Eizo L578 - zkušenosti, názory

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nemyslim si, že by to byl finanční problem :) Přece jen i ten Acer me před tim rokem a neco stál pres 15k, dnes tu mam na testy tu 710T a musim rict, ze POTREBUJU to EIZO videt, pac me opravdu zajíma v čem je tak dokonaly, ze vyvazi temer dvounasobnou cenu ty 710ky, ktera ma obraz opravdu hodne dobrej...

Jinak přirovnání k hlave ve sveraku je absolutne zcestný, to je jak z reklamního pamfletu na eizo, pokud sedí človek absolutne normalne u PC, tak na ty 710ce žádny problemy s pozorovacíma uhlama nepozoruje :wink:

Ale je jasný, že dokonalosti Eiza se to nemůže rovnat, vzdyt stojí skoro 20k 8)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Iguka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iguka »

Vyplatí se skutečně Eizo L578 za tu cenu? Potřebuji panel na hry, prohlížení a úpravu fotek. V Cybexu ho mají za 17.400,- Kč s DPH.Tak nevím, jestli si mám připlatit anebo si koupit Samsung 710T. Co říkáte majitelé panelu Eizo, nelitujete těch peněz ? Je ten obraz skutečně tak bezkonkurenční?
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Iguka píše: Co říkáte majitelé panelu Eizo, nelitujete těch peněz ? Je ten obraz skutečně tak bezkonkurenční?
Prostě je nejlepší na trhu, co víc dodat. Barevné podání je bezkonkurenční, kontrast vynikající, odezva i na L568 naprosto dostačující i na seberychlejší FPS nebo filmy.

Je to prostě kvalita, za kterou si ale musíš připlatit...
show must go on..
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

viděl jsem 710T v provozu, oproti eizu je to o dost horší, sám mám L568, v neděli jsem spolužákovi instalil L778 a to je brutál, nemá chybu, dokonalost sama
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

shadow píše:Prostě je nejlepší na trhu, co víc dodat. Barevné podání je bezkonkurenční, kontrast vynikající, odezva i na L568 naprosto dostačující i na seberychlejší FPS nebo filmy.

Je to prostě kvalita, za kterou si ale musíš připlatit...
Opravdu je odezva L568 dostačující i na FPS typu UT2004 apod.??

EDIT: a jak je to i 768 popř 778 ??
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Luke píše:
Opravdu je odezva L568 dostačující i na FPS typu UT2004 apod.??

EDIT: a jak je to i 768 popř 778 ??
já nemám sebemenší problém, nic není mázlého, je to naprosto normální obraz. Ale nemohu vyloučit, že třeba Butch by se svým ostrozrakem něco viděl :). Ale subjektivně můžu říct: velká spokojenost. Za ty prachy to stojí.
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“