NFS Underground

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

no :D 350km/h je celkem dost dneska ho vyzkouším a porovnám se svým mazlem
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

Tak jsem to dnes poprvé spustil a udělalo se mi špatně. Proč proboha nemohli dát na výběr, jestli chci reálnou simulaci, nebo arkádu (když už to někdo chce hrát). Auta se chovají tak nerealisticky, až to možné není. A vůbec, celá hra je dělána stejně stupidně jako film Rychle a Zběsile 2. Jak pro idioty, blbé amíky a děcka, co o ježdění a tuningu prd ví. Ale chápu EA. Je to hra pro masy, ne pro pár fajnšmekrů...
Veterán
R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

Spectral píše:Tak jsem to dnes poprvé spustil a udělalo se mi špatně. Proč proboha nemohli dát na výběr, jestli chci reálnou simulaci, nebo arkádu (když už to někdo chce hrát). Auta se chovají tak nerealisticky, až to možné není. A vůbec, celá hra je dělána stejně stupidně jako film Rychle a Zběsile 2. Jak pro idioty, blbé amíky a děcka, co o ježdění a tuningu prd ví. Ale chápu EA. Je to hra pro masy, ne pro pár fajnšmekrů...
no jooo realný to moc není ale celkem si u toho odpočinu a taky jsem děcko a idiot takže mně to i baví. :)
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Asi sem taky idiot :-D , ale baví mě to. Na volantu sem si na posledy tak zahrál akorát TOCA Race Driver. Vůbec mě nevadí že je to jako Rychle a zběsile-jednička se mi libila, dvojka už moc ne. Akorát mám trochu chaos v tom tuningu, občas mě to něco napíše jakože sem odemkl něco a když pak hledám co se to odemklo, tak to nemůžu najít. Nevíte někdo jestli de do toho chystá čeština?
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

R2D2 píše:...a taky jsem děcko a idiot takže mně to i baví. :)
Oops! Ehm, sorry, nechtěl jsem urážet ty, co je to baví. Spíš kritika EA. Hlavně že to berete s úsměvem! :)

Zkusím to napsat ještě jinak. Je jasné, že to většinu lidí ohromně baví. Není divu, ten nápad s tuněním je skvělý a mě by to taky bavilo. Jenže! Potenciál té hry je mnohem, mnohem výš! Kdyby to ještě trochu doladili a hlavně upravili engine tak, aby se auta chovala reálněji, neodlepil bych se od toho ani na vteřinu.
Veterán
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

už jste to dohráli ? já jsem v cca 65 misi, je to nějakej drag bez provozu a nejsem to schopnej udělat ani na easy :oops:
nemáte nějaký tipy ? kdy používáte NOS ? asi až když na 4ku je už malý zpomalení, že jo...

njn mě přijde že to zajedu jak nejlíp to jde ale ten jeden ***** je pořád cca 0.5s přede mnou :roll: má strašně rychlej start. jak startujete ?
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

Marsellus Wallace píše:už jste to dohráli ? já jsem v cca 65 misi, je to nějakej drag bez provozu a nejsem to schopnej udělat ani na easy :oops:
nemáte nějaký tipy ? kdy používáte NOS ? asi až když na 4ku je už malý zpomalení, že jo...

njn mě přijde že to zajedu jak nejlíp to jde ale ten jeden ***** je pořád cca 0.5s přede mnou :roll: má strašně rychlej start. jak startujete ?
Musíš mít všechna přeřazení Perfect. Finta je v tom, že se to týká i prvního zařazení z neutrálu na jedničku při startu. To znamená, že ve chvíli, kdy končí odpočet (3, 2, 1, GO!), musíš mít otáčky v zeleném pásmu --> nečekáš na start s plným plynem. Teprve po zařazení jedničky plný kotel a pak už se jen přesně trefovat do Perfectu. Když to zvládneš dokonale, nepotřebuješ ani NOS.
Veterán
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

Spectral píše:
Marsellus Wallace píše:už jste to dohráli ? já jsem v cca 65 misi, je to nějakej drag bez provozu a nejsem to schopnej udělat ani na easy :oops:

Musíš mít všechna přeřazení Perfect. Finta je v tom, že se to týká i prvního zařazení z neutrálu na jedničku při startu. To znamená, že ve chvíli, kdy končí odpočet (3, 2, 1, GO!), musíš mít otáčky v zeleném pásmu --> nečekáš na start s plným plynem. Teprve po zařazení jedničky plný kotel a pak už se jen přesně trefovat do Perfectu. Když to zvládneš dokonale, nepotřebuješ ani NOS.
to trefování do perfectu mi celkem jde, ale ten start nikdy nevystihnu. takže těch půl sekundy ztratim vždycky hned při startu :evil:
jak to děláš, že se trefíš ? mě přijde že každá ta ženská mává rukama jinak a čert aby se v tom vyznal kdy to je 3, 2, 1 nebo start...a ještě se tam trefovat s otáčkama motoru... :oops:
asi za chvíli rozmlátim klávesnici... :x
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

Marsellus Wallace píše:
Spectral píše: Musíš mít všechna přeřazení Perfect. Finta je v tom, že se to týká i prvního zařazení z neutrálu na jedničku při startu. To znamená, že ve chvíli, kdy končí odpočet (3, 2, 1, GO!), musíš mít otáčky v zeleném pásmu --> nečekáš na start s plným plynem. Teprve po zařazení jedničky plný kotel a pak už se jen přesně trefovat do Perfectu. Když to zvládneš dokonale, nepotřebuješ ani NOS.
to trefování do perfectu mi celkem jde, ale ten start nikdy nevystihnu. takže těch půl sekundy ztratim vždycky hned při startu :evil:
jak to děláš, že se trefíš ? mě přijde že každá ta ženská mává rukama jinak a čert aby se v tom vyznal kdy to je 3, 2, 1 nebo start...a ještě se tam trefovat s otáčkama motoru... :oops:
asi za chvíli rozmlátim klávesnici... :x
Trénuj, trénuj... :lol: :wink:
Veterán
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Jo jo.Chce to trenink.Ucit se,ucit se a ucit!!!!
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

já mám docela hokej v tom jak se mi odemykaj ty různý vylepšení, skoro nikdy nenajdu, to co se mi právě odemknulo. Su zvědavej kdy si už konečně budu moct vyměnit třeba světla. A taky mě přijde divný ta položka "Trade in", když si koupím nový auto, tak na něm už mám co sem měl na tom předšlím a vůbec nepoznám rozdíl mezi tím starým a tím co sem si zrovna koupil.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

Dr.Evil píše:já mám docela hokej v tom jak se mi odemykaj ty různý vylepšení, skoro nikdy nenajdu, to co se mi právě odemknulo. Su zvědavej kdy si už konečně budu moct vyměnit třeba světla. A taky mě přijde divný ta položka "Trade in", když si koupím nový auto, tak na něm už mám co sem měl na tom předšlím a vůbec nepoznám rozdíl mezi tím starým a tím co sem si zrovna koupil.
u novejch věci ti blikaj takový malí šipečky tak sleduj a najdeš co máš novýho :D
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Zkus to pri pocitani vytocit na plnej kotel, a hned jak se rozjedes, rychle prehod na 2ku a po maly chvilce zase zpatky na 1cku. Auto prestane delat smyky a zacne pekne tahnout.
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Hej lidi, za kolik máte první drag.
Mě se to povedlo za 21:14 s max natuněným Skylinem
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Scorp »

Mam durona 750Mhz a FX 5200, NFS mi jede v celku v pohodě na 1024X768 a střední detaily, ale měl bych dotaz, u her, jako obecně. Rozlišení zatěžuje CPU nebo graf. Detaily zatěžujou CPU nebo graf? a jak moc. Díky
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: ...

Příspěvek od MaWa »

Scorp píše:Mam durona 750Mhz a FX 5200, NFS mi jede v celku v pohodě na 1024X768 a střední detaily, ale měl bych dotaz, u her, jako obecně. Rozlišení zatěžuje CPU nebo graf. Detaily zatěžujou CPU nebo graf? a jak moc. Díky
no..rozlišení většinou víc zatěžuje grafiku a detaily víc zatěžujou procák. ale je to jen přibližně. není to tak že detaily zatěžují JEn procák a rozlišení JEN grafiku.

ono se takhle dá poznat, co hře nestačí - jestli procák nebo grafika. když se dá niží rozlišení a jede to +- stejně, je úzkým hrdlem procák, když se daj menší detaily a jede to furt stejně, je úzkým místem spíš grafika. ale neplatí to 100%ně :wink:
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

dík moc, taky se mi to zdálo
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

tak se vám musim pochlubit - konečně jsem ten drag udělal !!! :oops:
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

Marsellus Wallace píše:tak se vám musim pochlubit - konečně jsem ten drag udělal !!! :oops:
A kterou techniku jsi použil? Tu moji, nebo €aglovu?
Veterán
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

Spectral píše:
Marsellus Wallace píše:tak se vám musim pochlubit - konečně jsem ten drag udělal !!! :oops:
A kterou techniku jsi použil? Tu moji, nebo €aglovu?
tu tvojí.

taky sem zjistil, že ty první přeřazení jsou nejdůležitější - čím nižší stupeň, tim větší nutnost přeřadit na perfect...takže z 4ky na 5ku jsem si mohl dovolit i jen pouhý good shift :-D
ale bylo to jen o chlup, cca 0.12s :oops:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“