Zatineni CPU!? pls !!!!

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

S7rny
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S7rny »

Smith píše:
S7rny píše:jenže celej půl rok to šlapalo bez problému,ted se to začalo sr** :sad:
No zkusím si zatím někde sehnat jinej a vyzkouším to ... další možnost je ale problém v grafice :-(
Moji sestavu taky půl roku táhnul EC 450W a asi před 3 týdny z ničeho nic přestal stačit.

Takže odpoj mechaniky, vyhoď jednu ramku, odpojit FDD a podtaktuj procesor na co nejmíň (4x200).
No ale když tohle všechno vypojím moc si nepomůžu :-/ Oka vyzkouším ale a když to bez toho půjde tak je to teda zdrojem ... Jestli tomu tak bude, jakej mi doporučujete ? 450w ? Značka ? Poradte pls ... nějakej kvalitní za rozumný peníze ...
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

jestli to bude zdrojem tak můžeš vzít LC Power 6550 550W nebo Chieftec 410W
oba cca 1300
S7rny
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S7rny »

[CZ]mike píše:- bios default(nic nezkurvis neboj ,proste DELETE-LOAD BIOS OPTIMIZED SETTINGS nebo neco takoveho)
- vypnout CnQ(nevim treba si stahni RM clock 1.6)
- ovladace na zakladni desku(nForce 5.10)
- prime95 nechat bezet aspon 30minut(large FFT ,sleduj teplotu CPU nemela by presahnout cca 65C)
- memtest(podle toho co si napsal sem nepochopil jakej test si udelal ,snad ne everest :roll: )
- odpojit mechaniky,PCI karty a zkusit jestli to neni zdrojem
- format a reinstal win
dělal jsem memtest a prime95 ... a ty běželi v poho ... v těch sem nic nezjistil :-/ Takže to bude nejspíš tím zdrojem nebo grafárnou ? :-(
Formát jsem zkoušel a widle mám přeinstalovaný ... tím to nebylo :( bohužel ...
S7rny
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S7rny »

[CZ]mike píše:- bios default(nic nezkurvis neboj ,proste DELETE-LOAD BIOS OPTIMIZED SETTINGS nebo neco takoveho)
- vypnout CnQ(nevim treba si stahni RM clock 1.6)
- ovladace na zakladni desku(nForce 5.10)
- prime95 nechat bezet aspon 30minut(large FFT ,sleduj teplotu CPU nemela by presahnout cca 65C)
- memtest(podle toho co si napsal sem nepochopil jakej test si udelal ,snad ne everest :roll: )
- odpojit mechaniky,PCI karty a zkusit jestli to neni zdrojem
- format a reinstal win
zkoušel jsem memtest a Prime95 a žádnej problém se neobjevil ... takže bud zdroj nebo graf ... ? :sad:
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“