PROJEKT: DigitalDooM´s HellStorm ... NOVÉ FOTO str4
Moderátor: L4mka
- Dj´ Frodo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
no já jsem jeden z těhle fanů měl v ruce a už bych je nikdy nechtěl. Osobně bych ti doporučoval tyhle: UltraLed fan
Svítěj parádně, cena super a hlavně jsou tichý i na nejvyšší otáčky...
Svítěj parádně, cena super a hlavně jsou tichý i na nejvyšší otáčky...
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Práce zastaveny
! rozbila se mi přímá bruska
tak jsem ji odnesl na reklamaci .... řekli mi týden a dnes jsem si tam volal a strašně se divili kdo mi řekl týden ! prej 3 tejdny ! sem nas....j ... a unavenej ...
teď mám rozdělanej mod a po tomto nemám šanci to dodělat včas tak to asi spálim a bude pokoj ...
nejspíš to dopadne tak že půjdu a koupím si novou brusku a tamtu jim vomlátim vo hlavu a budu chtít prachy back ... smrt globusu
teď mám rozdělanej mod a po tomto nemám šanci to dodělat včas tak to asi spálim a bude pokoj ...
nejspíš to dopadne tak že půjdu a koupím si novou brusku a tamtu jim vomlátim vo hlavu a budu chtít prachy back ... smrt globusu
- -- DiL --
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
...ajaj, to zamrzí...
...nicméně v tvym případě asi musela dostávat pěknej záhul, takže se tomu až tak nedivim... 
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
- VeVe_350Z
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tie primecoolery nebrat - vrcia im loziska a je to dost pocut.Dj´ Frodo píše:ty primelcolery co chces sou celkem v poho nejsou jedny z nejtizsich ale ja si neztezuju a pekne sviti na to ze maj jen tri diody.
Inak zaciatok vyzera pekne drzim palce .........
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
- cardman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak až na barvu a nápis vypadá uplně stejně jako jsem teď měl a to včetně kufříku ...Xan píše:jestly pudes do noví tak kup tuhle mam ji a sem maximálně spokojenej
- Vivec
- Středně pokročilý

lol já mám taky úplně stejnou kromě tý barvy a nápisuDigitaldoom píše:tak až na barvu a nápis vypadá uplně stejně jako jsem teď měl a to včetně kufříku ...Xan píše:jestly pudes do noví tak kup tuhle mam ji a sem maximálně spokojenej
- spirit64
- Mírně pokročilý

- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nůůůůůda
přímočará bruska stále rozbitá zkoušel jsem pokračovat ručně (rašple,pilníky atd ) ale určitý věci nelze udělat a tak se nemohu hnout z míst už od minulého uterý práce stojí a já sem děsně naštavenej a nudim se nudim se nudim se ... až dnes přijede známej co sem ho poslal na dovolenou
co dělá ředitele v tom maxu tak se tam pujdu s nim a vyřešíme to .... si je na těch informacích podáme řekli mi tejden a lhali mi do očí ! jenže nevěděli že jejich šéf je můj známej
nj ale to je až zejtra do tej doby se tu děsne nudim ... dodělal jsem teda pár návrhů na celkový vzhled a dovymyslel jsem takovou věc co chci zkusit
doufám že se to povede nic takovýho nikde na modech ještě nebylo
....
//EDIT: tak a je to vyřešili jsme to ještě dne ... jsem si tam dupnul a vyměnili mi to za novou
takže práce opět pokračují !
nj ale to je až zejtra do tej doby se tu děsne nudim ... dodělal jsem teda pár návrhů na celkový vzhled a dovymyslel jsem takovou věc co chci zkusit
//EDIT: tak a je to vyřešili jsme to ještě dne ... jsem si tam dupnul a vyměnili mi to za novou
- MadMaxII
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
K tomu plexi na zdroji, budto se da v reklamce nechat potisknout(mozna i prusvitne) pruhledna samolepici folie ohnem atpdb, nebo i motiv dablovy hlavy(jen cast tvare by stacila)... Teda nevim jestli je to v tvym duchu ale jestli jo tak bude ve finale MASO...
Zeptam se znamyho v reklamce jestli by i slo ze si to ve photoshopu nakreslis sam a on to natiskne,ok?
btw ne vsechny plexi se daj dobre ohejbat takze radsi potisk nez novy plexi, aspon si myslim...
Zeptam se znamyho v reklamce jestli by i slo ze si to ve photoshopu nakreslis sam a on to natiskne,ok?
btw ne vsechny plexi se daj dobre ohejbat takze radsi potisk nez novy plexi, aspon si myslim...
s.754 AMD64 2800+@2457MHz(11397 sandra2004), SOLTEK SL-K8AN2E-GR, 2*512DDR550 Mushkin(4202mb/s sandra2004), SATA NCQ 160GB Seagate, GF6800@380/813(10450b 3d03), pak uz jen LCD Benq FP931(obrazovka samsung, 16ms), LG4163B, SDR 1412T.
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nene s plexi na zdroji nebudu dělat nic ...zdroj mám stejně umístěn ve specila držíku takže na plexi nemsim nic dělat ... spíš by mě zajímaly ty katody ....MadMaxII píše:K tomu plexi na zdroji, budto se da v reklamce nechat potisknout(mozna i prusvitne) pruhledna samolepici folie ohnem atpdb, nebo i motiv dablovy hlavy(jen cast tvare by stacila)... Teda nevim jestli je to v tvym duchu ale jestli jo tak bude ve finale MASO...
- MadMaxII
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hmmm, zluta a cervena katoda hodej dohromady orange... Ale jak udelat vevnitr efekt ohne(bylo by to maso) to nevim...Digitaldoom píše: nene s plexi na zdroji nebudu dělat nic ...zdroj mám stejně umístěn ve specila držíku takže na plexi nemsim nic dělat ... spíš by mě zajímaly ty katody ....
Tohle by mohlo bejt taky zajimavy:
http://casemodding.cz/index.php?pg=detail&co=86
http://casemodding.cz/index.php?pg=detail&co=74
http://casemodding.cz/index.php?pg=detail&co=79
s.754 AMD64 2800+@2457MHz(11397 sandra2004), SOLTEK SL-K8AN2E-GR, 2*512DDR550 Mushkin(4202mb/s sandra2004), SATA NCQ 160GB Seagate, GF6800@380/813(10450b 3d03), pak uz jen LCD Benq FP931(obrazovka samsung, 16ms), LG4163B, SDR 1412T.
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Luke_chiptuning
- Začátečník

no mě se ty tvary nezdaj, uvidíme, co z toho vyleze 
DECENT II EXTREME + VIDEOS ---> http://7luke.com/decent <--- stará verze... teď je E8300/X48-DS5/8800GTX/VITESTA EE/ENERMAX MODU 82+
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: