Fahrenheit (The Indigo Prophecy)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

elipsoid píše:No, nevim, jestli je ten pribeh nejak zvlast realisticky... A sest koncu - pokud vim, je tam jenom jeden, ale mozna se mylim.
No, údajně opravdu šest ...

např. i zde:

http://www.talkxbox.com/review685.html
show must go on..
elipsoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od elipsoid »

Maxtor píše: Presne tak.. pred casem jsem to koupil za par kacek v levnejch knihach..
Parkrat jsem se tam byl podivat, ale na omikron jsem tam nenarazil. Ani na jejich strankach. Jeste se nekde mrknu...
INTEL Core i5-750 Quad-Core - 2,66GHz (95W) | 4GB (KIT 2x2GB) DDR3 1333MHz CL9 | GIGABYTE P55M-UD2 - P55
elipsoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od elipsoid »

No, údajně opravdu šest ...
Hmm, uz jsem to hral pred nejakym casem a asi jsem pozapomnel. Mozna si ten konec jeste zopaknu :)
INTEL Core i5-750 Quad-Core - 2,66GHz (95W) | 4GB (KIT 2x2GB) DDR3 1333MHz CL9 | GIGABYTE P55M-UD2 - P55
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Finito. No, ten konec přišel trochu rychle, zřejmý zásah distributora, a hra mohla být delší. Jinak ale veliká spokojenost. Doporučuji dodívat i titulky, dá vám to 200 bonuspointů, které můžete utratit za bonusový materiál - ten je celkem bohatý - artworky a především vybrané animačky ze hry, které můžete jen shlédnout, nebo si je i zahrát - např. tu s padlými anděly, atd.

A Carla Valenti byla skvělá :).
show must go on..
Jaitni
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaitni »

shadow píše:Finito. No, ten konec přišel trochu rychle, zřejmý zásah distributora, a hra mohla být delší. Jinak ale veliká spokojenost. Doporučuji dodívat i titulky, dá vám to 200 bonuspointů, které můžete utratit za bonusový materiál - ten je celkem bohatý - artworky a především vybrané animačky ze hry, které můžete jen shlédnout, nebo si je i zahrát - např. tu s padlými anděly, atd.

A Carla Valenti byla skvělá :).
JJ, carla rulez :))
Já už teď čekam až výde čeština a zahraju si to znova.... Né že bych tomu bez té češtiny předtim nerozuměl, ale přece jenom to bude zajímavější :twisted:
Jae Snack
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jae Snack »

Pls .. poradte ... sem ve svém bytě jak je ta vichřice přeskáču přes všechny ty lítající věci, ale nakonec se mi objeví přes obrazovku ten modrý ukazatel a já se za chvíli rozmáznu o zed ... nevím vůbec co mám dělát, poradte pls. :sad: :sad:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Jae Snack píše:Pls .. poradte ... sem ve svém bytě jak je ta vichřice přeskáču přes všechny ty lítající věci, ale nakonec se mi objeví přes obrazovku ten modrý ukazatel a já se za chvíli rozmáznu o zed ... nevím vůbec co mám dělát, poradte pls. :sad: :sad:
musíš normálně klikat jak zběsilej doleva a doprava .. u mě nastavená písmena "A" a "D"
show must go on..
Jae Snack
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jae Snack »

hraju to na Easy .. buším do kláves jak kulomet a nic!!! taky to mám na A+D :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: mě s toho jebne .. sem to hrál na Normal, ale to pro mě bylo peklo ty lítací věci .. změnil sem to na Easy a vklidu až na ten konec kdy buším A+D div klávesnici nesešrotuju anic ... bum na zeď ... FAILED!!!
Jaitni
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaitni »

Jae Snack píše:hraju to na Easy .. buším do kláves jak kulomet a nic!!! taky to mám na A+D :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: mě s toho jebne .. sem to hrál na Normal, ale to pro mě bylo peklo ty lítací věci .. změnil sem to na Easy a vklidu až na ten konec kdy buším A+D div klávesnici nesešrotuju anic ... bum na zeď ... FAILED!!!
Musíš postupně: A pak D pak zase A a pak zase D :roll: A co nejrychlejš... Né A+D zároveň
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Musíš prostě reagovat na pobyb toho ukazatele...
show must go on..
Jae Snack
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jae Snack »

jjj .už sem na to přišel sice se ještě nepovedlo to projet, ale už vím jak správně mačkat .. jinak chudák moje klávesnice .. zrovna nová :lol:
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

presiel som tu hru 2x a stale "inak"...super hra :wink:
Peter8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peter8 »

Taky jsem to projel a uz dlouho jsem nehral tak dobrou hru. 8)
AMD Sempron 64 2500+@2320Mhz,DFI Infinity nF4X,VGA Leadtek Geforce 7600GT TDH 256MB 600/1700Mhz,RAM 1x1024MB A-Data 400@412Mhz,HDD WD 250GB 16MB SATA 2,Redstar 350W zdroj,DVD-RW LG 4167B,LG Flatron W2234S 22´,Logitech Z-2300,Wi-fi 1536kb/s/256kb/s - day 4000kb/s/1024kb/s - night =HL.NET
havk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havk »

No zatial som to presiel 3x s 3 koncami a viac si uz neviem predstavit. 1.v prospech jedneho klanu 2.v prospech druheho 3.oslobodenie, myslim ziadny klan

A dalej ? Vie niekto ako najst zvysne konce? Inak genialna hra, 1.hra ktoru som presiel v priebehu 1 dna-soboty 8)
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Tak jsem to pred peti minutama dohral a mam potrebu se nekde vyzpovidat.. :)
..no.. abych pravdu rekl, tak zase az taaaak moc jako recenzenti atd. jsem nadsenej nebyl.. a to hlavne z jednoho prosteho duvodu.. pribeh se od cca treti 1/3 vyvijel strasne predvidatelne.. a vubec hra zacala byt trochu stereotypni..
..obcas mi strihy prostredi pripadaly az moc zmatene.. ale budiz.. obecne mohl byt pribeh trosicku komplikovanejsi a trochu vic se rozvinout.. prospelo by to i delce hry..

..na druhe strane musim uznat, ze Fahrenheit je jeden z TOPkovych pocinu nejen sve doby.. rozhodne (uz jen vzhledem k dnesni cene) nutnost vlastnit..
..genialni pribeh (alespon tedy minimalne do poloviny je clovek opravdu napjaty), genialni hudebni doprovod (u Quanticu tradicni) a vubec ta gamesa ma strasnou atmosferu.. vyborny zpusob tvorby napeti uzitim vice kamer soucasne.. proste parada..
..genialni gamesa, s velkym G, ktere nic moc delku a ke konci mirnou predvidatelnost a stereotyp s radosti odpoustim...
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Mohl by mi prosím někdo vysvětlit,jak v této hře probíhá interakce?Zatím jsem stáhnul demo a nejsem schopnej se pohnout,jen chodím po záchodech,už bych toho chlapa rád uklidil,vytřel podlahu apod.,ale nevím prostě jak :oops: .Dík.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Lukke
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukke »

Tak jsem také dohrál hru a mile mě překvapila. Erotické scény jsou příjemným zpestřením (když tedy víte jak na ně, pokud to uspěcháte a jdete na milenku moc hrr, nic nebude :lol: ). Jen konec se mi zdál hodně uspěchaný a nějaké mezihry až trochu nudily. Ale jinak moc fajn hra.
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
Lukke
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukke »

Swat píše:Mohl by mi prosím někdo vysvětlit,jak v této hře probíhá interakce?Zatím jsem stáhnul demo a nejsem schopnej se pohnout,jen chodím po záchodech,už bych toho chlapa rád uklidil,vytřel podlahu apod.,ale nevím prostě jak :oops: .Dík.
Nahoře máš vždy u dané věci pohyby myší, které musíš udělat. Např. pokud je nahoře pro určitý pohyb tvar písmene C, musíš myší tento tvar obtahnout. Čili různým pohybem myši můžeš udělat např. 3 různé úkony.
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Jezdim myší jak trotl a nic.....Fakt nevím.....žádný písmena,nic... :?
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Swat píše:Jezdim myší jak trotl a nic.....Fakt nevím.....žádný písmena,nic... :?
tady to chce spíše cit, než rychlost...

A možná i větší nastavenou citlivost myši..
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“