Existuji uz Semprony pro s939! ! !

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Kua dpc tak tu někdo řekne že už to všechno existuje, 5 reply že jako jo, že nevidí důvod proč by byli nedostupné, a když se zeptám kde ? tak jim umlkne :) achjo
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Joži píše: :lol: nebud taky puntickar, K8 alebo AMD64, kazdy vie wo co go :)
Nejsem puntičkář, ale je to to samé, jako kdyby jste říkali, že EM64T je Pentium 4, apod... :wink:
AMD64 je instrukční sada.
Athlon 64 je procesory využívající tuhle instrukční sadu.
spirit64 píše:Kua dpc tak tu někdo řekne že už to všechno existuje, 5 reply že jako jo, že nevidí důvod proč by byli nedostupné, a když se zeptám kde ? tak jim umlkne :) achjo
Semprony pro s939 už existují snad víc jak půl roku! Jenže je AMD ještě neuvolnilo pro volný trh, zatím jsou jen pro OEM partnery. :wink:
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
SpeedyJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SpeedyJ »

Videl nekdo u nejake ceske firmy stavejici PC, v nabidce PC s timto procesorem?
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

hm tím asi myslel zahraniční výrobce :-) chjo. Docela mi to vadí, protože nemůžu přejít na s. 939 a tak zůstávám u 754 . . . :(
Cubexe
Nováček
Nováček

nebudou, dokud s754 bude živ

Příspěvek od Cubexe »

myslim si, ze je celkem jasny duvod, proc se tyto procaky jeste neobjevily na pultech e-shopu.. amd a vsichni vyrobci co s amd maji neco spolecneho se samozrejme budou snazit aby se zbavili vsech desek pro s754 a vsech sempronu(s754).. vzdyt kdo by si koupil starou desku s s745 a sempronem za stenou cenu jako s939 s novym sempronem .. myslim ze skoro nikdo..
.. jakozto mene majetny clovek (=student) jsem i ja nucen jit do s754.. protoze sempronu do s939 se asi nedockam ...
>> DFI Infinity nForce4x >> S64 2800+@2530 >> KingMax 512DDRHardCore@460MHz >> MSI 6600GT@570/1140 >> EC,A4Tech,Seagate,IBM .. Hallowed are the Ori ..
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak se konečně objevily.

Příspěvek od liquidfunk »

:wink: Na stránce http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/di ... -3000.html se objevil první test tohoto procesoru a v nejbližších týdnech by se měly objevit u nás. Za 3000+ dáte nyní cca 93 USD což si myslím není špatné. Přirozeně se budeme snažit jej sehnat do redakčních testů ale kdy to zatím nikdo neví. Jasné je ale jedno, AMD jej zřejmě začně na předvánočním trhu prodávat běžně. CO SE ZMETKY, ŽE?? :lol:
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Hmmm...to je relativně dobrá zpráva. Relativně, protože jsem tam nikde neviděl CPU s ratingem 2800+. Což byl asi nejoblíbenější Sempron.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

ups

Příspěvek od fanik »

Za posledni mesic jsem videl na slovenskych forech spoustu ruznych otazek typu: do akej desky s.939 mam dat svoj Sempron?
Ze zacatku jsem se pousmal, ale kdyz jsem neco podobneho videl uz asi po dvacate, tak jsem pojal podezreni, ze se nekde na slovensku skutecne prodavaji semprony pro s.939 ...zatim jsem jeste nepatral kde
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

hm ale jde tak pro 60 % uživatelů co nemá zrovna peníze trochu POZDĚ. Bohužel, už je to tak, imho se tu moc neohřeje, sice nevím jak je to s M2, ale všichni se už těší, a některé chladiče už dostávají do popisu kompatibility i M2. . . ) Ten Sempron jinak co srovnání s A64 3000+ se týče, je na tom lépe než srovnání A64 a Sempron nebo Sempron64 3000+ . . . Teď je to stále ale dobrá volba, takže předpokládá mže sestavy co stavím na vánoce, už budou ruku v ruce šlapat s ním :)
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

spirit64 píše:hm ale jde tak pro 60 % uživatelů co nemá zrovna peníze trochu POZDĚ. Bohužel, už je to tak, imho se tu moc neohřeje, sice nevím jak je to s M2, ale všichni se už těší, a některé chladiče už dostávají do popisu kompatibility i M2. . . ) Ten Sempron jinak co srovnání s A64 3000+ se týče, je na tom lépe než srovnání A64 a Sempron nebo Sempron64 3000+ . . . Teď je to stále ale dobrá volba, takže předpokládá mže sestavy co stavím na vánoce, už budou ruku v ruce šlapat s ním :)
proc pozde? nez prijde M2 bude chvili trvat, jeho realnej prinos taky nebude valnej, nez se udelaj poradny desky bude chvily trvat a hlavne: cena bude 1. pulrok az rok dost nadsazena
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

proč pozdě ? asi proto že je právě 15.10.2005 . . . . imho nejlepší by bylo, kdyby tyto série vyšly zároveň, jak a64 tak S64 nebo S do 939, a byl by pokoj, ale takhle, takhle ne, to je moc pozdě, pro mě i pro pár ostatních . . .
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“