PROJEKT: DigitalDooM´s HellStorm ... NOVÉ FOTO str4

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

ty primelcolery co chces sou celkem v poho nejsou jedny z nejtizsich ale ja si neztezuju a pekne sviti na to ze maj jen tri diody.
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

no já jsem jeden z těhle fanů měl v ruce a už bych je nikdy nechtěl. Osobně bych ti doporučoval tyhle: UltraLed fan

Svítěj parádně, cena super a hlavně jsou tichý i na nejvyšší otáčky... :wink:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Práce zastaveny :jaw: ! rozbila se mi přímá bruska :sad: tak jsem ji odnesl na reklamaci .... řekli mi týden a dnes jsem si tam volal a strašně se divili kdo mi řekl týden ! prej 3 tejdny ! sem nas....j ... a unavenej ...

teď mám rozdělanej mod a po tomto nemám šanci to dodělat včas tak to asi spálim a bude pokoj ... :jaw:

nejspíš to dopadne tak že půjdu a koupím si novou brusku a tamtu jim vomlátim vo hlavu a budu chtít prachy back ... smrt globusu :evil:
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

...ajaj, to zamrzí... :( ...nicméně v tvym případě asi musela dostávat pěknej záhul, takže se tomu až tak nedivim... :wink:
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Dj´ Frodo píše:ty primelcolery co chces sou celkem v poho nejsou jedny z nejtizsich ale ja si neztezuju a pekne sviti na to ze maj jen tri diody.
Tie primecoolery nebrat - vrcia im loziska a je to dost pocut. :wink:
Inak zaciatok vyzera pekne drzim palce .........
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
cardman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cardman »

Digitaldoom píše:...
Ty máš taky Einhelku z Globusu?Já už ji reklamoval... :D
Rozbil se mi aretační čudla...
"Život je pohlavní nemoc přenášená ptáky, která vždy končí smrtí."
PEACE & LOVE FOR EVERYONE !!!
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

cardman píše:
Digitaldoom píše:...
Ty máš taky Einhelku z Globusu?Já už ji reklamoval... :D
Rozbil se mi aretační čudla...
jo .... mě pro změnu odešel motorek mrcha :(
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

jestly pudes do novy tak kup tuhle mam ji a sem maximálně spokojenej
Naposledy upravil(a) Xan dne úte 6. zář 2005, 22:09, celkem upraveno 1 x.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Xan píše:jestly pudes do noví tak kup tuhle mam ji a sem maximálně spokojenej
tak až na barvu a nápis vypadá uplně stejně jako jsem teď měl a to včetně kufříku ... :)
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

Digitaldoom píše:
Xan píše:jestly pudes do noví tak kup tuhle mam ji a sem maximálně spokojenej
tak až na barvu a nápis vypadá uplně stejně jako jsem teď měl a to včetně kufříku ... :)
lol já mám taky úplně stejnou kromě tý barvy a nápisu :lol: :lol:
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

ehm ten mod je podle mě naprosto dokonalej :) jsi vůbec první, kdo udělal jednoznačně nejlepší (Někomu se ty tvary nelíbí, podlě mě jsou MOCNÝ) HDD koš :) to plexi taky good, by mě moooc zajímalo až t obude :)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

nůůůůůda :( přímočará bruska stále rozbitá zkoušel jsem pokračovat ručně (rašple,pilníky atd ) ale určitý věci nelze udělat a tak se nemohu hnout z míst už od minulého uterý práce stojí a já sem děsně naštavenej a nudim se nudim se nudim se ... až dnes přijede známej co sem ho poslal na dovolenou ;) co dělá ředitele v tom maxu tak se tam pujdu s nim a vyřešíme to .... si je na těch informacích podáme řekli mi tejden a lhali mi do očí ! jenže nevěděli že jejich šéf je můj známej :twisted:

nj ale to je až zejtra do tej doby se tu děsne nudim ... dodělal jsem teda pár návrhů na celkový vzhled a dovymyslel jsem takovou věc co chci zkusit ;) doufám že se to povede nic takovýho nikde na modech ještě nebylo :twisted: ....

