>>projekt: ISAAC dokoncen (str 5a6) +wallpaper (str 7)
Moderátor: L4mka
- eXp10it
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Stoobi píše:Musím souhlasit s Dilem ohledně zajimavýho designu, stejně mám udělanej Orange a te předek se mi strašně líbí...působí tak nějak agresivně, což mám rád...
děkuji, děkuji, děkuji...navíc dodám a zcela nestydatě na sebe práskám, že jsem podlehl tomuhle druhu větrání právě i díky orange a navíc chci nechat přetažený ten přední kryt mechanik přes ventilátory...vypadá to jako mračítka které dávaj tuneři aut na světla a to se mně u některých aut moooc líbí
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
- eXp10it
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nordir píše: Agreivně pusobí i krev, vnitřnosti či lebka a jsou zadarmo co je takhle zkusit místo barviček.
Použití organických látek na PC mám odzkoušené a musím konstatovat že je vysoce nepraktické, protože se velmi rychle rozkládají a podléhají skáze...krev rychle oprýská, ve vnitřnostech se brzy udélají larvy a jiné zárodky hmyzu a jen snad ta lebka se dá po řádné konzervaci použít, ale ta se zase vzhledem ke svým rozměrům do case ani na ní moc dobře nevejde ...i když snad néjaký úlomek či jí přímo nasadit na čelo....ale dostje to OT a prosím v tomto duchu nepokračovat !!!
eXp10it is b4ck
- -- DiL --
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
...právě že tvar lopatek glaciatechu je asi příčinou nic-moc průtoku. "turbínkovitej" layout a la spousta zahnutých lopatek asi neni zrovna nejlepší...nicméně trochu mi unikla
konfigurace, která bude instalována do tvýho modu - tam rozhodně nebude potřeba nijak velkýho air-flow, což logicky znamená nižší otáčky a méně generovanýho hluku...
...plechová plocha je akusticky velmi reflexní (nebo reflexivní?
) proti čemuž je ohlučňovací matroš velmi účinný řešení...osobně ho ale kupuju přímo v gumexu - větší výběr, trochu lepší ceny...
...plechová plocha je akusticky velmi reflexní (nebo reflexivní?
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
- Luke_chiptuning
- Začátečník

jejej je to pěkný 
DECENT II EXTREME + VIDEOS ---> http://7luke.com/decent <--- stará verze... teď je E8300/X48-DS5/8800GTX/VITESTA EE/ENERMAX MODU 82+
- jara_mara
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vypada to dost dobre! Jinac ten ATckovej mam doma
mel jsem v nem 486. za kterou nasi dali 40tis

