OK, OK... mě se to na pohled celkem líbí... i když primecooler i zalman vypadají taky sexy... mě šlo spíš o to, že něco takovéhleho nemá každý... ale vysavač si do kompu dávat nebudu...3lemen7 píše:mno, ja osobne si na takovyhle moc nepotrpim (uz vubec ne na RGB, tj uplnej humus), kdyz uz neco trochu vydesignovanyho tak at je to aspon nejak kvalitne provedeny a to u tohohle podle me zrovna 2x neni...Pleshoun píše:Hele být to tižší tak by to pod průhlednou bočnici vůbec nebyl špatnej kousek... takhle hotl budu muset koupit jen PrimeCoolera
Co říkáte těmto chladičům? Kde zjistit víc?
Moderátor: morke
- Pleshoun
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- 3lemen7
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zatim sem teda nepotkal primecooler kterej by vypadal sexyPleshoun píše:OK, OK... mě se to na pohled celkem líbí... i když primecooler i zalman vypadají taky sexy... mě šlo spíš o to, že něco takovéhleho nemá každý... ale vysavač si do kompu dávat nebudu...
- Pleshoun
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím, ale tenhle:3lemen7 píše:zatim sem teda nepotkal primecooler kterej by vypadal sexyPleshoun píše:OK, OK... mě se to na pohled celkem líbí... i když primecooler i zalman vypadají taky sexy... mě šlo spíš o to, že něco takovéhleho nemá každý... ale vysavač si do kompu dávat nebudu..., a i kdyby tak vypadal tak jeho vlastnosti (hlavne co se tyce hluku) budou spatny
, takovy uz primecoolery byvaj...
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30411
pokud bude v dobře větrané case a nepojede naplno, by hlučnej být neměl...