//EDIT: tak a je to vyřešili jsme to ještě dne ... jsem si tam dupnul a vyměnili mi to za novou :twisted: takže práce opět pokračují !
MadMaxII
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MadMaxII »

K tomu plexi na zdroji, budto se da v reklamce nechat potisknout(mozna i prusvitne) pruhledna samolepici folie ohnem atpdb, nebo i motiv dablovy hlavy(jen cast tvare by stacila)... Teda nevim jestli je to v tvym duchu ale jestli jo tak bude ve finale MASO...
Zeptam se znamyho v reklamce jestli by i slo ze si to ve photoshopu nakreslis sam a on to natiskne,ok?

btw ne vsechny plexi se daj dobre ohejbat takze radsi potisk nez novy plexi, aspon si myslim...
s.754 AMD64 2800+@2457MHz(11397 sandra2004), SOLTEK SL-K8AN2E-GR, 2*512DDR550 Mushkin(4202mb/s sandra2004), SATA NCQ 160GB Seagate, GF6800@380/813(10450b 3d03), pak uz jen LCD Benq FP931(obrazovka samsung, 16ms), LG4163B, SDR 1412T.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

MadMaxII píše:K tomu plexi na zdroji, budto se da v reklamce nechat potisknout(mozna i prusvitne) pruhledna samolepici folie ohnem atpdb, nebo i motiv dablovy hlavy(jen cast tvare by stacila)... Teda nevim jestli je to v tvym duchu ale jestli jo tak bude ve finale MASO...
Zeptam se znamyho v reklamce jestli by i slo ze si to ve photoshopu nakreslis sam a on to natiskne,ok?

btw ne vsechny plexi se daj dobre ohejbat takze radsi potisk nez novy plexi, aspon si myslim...
nene s plexi na zdroji nebudu dělat nic ...zdroj mám stejně umístěn ve specila držíku takže na plexi nemsim nic dělat ... spíš by mě zajímaly ty katody ....
MadMaxII
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MadMaxII »

Digitaldoom píše: nene s plexi na zdroji nebudu dělat nic ...zdroj mám stejně umístěn ve specila držíku takže na plexi nemsim nic dělat ... spíš by mě zajímaly ty katody ....
hmmm, zluta a cervena katoda hodej dohromady orange... Ale jak udelat vevnitr efekt ohne(bylo by to maso) to nevim... :x Mozna neco lavoveho tam umistit a nasvetlit to tema trubicema(fakt jsis vymyslel pakarnu :-D , ale verim ze to za to bude stat)... :o
Tohle by mohlo bejt taky zajimavy:
http://casemodding.cz/index.php?pg=detail&co=86
http://casemodding.cz/index.php?pg=detail&co=74
http://casemodding.cz/index.php?pg=detail&co=79
s.754 AMD64 2800+@2457MHz(11397 sandra2004), SOLTEK SL-K8AN2E-GR, 2*512DDR550 Mushkin(4202mb/s sandra2004), SATA NCQ 160GB Seagate, GF6800@380/813(10450b 3d03), pak uz jen LCD Benq FP931(obrazovka samsung, 16ms), LG4163B, SDR 1412T.
jefo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jefo »

nemam ani potuchy jak to bude vyzeret :?
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

jefo píše:nemam ani potuchy jak to bude vyzeret :?
:twisted: jj to je taky účel :lol: :wink:
Luke_chiptuning
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luke_chiptuning »

no mě se ty tvary nezdaj, uvidíme, co z toho vyleze :wink:
DECENT II EXTREME + VIDEOS ---> http://7luke.com/decent <--- stará verze... teď je E8300/X48-DS5/8800GTX/VITESTA EE/ENERMAX MODU 82+
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Luke_chiptuning píše:no mě se ty tvary nezdaj, uvidíme, co z toho vyleze :wink:
proč? :? :sad:

jinak update je že doplním casemod o
Obrázek :twisted:

parádně se tam hodí ... už dělám držáček na tohodle prcka :lol:
jefo
Začátečník