Internet Express 512/128 zvyšuje

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

marcos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marcos »

prostě kdyby byl limit aspon 10GB na tejden...ale takhle vždyt to fakt pak neni vysokorychlostní net...prostě každej něco stahuje a nejde jen o CZDC++ nebo tak lae jsou to aktualizace programů,nový programy...prostě všechno...to kabeloví operátoři maj sice FUP ae jak jsem tak zatim slyšel tak ho ani neužívaj..takže každej pořád jede na plno...
MTB:GIGABYTE Z97X-Gaming 3, Intel Z97, 1x PCIe x16, DDR3 3200, SATA III RAID, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, Killer GLAN, 8ch audio, ATX, sc1150; Procesor:Intel Core i5-4460 Quad-Core, 3.20GHz (84W);HDD 1:Intel 530 240GB SSD;HDD 2:WD Caviar Green 2000GB SATA II;HDD3:WD Caviar Green 2000GB, SATAII;Blu-Ray:LG BH10LS30-LRB;Operační paměť:4x4GB DDR3 Kingston 1600Mhz, Dualchannel;Skříň:Fractal Design Define R4 Black Pearl - Window;Zdroj:Fortron Aurum S 500;OS:Microsoft Windows 10 Pro
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

marcos píše:Jo a jinak s těma online hrama..hraj přes gamezone..tam se ti data neodebíraj...protože to je projekt telecomu... :)
Taky jsem si to myslel jenže jsem psal na Telecom a odepsali, že to normálně odebírá MB :((
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
marcos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marcos »

to je blbost..sám telecom reklamuje že to data nebere!!ale nevim no..u Telecomu je možný všechno...jinak mimochodem,pokud už vás všechny štvou telecomácký omezení mrkněte na na www.newtelekom.cz a pokud najdete to co já tak se asi zblázníte radostí..stejný ceny jako Telecom,ale bez omezení dat..ted mám namysli všechny služby adsl!!!No mazec!!!
MTB:GIGABYTE Z97X-Gaming 3, Intel Z97, 1x PCIe x16, DDR3 3200, SATA III RAID, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, Killer GLAN, 8ch audio, ATX, sc1150; Procesor:Intel Core i5-4460 Quad-Core, 3.20GHz (84W);HDD 1:Intel 530 240GB SSD;HDD 2:WD Caviar Green 2000GB SATA II;HDD3:WD Caviar Green 2000GB, SATAII;Blu-Ray:LG BH10LS30-LRB;Operační paměť:4x4GB DDR3 Kingston 1600Mhz, Dualchannel;Skříň:Fractal Design Define R4 Black Pearl - Window;Zdroj:Fortron Aurum S 500;OS:Microsoft Windows 10 Pro
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Lidi kdybych neměl s telecomem tu blbou smlouvu tak jsem dávno u bluetone :-D
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Recon píše:Lidi kdybych neměl s telecomem tu blbou smlouvu tak jsem dávno u bluetone :-D
hh to máš blbé, to já nemám smlouvu + 1 měšíční výpovědní lhůtu

2marcos: hele a kde to píšou ( o těch MB na GZ ) ? a pokud na tom newtelecom není rychlostní omezení tak k tomu na 80% přejdu :)

//edit: ted jsem se ve staženým ceníku dozvěděl: "Všechny varinaty jsou bez jakéhokoli omezení přenášených dat a bez použití omezení ve formě FUP (Fair User Policy)." takže toto bude můj novej net :)) ještě jestli na to bude fungovat modem od ČT :?
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
marcos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marcos »

modem od CT ti na tom na 99% bude fungovat to neni problém...já jsem bohužel ještě půl roku vázanej smlouvou...ale kdybych jí vypověděl tak mě to bude stát asi litr jen..nebo já nevim to bych právě potřeboval zjistit,jakej postih by mě čekal,když to vypovim...

Jinak o těch hrách na Gamezone..nevim kde to píšou..píše to telecom někde na svejch stránkách..myslim že je to někde v popisu služby adsl nebo ve FAQ...zkus se trošku prohrabat stránkama telecomu..
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

marcos píše:modem od CT ti na tom na 99% bude fungovat to neni problém...já jsem bohužel ještě půl roku vázanej smlouvou...ale kdybych jí vypověděl tak mě to bude stát asi litr jen..nebo já nevim to bych právě potřeboval zjistit,jakej postih by mě čekal,když to vypovim...

Jinak o těch hrách na Gamezone..nevim kde to píšou..píše to telecom někde na svejch stránkách..myslim že je to někde v popisu služby adsl nebo ve FAQ...zkus se trošku prohrabat stránkama telecomu..
no taxem poslal email na newtelekom a napsala mě že to bude na 100% fungovat, jen stačí zaktivovat službu a je to vše :) takže za měsíc na tom pojedu :) a jinak zkusím se mrknou na web ČT :)
marcos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marcos »

no jasný super...tak mi pak dej vědět až to budeš mít..třeba mi to napiš na icq nebo tak..zklus stáhnout hodně dat..aby bylo jistý že to neni omezený..já do toho pujdu až mi skončí závazek u telecomu... :)
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Taxem udělal menší změnu :) na ten net od newtelekom nebudu přecházet bych muswel platit aktivaci atd :) přejdu na expres 1024/256 sprint s omezením FUP na 4 GB na týden což je vcelku paráda oproti 1GB .)
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Rammstein píše:Taxem udělal menší změnu :) na ten net od newtelekom nebudu přecházet bych muswel platit aktivaci atd :) přejdu na expres 1024/256 sprint s omezením FUP na 4 GB na týden což je vcelku paráda oproti 1GB .)
oh to jde?? já mám 2giga a jeto kure**** málo. Už mě to se**. Stojí o hodně víc?? jaká je rychlost po překročení?? No asi na to mrknu sám pokud mi tu rychle někdo neodepíše. Dík za info, to jsem nevěděl. Stejně je to jen na chvíli pak u telekomu končím.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Recon píše: oh to jde?? já mám 2giga a jeto kure**** málo. Už mě to se**. Stojí o hodně víc?? jaká je rychlost po překročení?? No asi na to mrknu sám pokud mi tu rychle někdo neodepíše. Dík za info, to jsem nevěděl. Stejně je to jen na chvíli pak u telekomu končím.
No přechod je zcela zdarma a platíš jen o 200kč víc. Po 2 GB na 512/128 a po 4Gb na 64/64 - to vcelku jde na týden :)
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Ja od ustredny nejsem na 100% dal nez 3,4km, mam tarif Internet expres HIT12 256/64 (se smlouvou na rok) a prislo mi ze to od srpna nebo zari (uz nevim presne) zlevni..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“