Nečtení FAQ, Důležitých Thredů a Pravidel

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Emulgathor »

Naprosto zbytecny tema..pokud de o prehlednost tak nevidim zadnej problem, pokud neco chci najit tak si to najdu...Hledat (aspon myslim) funguje, tak co vic potreba...a narknout adminy nebo mody ze na to serou je trochu "ehm" ... dyt to delaj z vlastni vule ve volnym case, tak po nich ani nemuzete chtit kdovijaky zazraky...Kua :-D

Edit: kdyz uz sem v tom, tak jediny co me trochu mrzi je absence novinek v oblasti moddingu ci pctuningu...myslim navody atd. ...
Naposledy upravil(a) Emulgathor dne pát 30. zář 2005, 22:42, celkem upraveno 1 x.
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Nordir píše:2Wilík:
Cabman, Stoobi - moderatorsky ranky jen na ozdobu, nic nedelaj
Potom Sekce Intel desky, Bazar, AMD, Zvuk - pomalu vubec je nikdo nemoderuje. Jistě by se našli další sekce.
Treba moderatora Bajgy sem zde pomalu nevidel. A nový moderatoři bohužel nedosahují kvalit předešlých modů.
...

//edit: ale doufám že je to pouze dočasný stav a Wedení fóra zareaguje dřív než bude pozdě.
Ad Cabman a Stoobi - mozna kdybys dane sekce (Zvuk a Casemoding) videl driv, tak bys tak nemluvil :) Dalsi sekce osobne podrobim kontrole. Napr. ja jsem pred par dny vytykal bordel v nvidia grafikach. O novych moderatorech nemam tak prikre smysleni...

A v nejblizsich dnech (mozna tydnech) se dockate jeste nekolika novych modu, abychom doplnili stav a posilnili nektere sekce (napr. ty nV grafiky).

=====

Pokud se tyka puvodni naplne a dotazu - pokud ma kdokoli nejake dalsi napady jak zvysit ctenost FAQ, tak sem s nimi.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

ja si myslim že je to tady uplně vcajku :) moderovaný to tu je dobře pravidla fora se tu rozhodně hlídaj prostě pohoda ....

moderové přícházejí a odcházejí tak to prostě v životě chodí se vším ...

rozčilovat se nad tím že mi někdo něco nepordal když jsem mu dal první nabídku mi přijde opravdu hloupé ... práco prodat neprodat a komu chce má prodávající ... když se mu bude zdát jiná lepší nabídka tak proč ne ... mě se to taky stalo a taky jsem to překous ... v životě se stanou horší věci ;)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Nordir píše: Taky sportuješ - Rektální alpinismus je v módě jak vidím.
ježííš ! co je ?! to že sem s chodem fora jako uživatel spokojenej hned znamená že někomu lezu .... ??? :sad:

neboj kdyby se mi něco nelíbilo hned se ozvu ....
pokud nekdo napise: prodam to nekomu a pak to proda jinymu, tak je to sprosty. takovy phate pise OT po bazaru a nikomu to zjevne neva...
jo nikdo neříká že není ale stává se to musí se stím počítat takže není co řešit ... taky se mi to stalo nedávno ;) nechci jmenovat ... myslim si že to nefér bylo ale co naplat ... takovejch věcí se mi ještě stane ... a propo není to nikde v pravidlech že by natom bylo něco špatného a známe to, co není zakázano je dovoleno .....

prostě chápu HoNyho ale myslím že to psal ve stavu momentálního rozčílení ;) a spojil dotoho všechno :) tak to vyřešme :) tak že uznáme že to nebylo fér ale nebylo to nic proti pravidlům .. proti dobrému vychování a slušným mravům to bylo ale na to aby dotyčného těmto pravidlům naučili jsou tu jiní než Admini tohoto fora ;)

// EDIT:
-HoNY- nadava pokazde, kdyz si sedne k tomuhle foru.
:lol: :baa: :up:
Naposledy upravil(a) Digitaldoom dne pát 30. zář 2005, 23:35, celkem upraveno 1 x.
Antonín Chromý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antonín Chromý »

Nordir píše: Taky sportuješ - Rektální alpinismus je v módě jak vidím.
Nesouhlas. Mě tohle fórum připadá taky naprosto v normálu a ničím zásadním nevybočuje ze standardu. Všechno je to o lidech a spíš o těch 10000 přispěvovatelů než o 10 modech a adminech. Uhlídat se nedá všechno.

