Nic mi nenajede - Teda jen obrázek plochy.
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Rek bych ze to nic delat nebude ale stejne je lepsi pouzivat Firefox tak se na ten IE klidne vykasli.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
co se týká zabezpečení požidte si kvalitní Firewall já preferuji Zone alarm nebo kerio. FF je určitě skvělí prohlížeč, na IE se vykašlete jak zde bylo řečeno. Ten panel by měl jít odstranitpomocí zobrazit, bude stačit ho tam někde odškrtnout ale IE nepoužívejte, tyto panely se ovšem většinou zapíší i do přidat nebo odebrat programy tak se tam mrkněte. AV si pořidte Norton, NOD32 nebo kaspersky, anti-spy je best spysweeper nebo spyware doctor ovšem obojí je shareware.
Jsem rád že jsem pomohl
Jsem rád že jsem pomohl
- martina1986
- Nováček

-
Tak mám Firefox jako hlavní prohlížeč. Vše jde, le mám jednu stránku, která se dlouho načítá a mě v tomhle nejde. Po 20s mi to napíše, že vypršel časový limit při pokusu kontaktovat server. Mě se to načítalo strašně dlouho už dřív v Exploreru. Nevíte, kde změním časový limit? Já to nikde nemůžu najít. Díky
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nejak jsem ti neporozuměl, jaký časový limit?? Zkus dát start>spusti "ping www.seznam.cz" pište bez uvozovek a místo seznamu napište stránku která vám nejede.
- martina1986
- Nováček

-
- Shit
- Odborník PCT

- honny
- Středně pokročilý

Dneska (//edited: respektive vcera) sem dostal podobne postizenej pocitac... Nabehla jenom plocha (zde se spustenym IrFanem) >

Tak sem to projel AdAwarem, smazal vsech 216 spatnosti co nasel - z toho 180 kritickejch (neni to moje pc), restartoval a nabehlo to f pohode...

Tak sem to projel AdAwarem, smazal vsech 216 spatnosti co nasel - z toho 180 kritickejch (neni to moje pc), restartoval a nabehlo to f pohode...
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian