Projekt: Redmond 2nd/4th fase

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

XPM píše:Jestli mas nový fotky ale stejnou zprasenou práci, ani se neobtěžuj to sem dávat, představu jsme si už udělali. :cry:
treba to zlepsil... :lol:
N1031
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od N1031 »

XPM píše:Jestli mas nový fotky ale stejnou zprasenou práci, ani se neobtěžuj to sem dávat, představu jsme si už udělali. :cry:
ale notak ja nemam finance na to abych si to nechal udelat nekde u nakyho profika :!::!::!:
.............::::::::: Obrázek:::::::::.............
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

N1031 píše:
ale notak ja nemam finance na to abych si to nechal udelat nekde u nakyho profika :!::!::!:
no to spis zalezi na tvych rukach a vymysleni
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

N1031 píše:
nikdo z nás si nenechává dělat mody na "zakázku" :shock: :roll: někomu prostě casemodding nejde a výmluva na peníze není na místě.
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

XPM píše:nikdo z nás si nenechává dělat mody na "zakázku" :shock: :roll: někomu prostě casemodding nejde a výmluva na peníze není na místě.
Tak tak. To je prostě o talentu, nadšení, ale určitě ne o penězích.

Jasně že mod za 500,- bude horší než za 5000,- :roll:

//Edit No jasně a taky čas :wink:
Naposledy upravil(a) Kopi. dne pon 1. srp 2005, 22:39, celkem upraveno 1 x.
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Kopi. píše:Jasně že mod za 500,- bude horší než za 5000,- :roll:
nemusí bejt když dobře hospodaříš s penězi :wink:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
N1031
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od N1031 »

XPM píše:
Kopi. píše:Jasně že mod za 500,- bude horší než za 5000,- :roll:
nemusí bejt když dobře hospodaříš s penězi :wink:
hmm to je sice hezký ale ja na to hlavne nemam cas a ten je k tomu docela nutnej :cry:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

N1031 píše:hmm to je sice hezký ale ja na to hlavne nemam cas a ten je k tomu docela nutnej :cry:
Tak tady ale pozor, pokud na to nemáš čas, tak proč to děláš, poppřípadě proč sem házíš fotky rozdělaný case? Chápu, že třeba nechceš mít obyč. šedou case, ale když nemáš čas, tak to prostě dodělej a dej fotky až potom. Já vím, že by každej chtěl dělat "projekt", ale pokud na to není čas, tak to nemá cenu. Já osobně taky nemám moc času, ale teď se nějaký našel, tak stíhám, no... :oops:
N1031
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od N1031 »

Stoobi píše:
N1031 píše:hmm to je sice hezký ale ja na to hlavne nemam cas a ten je k tomu docela nutnej :cry:
Tak tady ale pozor, pokud na to nemáš čas, tak proč to děláš, poppřípadě proč sem házíš fotky rozdělaný case? Chápu, že třeba nechceš mít obyč. šedou case, ale když nemáš čas, tak to prostě dodělej a dej fotky až potom. Já vím, že by každej chtěl dělat "projekt", ale pokud na to není čas, tak to nemá cenu. Já osobně taky nemám moc času, ale teď se nějaký našel, tak stíhám, no... :oops:
no prave ja na to mel driv docela hodne casu ale ted jelikoz sou prazdniny a ja sem v praci tak nemam casu nazbyt
N1031
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od N1031 »

ale budu se obtezovat neboj ale az se mi bude chtit
N1031
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od N1031 »

Stoobi píše:
tak to vish ty treba jo me uz jenom zbejva byriznout napis a pak to nak podsvitit a hodit tam display, udelat tam fan tunel a bude to ;)
jinak jestli se vam to nelibi to je vase vec
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

Občas se stydim za to, že jsem z Liberce ...
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

Modding neni o tom, zalozit tady thread "Projekt blabla" a byt tak "IN", chce to trochu prace, trpelivosti a napadu, byt v necem originalni. Kdyz si tam das veci, ktere jenom koupis, tak to nemusis delat nic, tu sedou bednu taky koupis a mas klid ;)
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
Odpovědět

Zpět na „Projekty“