravne kategorie, nazval jsem ho (si myslim) dobre, tak, ze kdyz to nekoho nezajima vubec sem nemusi jit, polozil jsem jednoduchy dotaz a pak to resil a prubezne psal stav, az jsem na to prisel, napsal jsem v CEM to bylo. Tenhle dotaz tu NEMOHL nikoho preci jakkoliv optezovat, tak v cem je do vytahanyho cecku problem ????