Odstraneni vibraci HDD-jak moc bezpecny?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Mě také disky rachotily a vyřešilo to zakoupení hdd od Seagate. Mám 160G a 120G a v bedně je to jak v pokojíčku. Možná je lepší s hladinou hluku počítat již při nákupu a pak není problém.
Je to teda kontroverzní rada ale asi jediná zaručená
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
bufus
Nováček
Nováček

Příspěvek od bufus »

WD jsem položil na dno 5"1/4 šachty na 3cm vysoký molitan. 2 pozice od něj je vypalovačka, žádnej další větrák než na procíku a ve zdroji... teplota kolem 36st, oproti původnímu přišroubování se zvedla asi o 5st, ale hdd už neklepe celou skříní
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Narazil jsme na skvělej rámeček na hdd! Jměnuje se Sunbeam HDD Silencer - Cushion. Jedná se o rámeček do 5.25 pozice s gumovým odpružením - vypadá dobře a možná jdu dva koupit 8-) .
Jako určitě se to nechá utvořit i doma, ale proč se namáhat když se to prodává hotový?
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

cabman píše:Narazil jsme na skvělej rámeček na hdd! Jměnuje se Sunbeam HDD Silencer - Cushion. Jedná se o rámeček do 5.25 pozice s gumovým odpružením - vypadá dobře a možná jdu dva koupit 8-) .
Jako určitě se to nechá utvořit i doma, ale proč se namáhat když se to prodává hotový?
tady mas test...
http://www.svethardware.cz/art_doc-72B7 ... C3C79.html
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

No to ze piskaji WD to me fakt uplne vytaci.. a pokud jsem to dobre pochopil, tak nejake odhlucneni ani moc nepomuze, protoze to nejsou ani tak vibrace jako proste hluk, ze?
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

přesně pískání neutlumíš spíš když by se klepal tak ti to rámeček veme.
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

B@RT píše:přesně pískání neutlumíš spíš když by se klepal tak ti to rámeček veme.
no to je pekny no :( PC je tiche jen to WD slysim a Hitachi je tichoucke..
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

presne...tady nejde tak ani o vibrace, jak o to, ze proste ty otacky sou moc hlasity :x
časy se mění a my s ním
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tohle je špička: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27584

Docela drahej, ale výbornej.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

Butch píše:Docela drahej, ale výbornej.
neco levneho?
časy se mění a my s ním
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“