Nejlepsi vzduchovy chladic na CPU !

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Jeffer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeffer »

Ja v tom vidim,jako zajimave reseni chlazeni,za chvili se bude vsechno chdit pomoci plynu,jako tady,protoze to je daleko ucinnejsi,nez med
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

kdo by to teda chtel? at je nas vic
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

kdo ma nejlepsi cenu toho cooleru? kolik by nas bylo at platime mensi postu :wink:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

twe cenu sem ti cujo rek...de o postu.. :x
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

kolik lidi ho bude chtit? :sly:
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

nechapu proc chce OBR menit ten chladic,kdyz má doma jeden z nejvykonejsich chladicu a to XP120......

to jenom kvuli montazi??copak ty kazdej den predelavas chladic v kompu?já teda ne.....tak jednou za mesic kdyz tam strcim novej procák.....a pokud je clovek šikovnej tak ten XP120 sundá behem 1 minuty...a dá zpatky taky..

prostě nechapu smysl kupovat neco takovyho kdyz XP120 je best....zvlášt když ho má nekdo doma :)
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Highlander píše:nechapu proc chce OBR menit ten chladic,kdyz má doma jeden z nejvykonejsich chladicu a to XP120......

to jenom kvuli montazi??copak ty kazdej den predelavas chladic v kompu?já teda ne.....tak jednou za mesic kdyz tam strcim novej procák.....a pokud je clovek šikovnej tak ten XP120 sundá behem 1 minuty...a dá zpatky taky..

prostě nechapu smysl kupovat neco takovyho kdyz XP120 je best....zvlášt když ho má nekdo doma :)
mas pravdu jen kvuli montazi, protoze ja testuju dost cpucek a furt to sundavam, XP si dam do pocitace druhyho a do testovaciho si dam toto a zalmana prodam.
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

OBR píše:
Highlander píše:nechapu proc chce OBR menit ten chladic,kdyz má doma jeden z nejvykonejsich chladicu a to XP120......

mas pravdu jen kvuli montazi, protoze ja testuju dost cpucek a furt to sundavam, XP si dam do pocitace druhyho a do testovaciho si dam toto a zalmana prodam.
jo tak to jo......tak to má udelany taky....PC co normalne pouzivam tak tam mam XP ale když mam doma testovaci PC tak tam mám vodnika.....ta montáz vodnika je asi nejednodussi...jenom povolim dva šroubky a cely to vysunu.....otázka 30 s a mám dole chladic...
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Bejt tebou bych změnil ten název protože to ostatně není pravda :) třeba XP 120 s Výkonným 120mm větrákem nebo jen s nexusem je lepší, ač třeba o 1db dražší ne ? To už je lepší ten novej zalman 9500, když bude stát moc, tak XP 120,
kurri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kurri »

Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
kopyto
Nováček
Nováček

Příspěvek od kopyto »

Čaues, tak jak to vypadá, měl bych taky zájem, ale samozřejmě mě zajímá za kolik a kdy asi ? díky za odpověď.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

ja chci taky cena je cca 1480kc za kus(performace) + posta u nas (119kc)
zatim bere: OBR,ja,kopyto
kopyto
Nováček
Nováček

Příspěvek od kopyto »

Můžeš aspoň přibližně nahodit termín dodání ? Mám jen box a potřebuju něco lepšího.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

kopyto píše:Můžeš aspoň přibližně nahodit termín dodání ? Mám jen box a potřebuju něco lepšího.
asi pristi tyden,nemas icq
taky mam box
/edit : objednavat se bude v pondeli,dojde to asi az za tyden,vic mawa
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Tak koukám, že Big Typhoon opět potvrdil své kvality :) Toho Zalmana si za 2300,- můžou strčit ...
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

zas vis co vsichni nechcou chladic velky jak krava
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

zas vis co vsichni nechcou chladic velky jak krava
Jasně, to chápu...já porovnával toho novýho Zalmana s Tt Big Typhoonem, a když je o polovinu levnější a přitom výkonější a to ještě při nižší hladině hluku, tak ať mi třeba zabere celou case :) Ten Asetek mi nějak moc zrovna nezajímá, ale neříkám, že je špatnej...
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
kurri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kurri »

Delarge píše:
Tak koukám, že Big Typhoon opět potvrdil své kvality :) Toho Zalmana si za 2300,- můžou strčit ...
Delarge mas pravdu ten Thermaltake Big Typhoon,je super chladic za dobry penize!!!!Ten Zalman CNPS9500 taky neni spatnej,ale ta cena!Rozhodne se se vyplati ten Thermaltake Big Typhoon.
Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

mam ho je super...az budu met gpu tak ho poradne vytestuju.. zatim 35stupnu burn..rekl bych ze pujde i niz protoze sem mel vetraky stahnute... kdyz je dam na max tak to vidim tak na 32 stupnu burn
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“