Je u AMD64 3000+ dostatejnej chladic?

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

...teplotu 30C na procu bys urcite s freezerem nemel. heatpipes maj totiz problem s chlazenim na nizsi teploty (je to dany bodem varu kapaliny uvnitr heatpipe) - tzn. cim vyssi teplota, tim lepe chladi...ale pod urcitou teplotu se proste nedostanes...ma freezera upravenyho na socket A (XP 2400+ bezOC) a pri IDLE mi chladi prakticky stejne, jako puvodni chladic (tusim ze taky neco od AC)...rozdil je az pri burn nebo pretaktovani - tam chladi vsechna cest...vrele doporucuju ho pred montazi na proc poradne vylapovat - chlapci od AC se totiz s nakym lestenim vubec nezabejvali...:-(...
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

Ano freezer za tu sumu je bezkonkurencny... Ma ceramicke loziska a je tichy...
Hned ak bude nejaky peniaz navyse, kupim ho...
romco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romco »

-- DiL -- píše:...teplotu 30C na procu bys urcite s freezerem nemel. heatpipes maj totiz problem s chlazenim na nizsi teploty (je to dany bodem varu kapaliny uvnitr heatpipe) - tzn. cim vyssi teplota, tim lepe chladi...ale pod urcitou teplotu se proste nedostanes...ma freezera upravenyho na socket A (XP 2400+ bezOC) a pri IDLE mi chladi prakticky stejne, jako puvodni chladic (tusim ze taky neco od AC)...rozdil je az pri burn nebo pretaktovani - tam chladi vsechna cest...vrele doporucuju ho pred montazi na proc poradne vylapovat - chlapci od AC se totiz s nakym lestenim vubec nezabejvali...:-(...
Tak mi povedz, na co tam mas vrtulu a dalej bol som u kamosa, ktory ma freezer, on si kupoval freezer a ja silencer, takze som to videl na vlastne oci, pri zatazi mu to kolisalo od 34 po 40, tak mi nehovor ze nie.....
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

...no ja se s freezerem nedostanu pod 30C ani kdybych nechtel...:-(...teplota mi kolisa 34/ 40 (iddle / burn)...je ale pravda, ze mam neodvetravanej case a na freezeru mam snizeny otacky (8V)...
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“