Je ale pravda, že se tu to podstatné rozmělňuje nepodstatnými příspěvky (které, ale třeba jsou pro tu danou chvíli podstatné). V tom množství je pak někdy problém najít potřebnou informaci - někde jsem tu viděl návrh (možná se mi to jen zdá) čas od času projít příslušný thread, brutálně ho promazat a to podstatné ze smazaných příspěvků šoupnout na první stránku do faq. Hezký nápad, ale kdo by to měl dělat a měl na to čas?

Co se týče ICE a jeho problému s bazarem - to by měla být automaticky žlutá karta (ale aby bylo vidět za co - vůbec by bylo dobré karty ještě rozlišovat podle toho za co - OT, nesolidnost, sprostá slova, flame atd. - kdyby to třeba bylo na té kartičce vidět? byl by to problém?) , ne? Aby se na takového člověka upozornilo. Pokud, jak říká ICE, napsal, že to prodává tomu a tomu a pak to nakonec prodá někomu jinému...to teda není solidní jednání...
Naposledy upravil(a) Antonín Chromý dne pát 30. zář 2005, 23:39, celkem upraveno 1 x.
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Je ale pravda, že se tu to podstatné rozmělňuje nepodstatnými příspěvky (které, ale třeba jsou pro tu danou chvíli podstatné). V tom množství je pak někdy problém najít potřebnou informaci - někde jsem tu viděl návrh (možná se mi to jen zdá) čas od času projít příslušný thread, brutálně ho promazat a to podstatné ze smazaných příspěvků šoupnout na první stránku do faq. Hezký nápad, ale kdo by to měl dělat a měl na to čas?
Moderátoři, kteří se na fleky cpali. A jsou tu tací, kteří o to přímo žadonili.
Na specializovaných fórech by mnozí pohořeli. Tam moderátor musí umět poradit, ta funkce se tam dává za znalosti, neexistuje si o ni žadonit.
Proto je to tu "rozmělněné", páté přes deváté. A až vás navštíví nick Blu-Ray a začne to tu zahlcovat hulvátským a brutálním spamem, jako to dělal na tvfreaku, pak se teprve ukáží skutečné schopnosti modů a adminů.
Sorry za vsuvku, ale nedalo mi to. :)
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
g-m.name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od g-m.name »

