K pohledu z třetí osoby...nedá se s tím hrát...absolutně nevíš, kam jedeš. Některý lidi doporučujou pohled od kol (větší pocit rychlosti, lepší přehled...), ale já jezdím "zevnitř".
Sleepy.664 píše:K pohledu z třetí osoby...nedá se s tím hrát...absolutně nevíš, kam jedeš. Některý lidi doporučujou pohled od kol (větší pocit rychlosti, lepší přehled...), ale já jezdím "zevnitř".
Tak to hraje táta, od těch kol. Mě to příjde divný, nejlepší pocit je zevnitř. Připádám si jako nějakej master, když jezdím a vytáčím ty zatáčky
A stím pohledem 3 osoby taky souhlasím, je to divný...
Asi budu taky jezdit ze vnitř...
ještě akorat nechapu ty zastavky v boxu.. jestli tam něco musim dělat a tak.
2Lukas.: jestli se ti chce.. pošli mi ho na maila
Jo a pro upřesněni k té trati:
Weather: (1.) Bright Clear
Confuguration: (2.) GP TRACK [reversed]
Track: (1.) Blackwood
???
Zastávky v boxech. Mno, prostě přijedeš tam, zajedeš do boxu, ale ne hnedka do těch prvních až skoro těch posledních zastavíš, dotankuje se ti benzín, vymění gumy, vyklepe auto. A pak jedeš dál. Ale dávej majlza na rychlost 80 km/h
Lukas. píše:Zastávky v boxech. Mno, prostě přijedeš tam, zajedeš do boxu, ale ne hnedka do těch prvních až skoro těch posledních zastavíš, dotankuje se ti benzín, vymění gumy, vyklepe auto. A pak jedeš dál. Ale dávej majlza na rychlost 80 km/h
sem si řikal jestli to maj vychytany.. že nesmiš v boxu jet vic jak xx km/h,
to je pak diskvalifikace? ještě nevim kaj ten box je:( jenom když dam ESkejp, tak tam je pits. Ale na mapě sem ho nikdy neviděl
jenom tu cestu od kud se vjiždi na trať...
\\Edit_01 ->tak už sem to našel.. stači se dívát
Naposledy upravil(a) DivX dne sob 7. kvě 2005, 23:27, celkem upraveno 2 x.
MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
Woyta píše:no.. já sem to s tim mezernikem čet ne lfs.cz ale před tim sem si na mezernik hodil ručni brzdu...
Nastaveni ovadani a tam je tlacitka 2. Tam to nastavis treba i svetla.[/quote]
ja myslel jako že to je nastaveni třepa pro druheho hráče nebo něco tak.
dík - to se hodi.
jinak sou už stanovene přesné termíny? ví se, kdyto shruba bude?
MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro