Edit: kdyz uz sem v tom, tak jediny co me trochu mrzi je absence novinek v oblasti moddingu ci pctuningu...myslim navody atd. ...
Ad Cabman a Stoobi - mozna kdybys dane sekce (Zvuk a Casemoding) videl driv, tak bys tak nemluvilNordir píše:2Wilík:
Cabman, Stoobi - moderatorsky ranky jen na ozdobu, nic nedelaj
Potom Sekce Intel desky, Bazar, AMD, Zvuk - pomalu vubec je nikdo nemoderuje. Jistě by se našli další sekce.
Treba moderatora Bajgy sem zde pomalu nevidel. A nový moderatoři bohužel nedosahují kvalit předešlých modů.
...
//edit: ale doufám že je to pouze dočasný stav a Wedení fóra zareaguje dřív než bude pozdě.
ježííš ! co je ?! to že sem s chodem fora jako uživatel spokojenej hned znamená že někomu lezu .... ???Nordir píše: Taky sportuješ - Rektální alpinismus je v módě jak vidím.
jo nikdo neříká že není ale stává se to musí se stím počítat takže není co řešit ... taky se mi to stalo nedávnopokud nekdo napise: prodam to nekomu a pak to proda jinymu, tak je to sprosty. takovy phate pise OT po bazaru a nikomu to zjevne neva...
-HoNY- nadava pokazde, kdyz si sedne k tomuhle foru.
Nesouhlas. Mě tohle fórum připadá taky naprosto v normálu a ničím zásadním nevybočuje ze standardu. Všechno je to o lidech a spíš o těch 10000 přispěvovatelů než o 10 modech a adminech. Uhlídat se nedá všechno.Nordir píše: Taky sportuješ - Rektální alpinismus je v módě jak vidím.
Moderátoři, kteří se na fleky cpali. A jsou tu tací, kteří o to přímo žadonili.Je ale pravda, že se tu to podstatné rozmělňuje nepodstatnými příspěvky (které, ale třeba jsou pro tu danou chvíli podstatné). V tom množství je pak někdy problém najít potřebnou informaci - někde jsem tu viděl návrh (možná se mi to jen zdá) čas od času projít příslušný thread, brutálně ho promazat a to podstatné ze smazaných příspěvků šoupnout na první stránku do faq. Hezký nápad, ale kdo by to měl dělat a měl na to čas?
Možná, kdybys tady byl na konci minulého roku, tak bys poznal co to je spam u hulvátství a přestal by ses tady do modů pořád navážet. Někdy mám chuť, se k vám na fórum regnout a udělat z tebe "jednoho takovýho úplně maličkýho pitomce", protože ne všechny tvoje posty jsou tam zrovna na úrovni, o které tady pořád mluvíš a o bordelu a chaosu v sekcích ani nemluvím. Jenže já na rozdíl od tebe, nemám tu potřebu chodit na jiná fóra a někoho schazovat a když už bych měl k někomu "nepřekonatelný" výhrady, tak napíšu SZ vedení. Jak jednoduché a prosté, že...Patton píše:A až vás navštíví nick Blu-Ray a začne to tu zahlcovat hulvátským a brutálním spamem, jako to dělal na tvfreaku, pak se teprve ukáží skutečné schopnosti modů a adminů.
A dnes mi mírně pokročilý člen fóra se dvěma větráky napíše do sekce tohle:Bathory píše:Rozhodně se to netýká jenom nových členů, ale spousta toho je právě od členů stálých a už jsem se nad tím v sekci optik několikrát pozastavil, jak někdo se dvěma větrákama si klidně založí thread o věci, která se tam propírá dnes a denně. Chcete vědět, kde se zapíná DMA? Není nic jednoduššího, než založit nový thread a přitom na hlavou vám visí FAQ, že.
néé já to nebyl to napsal ICE ... já se tomu jenom smál ...já vim že to neni pravda-HoNY- píše:Jak vidím, tak některým lidem na tomto fóru připadá, že jenom držkuju a situaci neřeším (viz Digitaldoom)
pá 30. září 2005, 22:32 by ICEHoNY- nadava pokazde, kdyz si sedne k tomuhle foru.
K!ll3r nereprezentoval dobře fórum, dlouho sem ho zastával ale vyléčil jsem se z tohoDigitaldoom píše: .... když si vzpomenu na Killera a jeho znalosti o GK to byl modder ale takových je málo a hlavně takový lidi nemaj čas takže buď me rádi alespoň za současnou situaci že to má kdo moderovat a jakštakš mají páru co moderují.... třeba já osobně bych moodera krom Sestav a her nedělal přece jenom moje znalosti nejsou zdaleka takové abych si to lajznul
RH to dělá úmyslně a to je třeba si uvědomit! on láka lidi ať si přecťou a podívají co je to za idiota, protože má z toho peníze z reklamyzombux píše: co se týká kauzy RH - uvědomte si, že všechno není jen černobílý. ono bohužel stačí aby RH napsal absolutně cokoliv, a následuje flame. tohle nechápu a odsuzuju. jeho nadávky jsou často bohužel jen reakcí na napadání ze strany - nebojím se to říct - lam. jak už jsem napsal v sekci PCTMag, byl bych opravdu rád kdyby se drtivá většina členů tohohle fóra radši věnovala konstruktivní diskusi, a ne flamování a nadávání směrem na RH. jeho posty je třeba brát jako fakt, když konečně začnete používat hlavu, zjistíte že své postoje (na téma hardwaru, samozřejmě) podkládá důkazy, kdežto vy nemáte nic, jen plnou hubu keců a nadávek, tak se pak nedivte že to vypadá tak jak to vypadá.
//edit: to samé v bleděmodrém je vidět na PCTMagazínu, například zde - http://www.pctuning.cz/index.php?option ... 9#comments kde je názor RH označen zfleku jako blábol, i když se imho tváří pravdivě a nijak není vyvrácen
velice těžký když něco napíšeš ani to neni jemu a on ti začne nadávat do teenagerům apod ... flame zakládá už jenom když se objeví dělá mu to dobře ... jenomže když ho ignoruje jeden neignoruje ho někdo jinej a už to jede ...forum a celá diskuse je v háji .... prostě s RH není diskuse možná ... on nediskutuje on uráží (arumenty mu dojdou už při první konfrontaci tak přejde k opakování a urážení projdi si živě.cz,zeptej se liqifuka s PCTmagazínu a uděláš si obrázekBathory píše:Je tak těžký ho ignorovat? Zombux má naprostou pravdu, napřed se necháte vyprovokovat a pak si stěžujete. Jeho nezměníte a lepší než se zaplést do flame (které dle vašich slov vždy přijde), tak si ho prostě nevšímejte. Těžko můžete chtít po nás, abychom ho trestali za to, že někoho nazve teenagerem, navíc, když tuto škatulku většina z vás splňuje.Já si z toho nedělám srandu, jak to možná vypadá, ale jenom proto, že se vytahuje, mu nikdo ban dávat nebude...
tak sa k tomu vyjadrim aj ja, dufam ze moj nazor nezostane bez odozvy, ako kolegov, ktoreho citujem... (sorry za dlzku citacie, ale inak to neslo...)g-m píše:mno ja som tu registrovany uz dva roky a dva mesiace a pocas tohto casu navstevujem forum pravidelne. ked si pozriete moj pocet prispevkov, spytate sa ze co asi chcem... Smile no len tolko ze som tu nasiel vzdy vsetko co som potreboval a nikdy nemal potrebu nejak zvlast zakladat nove thready, co si myslim ze svedci o prehladnosti tohto fora. faq mi neraz velmi dobre posluzili prakticky v kazdej sekcii, je to uz len otazka toho, kdo si to precita a kto nie. takze si myslim ze sa tu robi velky ohen okolo nicoho, nebral by som to zase az tak tragicky. ohladom casovej narocnosti a pod., viem presne o co ide a bolo to uz aj vyssie spomenute, takze si myslim ze sa netreba k tomu vyjadrovat. co mi v poslednom case ale zacina vadit, su neustale odpovede userov - to uz tu bolo, hladaj... a je to tu stale vsade dokola. ono jedna vec je lenivost a ked dotycny jednoducho nie je schopny vyuzit to jednoduche policko hladat. druha vec vsak je, ak clovek potrebuje poradit a nasledne je odkazany na dva alebo tri 10-30 stranove thready, tak to osobne naozaj ani ja nemam naladu cele citat a nakoniec zistim ze moj problem sa tam mozno vobec neriesi. co sa toho bazaru tyka, na nasom fore sa to riesi tak, ze ak niekto predava/kupuje, uvedie svoj inzerat aj s kontaktmi a nasledne sa to lockne. cize zostane thread len s dopytom alebo ponukou. kontakt na danu osobu je, ci uzmail alebo icq a nech uz si on sam nasledne riesi predaj/kupu so zaujemcami. nevravim ze je to prave najstastnejsie riesenie, ale zbavili sme sa tym kopy OT prispevkov, dohadov a podobnych veci, ktore prave tu na bazare su.