Kolik zere LC Power 550 w ???

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
lirmir
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lirmir »

mě je to taky záhadou, ale realita je někdy děsivá :angry2:
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

lirmir: mrknul jsem se na odběry toho tvého R9800 - http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?s ... t4.gif&1=1
tobě bohužel ta "redukce" nepomůže, protože vlastně celá tvoje sestava žere hlavně z +5V větve -celá spotřeba CPU, a velká část grafické karty - ta si z 12V nebere skoro nic. Ty máš 12V větev prakticky nevytíženou, jen něco málo berou mechaniky a MB. Kdyby ta tvoje deska měla 12V napájení CPU tak by se +5V větvi hodně ulehčilo.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

No viděl jsem v Hornbachu a spol. věc která má v Německu divoké názvy typu: Energiekosten Messgerät, Energiemesser.... Vzhledem jsou to spínací hodiny, ale funkci mají odlišnou.
Dozvíte se nejen aktuální odběr ve Wattech (v klidu je to do 3kW :) ), ale můžete zadat cenu za kWh a na konci měsíce velmi opatrně kouknout kolik korunek padlo do komplu.... Jen pro otrlé...
český manual v *pdf
Obrázek

Koupit nebo někde vypůjčit tuhle hračku a je po spekulacích.... 8)
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“