Vedením kabelů to teda nemůže být??? (např kabel mezi PC a zesilovačem (nebo repro) není veden třeba v blízkosti zdroje, nebo desky apod??)
Jinak teda je to dosti zvláštní. Dochází mi nápady...
Moderátor: CageJ

Sice jsem to už tu nejen já říkal, ale zkusím to, třeba jsi to přehlíd... Zkus v mixéru zvukovky vypnout (Mute) všechny vstupy (včetně CD-ROM atd...).Georg77 píše:Mám asi stejný problém, ze sluchátek vychází lehký šum, při pohybu myší se mění na pisklavější. Zjistil jsem, že pokud přesouvám okna, tak šum na vteřinu přestane. Při použití softwarového chlazení (VCool) se hlasitost šumu o dost zvedne.
Moje sestava:
MB Lucky Star KT133A, VIA VT8363A
AMD Athlon 1200 Thunderbird
256MB SDRAM
nVidia GeForce2 MX 400 64MB, TV Out
HDD Seagate 40 GB
CDROM A-Open
WinXP Professional
Podotýkám, že nemám TV kartu a používám integrovanou zvukovku. Díky za jakoukoli radu, ale kromě mimozemšťanů

To s tou integr. zvukovkou je pravda, segra jsem zprovoznil integr. zvukovku v kompu (VIA) a je skutecne slyset roztacejici se CD-ROMICE píše:pri velkem zatizeni CPU muze velmi lehce kolisat napeti na desce. pokud je ta zvukovka citlivejsi tak ji to muze vadit. Jeste me napada jestli nemas zapnuty v biosu nejaky SW regulator vetraku (nevim co to MSI umi), ktery pri zatezi vetraky zrychli a tim zvetsi jejich odber. (zkus odpijit na chvili vetraky) Kazdopadne bych to zkusil preskladat na jinou desku. taky toho hercula zkus jinde - treba je na vine on. Zkus ho dat co nejdale od ostanich karet.
Integr zvuk asi bude blbe odizolovana. kamarad v ni slysi i CD-ROM a roztacejici se disk.
ICE

Pokud je to antenou, pak staci pripojit kondenzator na antenu (zvlast anten. zem) a je po brumu. Ja jsem se toho uspesne zbavilButch píše:Myslím, že ti to dělá zásuvka. Měl jsem stejnej problém. Pak jsem dal PC, monitor, prostě vše na pěti-psa do jedné jiné zasuvky a brum přestal. A navíc ti brum může ještě zvyšovat anténa.