mno ja som tu registrovany uz dva roky a dva mesiace a pocas tohto casu navstevujem forum pravidelne. ked si pozriete moj pocet prispevkov, spytate sa ze co asi chcem... :) no len tolko ze som tu nasiel vzdy vsetko co som potreboval a nikdy nemal potrebu nejak zvlast zakladat nove thready, co si myslim ze svedci o prehladnosti tohto fora. faq mi neraz velmi dobre posluzili prakticky v kazdej sekcii, je to uz len otazka toho, kdo si to precita a kto nie. takze si myslim ze sa tu robi velky ohen okolo nicoho, nebral by som to zase az tak tragicky. ohladom casovej narocnosti a pod., viem presne o co ide a bolo to uz aj vyssie spomenute, takze si myslim ze sa netreba k tomu vyjadrovat. co mi v poslednom case ale zacina vadit, su neustale odpovede userov - to uz tu bolo, hladaj... a je to tu stale vsade dokola. ono jedna vec je lenivost a ked dotycny jednoducho nie je schopny vyuzit to jednoduche policko hladat. druha vec vsak je, ak clovek potrebuje poradit a nasledne je odkazany na dva alebo tri 10-30 stranove thready, tak to osobne naozaj ani ja nemam naladu cele citat a nakoniec zistim ze moj problem sa tam mozno vobec neriesi. co sa toho bazaru tyka, na nasom fore sa to riesi tak, ze ak niekto predava/kupuje, uvedie svoj inzerat aj s kontaktmi a nasledne sa to lockne. cize zostane thread len s dopytom alebo ponukou. kontakt na danu osobu je, ci uzmail alebo icq a nech uz si on sam nasledne riesi predaj/kupu so zaujemcami. nevravim ze je to prave najstastnejsie riesenie, ale zbavili sme sa tym kopy OT prispevkov, dohadov a podobnych veci, ktore prave tu na bazare su.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Patton píše:A až vás navštíví nick Blu-Ray a začne to tu zahlcovat hulvátským a brutálním spamem, jako to dělal na tvfreaku, pak se teprve ukáží skutečné schopnosti modů a adminů.
Možná, kdybys tady byl na konci minulého roku, tak bys poznal co to je spam u hulvátství a přestal by ses tady do modů pořád navážet. Někdy mám chuť, se k vám na fórum regnout a udělat z tebe "jednoho takovýho úplně maličkýho pitomce", protože ne všechny tvoje posty jsou tam zrovna na úrovni, o které tady pořád mluvíš a o bordelu a chaosu v sekcích ani nemluvím. Jenže já na rozdíl od tebe, nemám tu potřebu chodit na jiná fóra a někoho schazovat a když už bych měl k někomu "nepřekonatelný" výhrady, tak napíšu SZ vedení. Jak jednoduché a prosté, že... :wink:
Bathory
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Jen bych se rád vrátil k původnímu tématu..... včera jsem napsal:
Bathory píše:Rozhodně se to netýká jenom nových členů, ale spousta toho je právě od členů stálých a už jsem se nad tím v sekci optik několikrát pozastavil, jak někdo se dvěma větrákama si klidně založí thread o věci, která se tam propírá dnes a denně. Chcete vědět, kde se zapíná DMA? Není nic jednoduššího, než založit nový thread a přitom na hlavou vám visí FAQ, že. :oops:
A dnes mi mírně pokročilý člen fóra se dvěma větráky napíše do sekce tohle:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=46909
Bathory
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Pokud k tomu můžu něco říct aniž bych vyfasoval kartu tak bych se zastal Stoobiho (bo tu někdo nadaval nebo co :sly: ) tak sekce case modding(jinde stejně nelezu) je dobře moderovaná tak si vemte příklad :thumbsup:

A přestaňte se dohadovat ...ale imho LOL

//edit Wilik - smazan Nordiruv OT
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Lidi, lidi co dkyby jste se tu přestali hádat? Hony se ptal/oznamova na to že lidi nečtou faq atd... No a ti co by tohle forum měli řídit tu začali spamovat (wilíkem počínaje a icem konče), nehledě na to, že většina toho co tu je už je napsáno někde jinde... :roll:

Jinak k tématu a k tomu co tu říkal Bathory je jedno kolik máš větráčků atd. tohle se nekdy může stát takže za jedno forum bych netrhal hlavu (pravě od takovýchto nezdarů jsou tu modi), ale když by jich více tak je třeba zakročit, ale nevidím v tom na tomto foru až takový extrémní problém až na par sekcí (např. Intel)

PS: Docela mě bude zajímat co se tu stane, no Wilík to zamkne možná i udělí nějaké karty, ale zapomene na sebe... :wink:
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Jak vidím, tak některým lidem na tomto fóru připadá, že jenom držkuju a situaci neřeším (viz Digitaldoom). Ano nic jsem pro fórum neudělal, ale to je tím že zde proběhly neříliš vhodné změny :( V době kdy jsem vstoupil na fórum zde panoval pořádek, normálně sem se někteŕych módů zeptal po SZ co a jak a bylo to vyřešeno 8-) myslíte si že to i tak dnes funguje? NE PROTOŽE JINAK BY NEBYLO FÓRUM ZASPAMOVANÝ TAKOVÝM BORDELEM.

Několikrát jesm upozorňoval že ve FAQu s DFI nF4 Ultra jsou podstatné chyby a to lze jednoduše poznat tím že se přečte FAQ zahraničních fór. A co se nedozvím: autor tohoto FAQu nejenže problém neopravil, nýbrž začal psát bláboly do grafik a dostal vyšší rank a aby toho nebylo málo tak jsem se dozvěděl od jednoho moderátora že ho chce nominovat na moderatora AMD sekce :shock: nezlobte se ale tohle je silné i na mě.

Cesta k fungujícímu fóru vede, přes snahu všech aktivní členů. Ano můžou říct blabol jsme přece jenom lidi, ale nemusíme opakovat tento blábol a ptat se na samozřejmé informace co jsou v FAQu nebo pomůže kouzelné tlačítko hledat!!! Povinností moederátora je uživatele upozornit, popř. danou problematiku uživateli vysětlit ne to obcházet.
Nemusíme se srovnávat s oc4em není důležitá kvantita, ale kvalita 8)
Oni si vybrali podle názorů některých uživatelů cestu přes buzeraci a aroganci. Mají tam pečlivě hlídne sekce, udržované FAQy a věc o ktero bych se hádal do krve je to že mají daleko lépe hlídaný bazar. Fórum není BAZAR => BAN ;-)

Na PCTf jsem dřive chodil velmi rád, bylo pro mě "druhým domovem" a věděl jsem, že vždy když na forům vstoupím, tak odejdu obohacen o cenné informace. Dnes to tak necítím, a nelíbí se mi že se někteří lidé, co jsou na fóru např půl roku, se vyjadřují že je zde naprosto sqěle a nic jim nechybí neprošli tím co já a plno uživatelů co tu jsou déle než 1 rok.
Já to cítím takto, někdo to může cítit jinak. Je to věc názorů.

Jestli, jsem přesto nebyl dostatečně přesvědčivý, hlásím se s nástupem od 1.11. 2005 na post moderátora následujících sekcí: AMD s462/SlotA, Modifikace HW, Bazar
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

-HoNY- píše:Jak vidím, tak některým lidem na tomto fóru připadá, že jenom držkuju a situaci neřeším (viz Digitaldoom)
néé já to nebyl to napsal ICE ... já se tomu jenom smál ...já vim že to neni pravda :)
HoNY- nadava pokazde, kdyz si sedne k tomuhle foru.
pá 30. září 2005, 22:32 by ICE :)

já to fakt nebyl já se tiomu jenom pousmál :)

BTW: takže nic proti taky se mi v poslední době trochu zdá že to tu vlčí ale zatim to jde ... co mi hodně vadí že je tu admini stále trpí RH on rozhodně přínosem pro dobrou atmosféru není ... zkazil nám diskuse v magazínu a teď se tu sním potkávám i tady :( a hlavně neumí nc jiného než při jakékoli příležitosti nazvat kdekoho teenagerem a hlavně se pochlubit se svou 7800GTX ... koho to zajímá ? nadává,spamuje,dělá bordel a vyvolává flame ... a moddeři ??? ...nic :( přitom byl už několikrát varován ... :(

prostě ano někteří moderátoři jsou natom se znalostma hůře a dělaj sekci na kterou by nemuseli mít .... když si vzpomenu na Killera a jeho znalosti o GK to byl modder ale takových je málo a hlavně takový lidi nemaj čas takže buď me rádi alespoň za současnou situaci že to má kdo moderovat a jakštakš mají páru co moderují :lol: .... třeba já osobně bych moodera krom Sestav a her nedělal přece jenom moje znalosti nejsou zdaleka takové abych si to lajznul :)