MB: MSI K7N2 Delta2 LSR nForce(Ultra400)(už II. ta první vyhořela 15.7.2005), CPU: Athlon 2600+Bart.@2300MHzAC cooper silent 2TC(úprava TC=), Ram: KINGMAX 2x256MB 2,5-3-3-8(SR)+Transcend 256MB JR2,5 400MHz2,5-3-3-8, GK: ATI RADEON 9550Infinite default 472/650@510/730MHz (Silencer rev.3), HDD: WesternDigital 160GB SATA, 300W Eurocase, DVD-RW NEC 4550; DVD-R Toshiba. (and ligth case modding) CPU core:1,775V, memory core:default, idle:25°, burn 57°; 12hod36min Prime(pak uz me to nebavilo)
ja_ma´s mod
ja_ma´s mod
- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- eXp10it
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vizual bocnice
no to se jeste uvidi jak bude vypadat doopravdy... i kdyz jsem jim tam namaloval i orientaci, tak doufam ze mi ji nevyrezou zrcadlove nebo vzhuru nohama...to bych byl asi hodne nas****Chaindler píše:me se moc libi ta bocnice, tu asi nejak napodobim, to si proste nemuzu odpustit
eXp10it is b4ck
- eXp10it
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem vyrobil koš na HDD - rozhodoval jsem se jestli ho nechat jak je a nebo přemístit dolů, ale nakonec jsem se rozhodl pro dolní variantu - koš jsem vyrobil z původního rozříznutím na dvě části, tohle řešení nese hned několik výhod pro disk i pro celý mod: 1) disk se určitě nebude přehřívat protože je úplně vespod skříně a když se bude potit může ho ofouknout ventilátor 2) koš je dole = snížení těžiště kejs a tedy méně vibrací, koš je na gumových podložkách = snížení vibrací 3) HDD nyní půjde celý vidět, což je pro výsledný look dobře. PZN: Na fotkách je použit starý seagate, který má cca 2/3 výšku oproti plné velikosti 3,5" disků, proto jsou plechy vyšší než disk...jakmile tam dám svůj současný samsung tak to bude O.K.
A dále jsem připevnil a hlavně už na trvalo stanovil polohu držáku displaye - protože mi dneska nějak nefungovala představivost a protože budu mít vyřezanou bočnici až v pátek rozhodl jsem se jí vytisknout z návrhu 1:1 na papír a přilepit na bok
tento fake zabral a po několika minutovém přemisťování držáku jsem došel k finálnímu řešení - display bude čitelný, nebude rušit linie bočnice a zároveň i držák vypadá jako zrcadlová kopie toho druhého, který bude držet FAN na CPU.
Zároveň denska padly dvě definitivní rozohodnutí:
1) FDD už nebude
2) tlačítka restart ani power taky nebudou
...další update o víkendu
fotky z dnešního dne nejsou nic-moc, denní světlo už nebylo...

