Co myslíte, bude to slapat? DFI,San Diego,Kingmax,7800
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
na DFI ten opteron jede vpohode,nemusis se bat,ja an to mit prachy tak do neho du taky,prece jenom mit FX-57 do 5k to se vyplati 
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
- heryś
- Začátečník

- heryś
- Začátečník

- Vivec
- Středně pokročilý

myslel jsem abys nečet ten threat o Opteronu do soc 939 protože se tam v postatě nic nedozvíš, je tam asi 10 stran o tom že si ho někdo někde objednal a jak se těší a další spousta ot
jediná věc co stojí za to je že nový série Opteronů jdou taktovat tak kolem 2600Mhz vejš je to docela ojedinělý, k těm 2800 a vejš jde asi jen 5 kusů z první série CABNE kdežto teď je v oběhu série CABGE (samozřejmě se najdou vyjímky ale průměrně jdou k těm 2600Mhz)
\\prostě jede, a už to neřeš, má ho tu spousta lidí
jediná věc co stojí za to je že nový série Opteronů jdou taktovat tak kolem 2600Mhz vejš je to docela ojedinělý, k těm 2800 a vejš jde asi jen 5 kusů z první série CABNE kdežto teď je v oběhu série CABGE (samozřejmě se najdou vyjímky ale průměrně jdou k těm 2600Mhz)
\\prostě jede, a už to neřeš, má ho tu spousta lidí
- Cujo
- Mírně pokročilý

- heryś
- Začátečník

heryś píše:Gr8 Vivec píše:ještě bych vyměnil disk za Samsung/ Hitachi, Segate nejsou už extra dobrý v poměru výkon/hlučnost/cena
jinak vem toho Opterona, je skoro o půlku levnější naž 3700+, ale pak nezapomeň koupit chladič, je to tray verze tj samotnej procesor bez krabice
freezer 64 je kdyžtak dobrá a levná volba
toho fotrona bych vzal, horší je to s jeho dostupností, prodlém je že okolo 2k je málo zdrojů, takže alternativ moc neni![]()
spojení Kingmax a DFi je tady naprosto běžný a mělo by to v pohodě jet, možná bych ještě uvažoval o A-data Vitessa DDR500
bude to našláplá sestava
Ty Hitachi nejsou spatny, ale trochu me tam chybí NCQ, ale na druho stranu sataII by to mohla vyrovnat. Ale zdá se mě to nějak levný- Hitachi 250GB SataII 3800 je to normální?
- Vivec
- Středně pokročilý

- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Proč by měla být informační hodnota nulová? Když ten thread projede od konce, taxe tam dozví, jak to jde komu přetočit, s čím, atd. Pak by tady nemusel psát, že se bojí nekompatibility a ptá se, jestli někdo nemá zkušenost s DFIten dred co postoval Holda29 vůbec nečti, jeho informační hodnota =0, radši si přečti TENTO
a pak můžeš i přečíst TOTO
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kdo kam jede, Cujo?Cujo píše:chtel bych se zeptat: jede i s dfi nf4?
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Harddisk? Tenhle Hitachi a není co řešit, za tu cenu: http://www.obchod.cz/products_detail.ph ... i=00023650 nebo zkusit sehnat Samsungy SataII, měly by to být nejtišší sataII...BTW, Ty Hitachi na 99% NCQ mají.Ty Hitachi nejsou spatny, ale trochu me tam chybí NCQ, ale na druho stranu sataII by to mohla vyrovnat. Ale zdá se mě to nějak levný- Hitachi 250GB SataII 3800 je to normální?
- heryś
- Začátečník

A kde ho mám prosimte sehnat tady v CR?? Nevis o nejakym shopu?Delarge píše:Harddisk? Tenhle Hitachi a není co řešit, za tu cenu: http://www.obchod.cz/products_detail.ph ... i=00023650 nebo zkusit sehnat Samsungy SataII, měly by to být nejtišší sataII...BTW, Ty Hitachi na 99% NCQ mají.Ty Hitachi nejsou spatny, ale trochu me tam chybí NCQ, ale na druho stranu sataII by to mohla vyrovnat. Ale zdá se mě to nějak levný- Hitachi 250GB SataII 3800 je to normální?
- Vivec
- Středně pokročilý

neboj, já ten thread sledoval!, je tam deset stran o tom že ho nikde nemaj a jak se všichni těšej a že ho maj objednanej a podobný kecy, to že jdou CABGE taktovat k 2,8GHz vim, ale je jich docela máloDelarge píše:Proč by měla být informační hodnota nulová? Když ten thread projede od konce, taxe tam dozví, jak to jde komu přetočit, s čím, atd. Pak by tady nemusel psát, že se bojí nekompatibility a ptá se, jestli někdo nemá zkušenost s DFI... A kdybys ten thread sledoval, tak víš, že na 2,8GHz jdou taktovat i ty nový kousky a ne jenom nějaký CABNE!
o kompatibilitě by se dozvěděl i z mnoha recenzí a nemusel by číst ten thread
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ale jo, je tam plno vaty, ale já jsem psal aby ho projel od konce, tam už se přeci řeší praktický věci a není to snad tak složitý projet...Tu statistiku, jak jdou taktovat máš odkud? Z toho threadu asi těžko...neboj, já ten thread sledoval!, je tam deset stran o tom že ho nikde nemaj a jak se všichni těšej a že ho maj objednanej a podobný kecy, to že jdou CABGE taktovat k 2,8GHz vim, ale je jich docela málo což jsem tady psal že už tak dobře taktovat nejdou, statisticky k těm 2,6Ghz
o kompatibilitě by se dozvěděl i z mnoha recenzí a nemusel by číst ten thread
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem našel tohle, vypadá to, že je mají, ale o dost dražší než Hitachi v obchod.cz: http://pc-notebooky-tiskarny.nakupni-du ... ii/c-2337/heryś píše:A kde ho mám prosimte sehnat tady v CR?? Nevis o nejakym shopu?Delarge píše: Harddisk? Tenhle Hitachi a není co řešit, za tu cenu: http://www.obchod.cz/products_detail.ph ... i=00023650 nebo zkusit sehnat Samsungy SataII, měly by to být nejtišší sataII...BTW, Ty Hitachi na 99% NCQ mají.
- heryś
- Začátečník

Delarge píše:Tak jsem našel tohle, vypadá to, že je mají, ale o dost dražší než Hitachi v obchod.cz: http://pc-notebooky-tiskarny.nakupni-du ... ii/c-2337/heryś píše: A kde ho mám prosimte sehnat tady v CR?? Nevis o nejakym shopu?
Dik za tip, ale to je na mne uz moc drahy. Ten 250GB bych bral tak do 3800 vic ne. Ale resim dilema, kazdej rika neco jinyho- jeden ze seagate barracuda je tissi nez hitach, druhej rika presnej opak. tak jak si to mam prebrat. Muze ty disky nekdo objektivně porovnat??