EDIT: honyho bych na bazar podpořil :)
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Digitaldoom píše: .... když si vzpomenu na Killera a jeho znalosti o GK to byl modder ale takových je málo a hlavně takový lidi nemaj čas takže buď me rádi alespoň za současnou situaci že to má kdo moderovat a jakštakš mají páru co moderují :lol: .... třeba já osobně bych moodera krom Sestav a her nedělal přece jenom moje znalosti nejsou zdaleka takové abych si to lajznul :)
K!ll3r nereprezentoval dobře fórum, dlouho sem ho zastával ale vyléčil jsem se z toho :roll: (mám k tomu své důvody)
Jediný kdo by ho dokázal zastoupit alespoň v ATI sekci je no-x, bohužel je to fanATIc, tudíž by nebylo úplně přípustné, aby se na fóru prezentovali zkreslené informace, pokud by byl objektivní byl by dobrý kandidát :oops:
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

já jen krátce nebo mi avatar znovu změní barvu... s tím co tady napsal -HoNY- souhlasím, fórum se změnilo. odešlo několik kvalitních členů, pravda zase někteří přišli. pokud by byl -HoNY- schopen a časově by tohle zvládal, myslím že bych to uvítal, stejně jako většina fóra. ohledně úrovně současných moderátorů - myslím že jednak se ti relativně slabší časem vypracujou (dříve jsme byl každej totální lama), a jednak není tak zle, velká část moderátorů je naprosto ok. a za třetí, moderátor je hlavně od uklízení bordelu, poradit může kdokoliv...

ono asi takhle, na každým fóru vznikne dřív nebo pozdějc skupina lidí kteří jsou víc než jen maníci kteří chodí na fórum - jsou to lidi pro který je fórum místo kam chodí rádi, a který se snaží zpříjemnit. druhá věc je ta, že někteří wýše postavení jejich druh humoru nechápou a oceňují jej nesmyslnými kartami, místo aby své síly věnovali jinam, tam kde jsou třeba víc.

co se týká kauzy RH - uvědomte si, že všechno není jen černobílý. ono bohužel stačí aby RH napsal absolutně cokoliv, a následuje flame. tohle nechápu a odsuzuju. jeho nadávky jsou často bohužel jen reakcí na napadání ze strany - nebojím se to říct - lam. jak už jsem napsal v sekci PCTMag, byl bych opravdu rád kdyby se drtivá většina členů tohohle fóra radši věnovala konstruktivní diskusi, a ne flamování a nadávání směrem na RH. jeho posty je třeba brát jako fakt, když konečně začnete používat hlavu, zjistíte že své postoje (na téma hardwaru, samozřejmě) podkládá důkazy, kdežto vy nemáte nic, jen plnou hubu keců a nadávek, tak se pak nedivte že to vypadá tak jak to vypadá.
//edit: to samé v bleděmodrém je vidět na PCTMagazínu, například zde - http://www.pctuning.cz/index.php?option ... 9#comments kde je názor RH označen zfleku jako blábol, i když se imho tváří pravdivě a nijak není vyvrácen
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

