Odstraneni vibraci HDD-jak moc bezpecny?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- cabman
- Středně pokročilý

Mě také disky rachotily a vyřešilo to zakoupení hdd od Seagate. Mám 160G a 120G a v bedně je to jak v pokojíčku. Možná je lepší s hladinou hluku počítat již při nákupu a pak není problém.
Je to teda kontroverzní rada ale asi jediná zaručená
Je to teda kontroverzní rada ale asi jediná zaručená
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- bufus
- Nováček

-
- cabman
- Středně pokročilý

Narazil jsme na skvělej rámeček na hdd! Jměnuje se Sunbeam HDD Silencer - Cushion. Jedná se o rámeček do 5.25 pozice s gumovým odpružením - vypadá dobře a možná jdu dva koupit
.
Jako určitě se to nechá utvořit i doma, ale proč se namáhat když se to prodává hotový?
Jako určitě se to nechá utvořit i doma, ale proč se namáhat když se to prodává hotový?
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
tady mas test...cabman píše:Narazil jsme na skvělej rámeček na hdd! Jměnuje se Sunbeam HDD Silencer - Cushion. Jedná se o rámeček do 5.25 pozice s gumovým odpružením - vypadá dobře a možná jdu dva koupit.
http://www.svethardware.cz/art_doc-72B7 ... C3C79.html
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
No to ze piskaji WD to me fakt uplne vytaci.. a pokud jsem to dobre pochopil, tak nejake odhlucneni ani moc nepomuze, protoze to nejsou ani tak vibrace jako proste hluk, ze?
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
no to je pekny noB@RT píše:přesně pískání neutlumíš spíš když by se klepal tak ti to rámeček veme.
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- wit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý

Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- wit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: