Změna barvy led v myši

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

to NetDaemon: tak nevim s tim unikátem, znám asi 20 lidí co maj jinou barvu v kryse, ani jednomu to nekraví, já mám jinou ledku v logitech MX700 a šlape v poho. Stačí koupit jen dist svítivou- to je největší problém u modrejch který maj oproti červenejm svítivost dost malou
NetDaemon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NetDaemon »

no po té výměně mi ta záře už jaksi nevadí, zaprvé modrá je mnohem hezčí a zadruhé už vím že až se ta ledka vysvítí tak už se myši asi nebudou ani používat :borg:
AMD Sempron 2300+ @ 1805MHz (190*9,5), Titan TC D5TB, ECS Syntax SV400 - VIA KT400, 256MB DDR333 Seitec, GeForce3 Ti200 64MB DDR Overclocked, 40GB Maxtor, CD-ROM Toshiba 48x,CD-RW Teac 32x/4x/4x - alles in Miditower 350W ATX
NetDaemon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NetDaemon »

Gr8 Vivec píše:to NetDaemon: tak nevim s tim unikátem, znám asi 20 lidí co maj jinou barvu v kryse, ani jednomu to nekraví, já mám jinou ledku v logitech MX700 a šlape v poho. Stačí koupit jen dist svítivou- to je největší problém u modrejch který maj oproti červenejm svítivost dost malou
ta moje fakt svítí míň, ale fachá to. Půjdu do el shopu a koupim tu nejsilnějši (jen z estetickýho důvodu)
AMD Sempron 2300+ @ 1805MHz (190*9,5), Titan TC D5TB, ECS Syntax SV400 - VIA KT400, 256MB DDR333 Seitec, GeForce3 Ti200 64MB DDR Overclocked, 40GB Maxtor, CD-ROM Toshiba 48x,CD-RW Teac 32x/4x/4x - alles in Miditower 350W ATX
Stinker
Nováček
Nováček

Příspěvek od Stinker »

Nesouhlas...ledka toho vydrzi!! :-D Navic jde toto sviceni potlacit v biosu. Ale co se tyce vymeny...fungovat to na 99% bude. :)
NetDaemon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NetDaemon »

teď ještě potřebuju něco aby to vyniklo - asi koupím v baumaxu kus plexi, ošmirgluju a podložka bude na světě (návod na gigiho stránkách)
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

Stinker píše:Nesouhlas...ledka toho vydrzi!! :-D Navic jde toto sviceni potlacit v biosu. Ale co se tyce vymeny...fungovat to na 99% bude. :)
svícení ledky jde regulovat v biosu? a na to si přišel jako jak? jedině že by sis místo odporu do krysy dal poťák :lol:
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Gr8 Vivec píše:
Stinker píše:Nesouhlas...ledka toho vydrzi!! :-D Navic jde toto sviceni potlacit v biosu. Ale co se tyce vymeny...fungovat to na 99% bude. :)
svícení ledky jde regulovat v biosu? a na to si přišel jako jak? jedině že by sis místo odporu do krysy dal poťák :lol:
Čti pořádně, píše, že se to svícení (myšleno při vypnutém PC) dá potlačit (= vypnout) v BIOSu. Pak ale přijde o možnost zapínání PC klávesnicí.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it »

TomV píše:
Gr8 Vivec píše: svícení ledky jde regulovat v biosu? a na to si přišel jako jak? jedině že by sis místo odporu do krysy dal poťák :lol:
Čti pořádně, píše, že se to svícení (myšleno při vypnutém PC) dá potlačit (= vypnout) v BIOSu. Pak ale přijde o možnost zapínání PC klávesnicí.

jj přesně tak na vině je zapínání kompu klávesnicí, BTW můj mrkfosoftí bezdrátový explorer 2.0 si svítí (či spíše poblikává) ledkou pod prdelí od toho co jsem ho před rokem koupil a o jeho LEDku facht strach nemám 8-)
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
NetDaemon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NetDaemon »

v mym biosu na Syntaxce SV400 to stejně vypnout nejde. Včera jsem si koupil kus plexi 25*50*0,4 cm za 120Kč v OBI (zloději). Pěkně sem to zešmirgloval a dost dobře to září (teda ve dne to není moc vidět, ale to je tou slabou ledkou, kterou vymněním). Akorát to po tom plexi trochu míň klouže :(
NetDaemon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NetDaemon »

jo teď mi ta myš začala dost blbnout, ale vyměnil jsem jí kabel za kabel od kuličkové málo používané geniusky a jde to jako dřív.
Ty dráty fakt nic nevydrží :x
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

imho na plexi by měla jezdit hůř kvůli odrazům ne?
NetDaemon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NetDaemon »

Gr8 Vivec píše:imho na plexi by měla jezdit hůř kvůli odrazům ne?
když to sešmirgluješ 300 nebo 400 šmirglem pod vodou tak myška ani nezaváhá
romanrotter
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romanrotter »

NetDaemon píše:
Gr8 Vivec píše:imho na plexi by měla jezdit hůř kvůli odrazům ne?
když to sešmirgluješ 300 nebo 400 šmirglem pod vodou tak myška ani nezaváhá

Mohl by nekdo prosim dodat pictures x:
Sosáš, Sosám. Sosáme Prachy za hry NEDÁME
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

ja mam Logitech nejakou BJ69 (takova ta s prusvitnym spodkem),dneska jsem tam nacpal UV diodu,facha bez problemu jako predtim...A kdybyste se hodne nudili,muzete s tim kontrolovat bankovky :) Jeste jsem pridal dve uv diody do "interieru" a mam sqelou fialovou krysu 8-)
http://img353.imageshack.us/my.php?image=mouse18yw.jpg
http://img353.imageshack.us/my.php?image=mouse23wh.jpg
Naposledy upravil(a) no_-_name dne pon 15. srp 2005, 18:02, celkem upraveno 1 x.
SS_Rambo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SS_Rambo »

Já jsem u A4 WOP35 vymněnil červenou ledku za bílou myslím, že 8 candelovou, ale tím si nejsem jist... A ta myš jede OK. A svítí šíleně... Kdyby se nesnižovala citlivost, tak si jde u jejího světla i číst. :twisted:
michalv
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od michalv »

Já vyměnil červenou za zelenou (protože modré jsem ulomil nožičku) a myš jede perfektně. Myš má průhlednej krytek boužel je ale červenej. :sad:
Ale uvažuju že tam dám bílou a to pak bude svítit pořádně :-D
mato555
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mato555 »

kludne to vymen. ja mam mys HAMA menisl som cervenu za modru za 15Sk a ide to bez problemov
a kamos ma 5-tlacidlovu GENIUS taktiez menil. dal tam modru za 35Sk a taktiez bez problemov
George Baker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George Baker »

Ja som skusil menit LED na mojom starom myšáku od Mrkvosoftu a odvtedy už nejde :twisted: :roll: :oops: ale zato výmena na starej Chicony klávke sa podarila a je to krásne 8-) :)
AMD fanATik ;)
Phenom II X3 720BE @ unlock X4 3,5Ghz 1,45V; 4GB RAM KingSton 1066Mhz; Radeon HD 4850 @ 675/2600; GigaByte MA790X-UD4P; WD Caviar Black 640GB; 500W Fortron BlueStorm;
misokgb
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misokgb »

Ja som moj Genius Netscroll Optically chcel tiez zmenit na modru - mam SMD ledky momentalne, bola tam cervena, ked to svieti tak nezvladne rozsvietit ten senzor tu LEDku na druhu uroven, ak na to nasvietim a zacnem hybat mysou tak to funguje... Takze tam pridam este jednu modru a ide sa. Pridam dalsich asi 6 diod pripojim na 5V a bude to pekne... Teraz som tam dal bielu ledku a uz na tom fachcim asi mesiac a pohoda... Na klaveske mam tiez modre SMDcka. Parada 8-)
Celeron D 2.53GHz@4,57GHz :D
8) The new OC record coming soon (SubZero WC)... 8)
honny je gay 20%
Neo2199
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neo2199 »

Ja jsem svou starickou mysku netscroll EyE ozivitl a hodil sem tam zelenou supersvitivku, Mam totiz vsude zeleno :-) Studene katody,vodu v obehu, mno vsechno. :-) Akorat oci mi zatim zelene nesviti.
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“