Z toho si nic nedelej
Moje mechanika takhle necte pro zmenu CD-cka a taky nevim proc. System se mi moc preinstalovat nece, ale DVD-info detekuje CD-R vse je perfektni a stejne me svine windows presvedcujou ze CD je prazdy..... Setkas se se vsim moznym...
Pudu na reklamaci
CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
Jestli mechanika DVD nevidí ani v běžném souborovém manažeru, průzkumníku, total commanderu a co já vím ještě, tak to s firmwarem vůbec nesouvisí. Vždyť se jedná o originálku, tak to ani nemůže být firmwarem. Nejspíš je někde trošku poškozený a mechanika ho nedokáže načíst... v tomhle NEC ani nikdy moc nevynikal.
2Bathory: Nechci se přít ale new firmware muže pomoci.
Mám CDRW BENQ 4816 ta sice perfektně četla poškozená media ale po sobě když vypálila RW tak je nepřečetla a ani jiná RW, po přehrání new firmware je to do dnes v pořádku. A taky nenačetla ani strukturu CDRW proste jako by tam nic nebylo přitom v jiném PC čitelná normálně.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
to samy bylo treba i u LiteOnu 832s, ktery s pocatecnim firmwarem neumel poradne cist vypalena DVD a s novym firmwarem to uz slo v poho, ale jak tak koukam NEC moc firmwaru nedela