RADEON 9100 w/TV 64MB DDR... mrzne PC

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

gabriel.thor
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabriel.thor »

gabriel.thor píše:mam stiahnute najnovsie...
Vcera som na jeden cisty disk hodil cite XPcka. Nechal som DX8.1, orig ovladace k doske na chipset VIA, ku grafike som stiahol Catalyst 4.4. Dal som DXDIAG, a testy OK. Skusil som try hry, ktore ocividne bezia 3D. Uplna supa. SLo to. Potom Mafiu. Isla, ale az ked som v priebehu hry menil nastavenia grafiky v hre, LOW, MEDIUM, LOW... proste som skusal jak to vyzera po stranke zvladania detailow... potom MRRRRRRRRZ. Seklo to. Hm. Tak som skusil jednu z tych predchadzajucich hier, ktore som skusal viac ako 5 minut, a hned na zaciatku to zmrzlo. Pripadalo mi to ako, ze ked ta karta chvilku fici, tak potom uz pada. Ale nemam pocit by sa prehrievala... CO si o tom myslite?
Neviem co si mam o tom mysliet. Artefakty neboli, rukou som skusal teplotu na grafike. Pamate boli normanej teploty, vlazno/teple... Proste nechapem. Keby mi aj ta GF4 MX440 nezamrzla, tak by som si bol 100% isty ze je vadna ta Radeonka...
gabriel.thor
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

poradte co s tym... nieje tu nekto zo SR kto by ju kupil? kamosovi fahci v pohode... a ja neviem ci mam na to nervy, a flashovat sa bojim...
gabriel.thor
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

hm..tak som ju predal
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“