Pomoc s výběrem Case

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

JJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JJ »

Chci kupovat Centuriona 530 nebo 532, kterýho byste doporučili? 530 má stelth, 532 zase bezšroubovou montáž mechanik. Co je užitečnější? Já mám pocit, že mechaniky tam našroubuju jednou, ale koukat na to budu denně, takže asi 530, ale zase ta bezšroubovka je taky fajn věc. Co je podle vás užitečnější a proč? Mechaniky klidně koupim černý. Jinak mě ta skříň naprosto nadchla. Jako jedna z mála má 5 pozic.
Díky
stanat630
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od stanat630 »

Taky se mi líbí. Chci se zeptat, jestli má prachové filtry a kolik má těch 120 mm větráků.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

se podivej tam kde ji prodavaji ne? 8-)
JJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JJ »

stanat630 píše:Taky se mi líbí. Chci se zeptat, jestli má prachové filtry a kolik má těch 120 mm větráků.
Máš-li na mysli centuriona 530/532, tak z toho, co jsem našel na netu vyplývá, že prachové filtry má (ve všech těch děravých krytkách vepředu, i před větrákem). Co se týče větráků, tak by ho určitě měla mít vpředu. Někde, kde ho prodávaj tvrdí, že ho má i vzadu, ale na nějakej cizozemskejch recenzích psali, že je tam jen jeden. Nicméně i dozadu si ho můžeš dát, díry tam jsou na všechny velikosti.
stanat630
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od stanat630 »

A ta 531 je stejná, jako 532, jenže je střírná,že?
JJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JJ »

531ka vypadá zveknu úplně jinak. Kromě toho, že je stříbrná nemá nahoře ten krásnej ovládací panel (jen tam má nějak vyvedený USB). Ale zevnitř to předpokládám bude podobný.
Jinak já se po dlouhým uvažování rozhodl pro 532ku, protože kromě mechanik budu vepředu mít ještě Break out box od zvukovky, nějakej ten šuplík na hdd, takže mít tam dvě krásně schovaný optický mechaniky a 2 nebo 3 další věci odkrytý je poněkud směšný. Takže to vidím tak, že upřednostním bezšroubovou monáž uvnitř a na stealth mechaniky se vykašlu. Co myslíte?
dR@gon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dR@gon »

pepelistr píše:jj, ten Samurai je taky dost good, hustě o něm uvažuju...
Je docela good. Ale má svoje mouchy. Odešla mi jedna LEDka v PWR SW. Ta 80 na boku má i 3pin takže se dá píchnout na desku, ale potom nebude tolik svítit... A poslední vec je ta, že na uchycení zadních fanů musíš použít takovou šachtu, potože tam je L prolis a jinak by tam fany nedrželi. Jinak jsem s ní spokojenej...
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
SSketo
Nováček
Nováček

Příspěvek od SSketo »

muze ze zeptat jestli tuhle bedbu bych sehanl i u nas http://www.caseking.de/shop/catalog/pro ... 964f29a5ae
hoblajz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hoblajz »

SSketo píše:muze ze zeptat jestli tuhle bedbu bych sehanl i u nas http://www.caseking.de/shop/catalog/pro ... 964f29a5ae
tak vnitřek tohohle casu je absolutně shodný s mojim... ThermalRock Dragon.... no to koukám. :o
Notebook ASUS F3Tseries
Shard
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shard »

hoblajz píše:
SSketo píše:muze ze zeptat jestli tuhle bedbu bych sehanl i u nas http://www.caseking.de/shop/catalog/pro ... 964f29a5ae
tak vnitřek tohohle casu je absolutně shodný s mojim... ThermalRock Dragon.... no to koukám. :o
Tyhle kysny dělá spousta firem, třeba Casetek, Thermaltake atd. akorát každá si udělá design podle sebe, ale vnitřek pořád zůstává.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“