Zvuk jako kdyz praskne zarovka
Moderátor: maXXmilian
- Karel Bachor
- Nováček

-
tak tead nevím si děláte všichni srandu rovnou ze mně no to snad né!!!! sem chtěl poradit a určitě lepčí je rada vyměnit prasklou žárovku v monitoru vevnitř tu špatnou než omotat monitor žárovičkama od vietnamců no vím kam míříš ale to není rada ale píčovina to tady není žádnej vedoucí kerej by to srovnal do latě? sem chtěl pomoct a dobře a samej chytrej inteligent má tady pravdu ale NEMÁ ste tady samí blbci až na někerý
- Lemra
- Čestný člen

Moje řeč.zombie píše:Lemra píše:2 Bachor: no... kdysi dávno bejvaly v monitorech žárovky, ale nejmenovaly se žárovky, ale elektronky... a ty monitory byly černobílý... i když je fakt, že žárovka se velmi často používá jako variátor a těžko vyloučit, že to do nějakýho přístroje třeba kdysi nějakej výrobce nedal... jinak velký barevný monitory, co mají v sobě žárovku, se nejmenujou monitory, ale projektory...
Jinak je ta diskuze moc hezká. V monitorch se nevrtej, vysoký napětí řádu kV tam může být nějakou dobu i po odpojení od sítě, mohlo by Tě to zabít a kdo by potom přispíval do fóra - Tvoje příspěvky jsou úplně nejlepší...
..
- zombux
- Odborník PCT

- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to Karel Bachor: Prosím tě, vzpamatuj se.
1. Jestli chceš někomu fundovaně poradit, tak si problematiku prostuduj, abys věděl o čem mluvíš.
2. Buď tak laskav a usměrni svůj slovník. Máš nejvulgárnější příspěvky. Jestli máš doma nějaké problémy, tak si nevylévej zlost tady. Tady ti nikdo neublížil.
btw: Mám už dost roků a nepamatuji si, že by se za komunistů říkalo elektronkám žárovky. A mohu to říct zodpovědně, protože zařízení, které obsluhuji, je osazeno elektronkami.
1. Jestli chceš někomu fundovaně poradit, tak si problematiku prostuduj, abys věděl o čem mluvíš.
2. Buď tak laskav a usměrni svůj slovník. Máš nejvulgárnější příspěvky. Jestli máš doma nějaké problémy, tak si nevylévej zlost tady. Tady ti nikdo neublížil.
btw: Mám už dost roků a nepamatuji si, že by se za komunistů říkalo elektronkám žárovky. A mohu to říct zodpovědně, protože zařízení, které obsluhuji, je osazeno elektronkami.
Toshiba Satellite
- Wilik
- Administrátor

Takze se opet zacneme venovat tomu, cemu byl tento thread urcen... nerad bych rozdaval postihy za offtopic ci nadavky...
Jinak pro vsechny:
plati to co je napsano vyse, tj. rady dava ten kdo o problemu neco vi, forma "pokus - omyl" sice mozna je, ale prece jen by to chtelo neco vedet...
a sprosta slova jsou samozrejme za hranici pravidel...
Jinak pro vsechny:
plati to co je napsano vyse, tj. rady dava ten kdo o problemu neco vi, forma "pokus - omyl" sice mozna je, ale prece jen by to chtelo neco vedet...
a sprosta slova jsou samozrejme za hranici pravidel...
- zombux
- Odborník PCT

- aldapu
- Nováček

-
- orange_juice
- Začátečník

-
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že ti radili, aby jsi to dal do opravy (pokud nejsi zběhlý v opravách monitorů nebo nejsi radioamatér, tak to stejně nespravíš).aldapu píše:Všichni jste idioti a natvrdlý ignoranti.Kdyby jste aspoň četli ten článek celej a ne jenom to,co se vám hodí,tak by nevznikla takováhle fraška.
Pro vysvětlení :Nepsal jsem,že v monitoru praskla žárovka,nýbrž že ten zvuk ,co jsem slyšel připomínal prasknutí žárovky.![]()
Za to, že se to zvrhlo ve frašku, vyčiň K.B. a nenazývej všechny ostatní idioty a ignoranty.
Toshiba Satellite
- Warlord
- Začátečník

- zombux
- Odborník PCT

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
2 Karel Bachor : Prosim tě, Windows dneska umí nainstalovat i 12ti letý dítě. To je totálně blbovzdorný, stačí klikat na položky označený jako doporučené... Řekl jsi nahoře pár pěkných blbostí, tak se v tom nepitvej, nebo ze sebe uděláš úplnýho pitomce.
BTW, kde by se vzala v odpojeným monitoru elektrika ?? V kondenzátorech. Pokud je nevybiješ vhodným nástrojem, tak jí tam zbyde, že by tě stačila zabít nejmíň třikrát...
BTW, kde by se vzala v odpojeným monitoru elektrika ?? V kondenzátorech. Pokud je nevybiješ vhodným nástrojem, tak jí tam zbyde, že by tě stačila zabít nejmíň třikrát...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou