Nemám zkušenosti se SATA hdd a chci se zeptat,mám starej hdd 60gb ATA a chci si koupi SATA.Na ten novej SATA disk chci nainstalovat normálně operační systém(win xp sp2) a ten starej ATA chci hodit do šuplíku.Nebude to dělat neplechu???
Desku mám MSI K7N2 Delta2/NVIDIA nForce2 ULTRA 400/IGP Chipset.
instalace XP na SATA disk
Moderátor: Loki5567
- hans@kans
- Nováček

-
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Proč děláš takovou prasárnu, že tam instaluješ k SP1 ještě SP2. Uprav si rovnou instalační cd tak, aby tam byl jen SP2. Např. návod dle tacknetu nebo nejednodušeji v nLite (postup ve foru úprava instalčního cd win xp), kde těch úprav můžeš udělat podstatně víc a zintergrovat si tam i hotfixy co byly po uvedení SP2. Jinak pokud ti to nenajde sata disk, tak zkus aktualizovat bios základní desky, zapnout vypnout disky, přehodit je atd. prostě někdy pomůže i trocha alchymie.Nabu píše:mimochodem ten win nejde ani aktualizovat na SP2 vubec to nenabehne kdyz ten patch stahnu
- Mayki
- Mírně pokročilý

- Shit
- Odborník PCT

- hans@kans
- Nováček

-
SATA + ATA
Nemám zkušenosti se SATA hdd a chci se zeptat,mám starej hdd 60gb ATA a chci si koupi SATA.Na ten novej SATA disk chci nainstalovat normálně operační systém(win xp sp2) a ten starej ATA chci hodit do šuplíku.Nebude to dělat neplechu???
- zajda82
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zajda82
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: SATA + ATA
normalka neni duvod aby to delalo neplechuhans@kans píše:....