Myš pro leváky
- Cujo
- Mírně pokročilý

- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
¨Cujo píše:jj je v poho. normal mx310 akorat nevim jaka bude po roku
Vzhledem k tomu, ze je to Logitech uz po pul roce bude hrozna - fakt sli s kvalitou dilenskyho zpracovani silne dolu, jeste MX510 je slusna a drzi, ale co prislo pak je hruza - skripe to, barva se odlupuje, rejhy u snimace MX518 uz od vyroby, problemy G5 ani nemusim zmiinovat...
Ale vzhledem k omezenym financnim moznostem ale musi ta "LOGITECH UltraX Optical Mouse (B85)" stacit - hlavne, ze to nebude ustrelovat a bude to reagovat poradne na povely uzivatele.
- hugorx
- Nováček

-
S Razorem zkusenosti nemam ale asi si ji brzo objednam - momentalne mam mx310 a nemuzu si ji vynachvalit.
Jsem HC gamer a vsechny sni nechutne drtim ale po cca 2 letech uz je tak na odpis.. zkousel jsem ji sehnat vsude mozne ale vypada to ze se uz nikde koupit neda :/ kdyby nekdo mel tip tak sup sem snim, jinak asi tesntu ten razor no.
PS: ted koukam ze tenhle topic je 2roky old lol, no aspon se refreshne.. snad .P
Jsem HC gamer a vsechny sni nechutne drtim ale po cca 2 letech uz je tak na odpis.. zkousel jsem ji sehnat vsude mozne ale vypada to ze se uz nikde koupit neda :/ kdyby nekdo mel tip tak sup sem snim, jinak asi tesntu ten razor no.
PS: ted koukam ze tenhle topic je 2roky old lol, no aspon se refreshne.. snad .P