A dále jsem připevnil a hlavně už na trvalo stanovil polohu držáku displaye - protože mi dneska nějak nefungovala představivost a protože budu mít vyřezanou bočnici až v pátek rozhodl jsem se jí vytisknout z návrhu 1:1 na papír a přilepit na bok
Zároveň denska padly dvě definitivní rozohodnutí:
1) FDD už nebude
2) tlačítka restart ani power taky nebudou
...další update o víkendu
fotky z dnešního dne nejsou nic-moc, denní světlo už nebylo...
eXp10it is b4ck
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- eXp10it
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a jooo...ja to nenapsal. Od doby kdy se na deskach objevila funkce startovani kompu z klavesnice pouzivam pro start vyhradne tlacitko S na klavesnici...jsem na to zvykly a v tomto rezimu vlastne ani tlacitkem power komp nezapnes.Digitaldoom píše: he he he ... mno a jak to budeš startovat? klíčkem??? Dálkovým ovládáním??? Hlasem??? telepatií???to by mě zajímalo ...v současnoti také musím udělat spínání
...jedine co me trapilo byl ten reset, ale kdyz jsem se dneska snazil vzpomenout kdy naposledy jsem ho pouzil....zjistil jsem ze nevim...resp. vim ale to uz je let (nechcu ted chvalit microsoft, plivu na nej kde muzu...ale od te doby co jsem prvne nainstaloval windows XP se mi jeste nestalo ze by komp nesel restartovat ctrl+alt+del)...proste reset nepouzivam a jako nouzovku bych asi pouzil normalni vypinac zezadu na zdroji
eXp10it is b4ck
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- eXp10it
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zadny startDigitaldoom píše:cooo ??? to neznam ?! teda já stejně na klávesce nemam startjak a kde to funguje ?!
INTEGRATED PERIPHERALS >>
Keyboard power on - enabled
POWER ON function - password
KB power on password - a tady si nastavis jake chces heslo po jehoz natukani se ti sam zapne komp, ale ja tady nemam nic jineho nez jedinou klavesu -S
tot vse...doufam ze ti to pomohlo, ale jinak to bude urcite nekde v nejakem threadu popsane
Naposledy upravil(a) eXp10it dne pon 19. zář 2005, 21:18, celkem upraveno 1 x.
eXp10it is b4ck
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
díky už nastavuju a testujueXp10it píše:zadny startDigitaldoom píše:cooo ??? to neznam ?! teda já stejně na klávesce nemam startjak a kde to funguje ?!
proste v BIOSu by to melo byt pod polozkou
INTEGRATED PERIPHERALS >>
Keyboard power on - enabled
POWER ON function - password
KB power on password - a tady si nastavis jake chces heslo po jehoz natukani se ti sam zapne komp, ale ja tady nemam nic jineho nez jedinou klavesu -S
tot vse...doufam ze ti to pomohlo, ale jinak to bude urcite nekde v nejakem threadu popsane
- eXp10it
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
prosim poradte kde koupit v okoli Ostravy cire plexi, ktere by bylo pouzitelne pro case. Vsude maji jenom ty barevne sr*cky od A.C. ryan, ale vzhledem k tomu ze budu mit vevnitr display u ktereho potrebuji aby byl citelny tak musim mit cire plexi. Oplati se koupit plexi v obchodech baumax(haus)/hornbach?
jinak pro informaci: bocnice stale jeste neni vypalena a slibenou ji mam na pondeli....tak doufam ze to nepode****...uz z toho mam fakt blbou naladu a dalsich sil do projektu mi doda jen ta bocnice
jinak pro informaci: bocnice stale jeste neni vypalena a slibenou ji mam na pondeli....tak doufam ze to nepode****...uz z toho mam fakt blbou naladu a dalsich sil do projektu mi doda jen ta bocnice
Naposledy upravil(a) eXp10it dne sob 17. zář 2005, 11:28, celkem upraveno 1 x.
eXp10it is b4ck
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- eXp10it
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mozna jse to spatne napsal s tim vyplati a nebo nevyplati....ale me jde hlavne o kvalitu...plexi ktere jsem mel od pana Dudka z www.dcase.cz na stare bedne totiz spise nez plexi pripomina normalni sklo a to je to oc mi jde....nechci aby to melo takovy ten plastovy look...to by bylo pro me celkem utrpeni, to uz bych se tam radeji pokusil narvat normalni sklo.no_-_name píše:no, imho se to...
eXp10it is b4ck
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- eXp10it
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sliboval jsem vyřezanou bočnici už v pátek ale do tlap se mi dostala až dnes a tak přidávám první fotky. Nevydržel jsem a hned jsem musel aspoň plechy stříknout základovou barvou, ale protože jsem už nebylo denní světlo jsou všechny hooodně přepálené a i když bude stejně lak vypadat úplně jinak - vypadá v realu case o hodně lépe
Navíc jsem nastříkal černou barvou plastové doplňky a vyměnil původní LED červenou/zelenou (HDD/POW) za bílé...tohle jsem ale nepovažoval za moc důležité takže fotky budou až toho bude víc
Plexi jsem pořád ještě nezajistil i když už jsem si vytipoval adresy nebohých firem u kterých zajdu žebrat o odřezky (tabule o velikosti 3×2m se mi zrovna kupovat nechce
)
fotky bočnice, hned jak jsem jí přinesl dom'...

a plechová část stříknutá základovkou...

Navíc jsem nastříkal černou barvou plastové doplňky a vyměnil původní LED červenou/zelenou (HDD/POW) za bílé...tohle jsem ale nepovažoval za moc důležité takže fotky budou až toho bude víc
Plexi jsem pořád ještě nezajistil i když už jsem si vytipoval adresy nebohých firem u kterých zajdu žebrat o odřezky (tabule o velikosti 3×2m se mi zrovna kupovat nechce
fotky bočnice, hned jak jsem jí přinesl dom'...
a plechová část stříknutá základovkou...
eXp10it is b4ck
- Dj´ Frodo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ta bocnice se mi liby. to mas rizli laserem?? kolik te to stalo???
edit: a neni lepsi to strikat kazdy vzlast??? pak nemas poradne strikly ty hrany.

edit: a neni lepsi to strikat kazdy vzlast??? pak nemas poradne strikly ty hrany.
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.