zombux píše: co se týká kauzy RH - uvědomte si, že všechno není jen černobílý. ono bohužel stačí aby RH napsal absolutně cokoliv, a následuje flame. tohle nechápu a odsuzuju. jeho nadávky jsou často bohužel jen reakcí na napadání ze strany - nebojím se to říct - lam. jak už jsem napsal v sekci PCTMag, byl bych opravdu rád kdyby se drtivá většina členů tohohle fóra radši věnovala konstruktivní diskusi, a ne flamování a nadávání směrem na RH. jeho posty je třeba brát jako fakt, když konečně začnete používat hlavu, zjistíte že své postoje (na téma hardwaru, samozřejmě) podkládá důkazy, kdežto vy nemáte nic, jen plnou hubu keců a nadávek, tak se pak nedivte že to vypadá tak jak to vypadá.
//edit: to samé v bleděmodrém je vidět na PCTMagazínu, například zde - http://www.pctuning.cz/index.php?option ... 9#comments kde je názor RH označen zfleku jako blábol, i když se imho tváří pravdivě a nijak není vyvrácen
RH to dělá úmyslně a to je třeba si uvědomit! on láka lidi ať si přecťou a podívají co je to za idiota, protože má z toho peníze z reklamy :wink: kdyby nebylo takovyćh pitomců co mu to čtou tak nikdy nenapíše jak onanuje nad 6800SLI
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Je tak těžký ho ignorovat? Zombux má naprostou pravdu, napřed se necháte vyprovokovat a pak si stěžujete. Jeho nezměníte a lepší než se zaplést do flame (které dle vašich slov vždy přijde), tak si ho prostě nevšímejte. Těžko můžete chtít po nás, abychom ho trestali za to, že někoho nazve teenagerem, navíc, když tuto škatulku většina z vás splňuje. :) Já si z toho nedělám srandu, jak to možná vypadá, ale jenom proto, že se vytahuje, mu nikdo ban dávat nebude...
Bathory
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Bathory píše:Je tak těžký ho ignorovat? Zombux má naprostou pravdu, napřed se necháte vyprovokovat a pak si stěžujete. Jeho nezměníte a lepší než se zaplést do flame (které dle vašich slov vždy přijde), tak si ho prostě nevšímejte. Těžko můžete chtít po nás, abychom ho trestali za to, že někoho nazve teenagerem, navíc, když tuto škatulku většina z vás splňuje. :) Já si z toho nedělám srandu, jak to možná vypadá, ale jenom proto, že se vytahuje, mu nikdo ban dávat nebude...
velice těžký když něco napíšeš ani to neni jemu a on ti začne nadávat do teenagerům apod ... flame zakládá už jenom když se objeví dělá mu to dobře ... jenomže když ho ignoruje jeden neignoruje ho někdo jinej a už to jede ...forum a celá diskuse je v háji .... prostě s RH není diskuse možná ... on nediskutuje on uráží (arumenty mu dojdou už při první konfrontaci tak přejde k opakování a urážení projdi si živě.cz,zeptej se liqifuka s PCTmagazínu a uděláš si obrázek ;) ).... kdyby se aspoň jenom vytahoval (stejně nemá čím) ... prostě a jednoduše víc takovej lidí nebo víc Hulana a můžete tohle forum přejmenovat na pauzu.cz a zavřít ...

krom toho teenager používá on jako urážku a od něj to urážka je i pro teenagera ! kdyby byl dospělý jak se dělá chová se jinak takhle se chová hůž než kdejakej puberťák ... to už vůbec nemluvim o tom že oslovuje teenager i lidi co jimy rozhodně nejsou ! A to se tady máme nechat urážet ?! ...

krom toho bana za to že se vytahuje je nesmysl ... ale ban za to že flamuje, zakládá vyloženě flamerské a k ničemu thhready (jeho thread o kvalitě obrazu při 1280x1180 16AA a 60FPS v HL mluví myslím za vše ) a hlavně napotkání uráží kde koho je myslím dost pádný důvod na ban hlavně po několikakerém upozornění ...

prostě já sem se dnes rozhodl tohoto člověka absolutně ignorovat ovšem udělaj to i ostatní ?! asi všichni ne a nepřeju pak moderům promazávání OT apod .... nejlepší řešení je odstranit příčinu .... ;)

tohle by myslím kavlitě fora velice prospělo tak to berte jako nápad na vylepšení fora :);)
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

g-m píše:mno ja som tu registrovany uz dva roky a dva mesiace a pocas tohto casu navstevujem forum pravidelne. ked si pozriete moj pocet prispevkov, spytate sa ze co asi chcem... Smile no len tolko ze som tu nasiel vzdy vsetko co som potreboval a nikdy nemal potrebu nejak zvlast zakladat nove thready, co si myslim ze svedci o prehladnosti tohto fora. faq mi neraz velmi dobre posluzili prakticky v kazdej sekcii, je to uz len otazka toho, kdo si to precita a kto nie. takze si myslim ze sa tu robi velky ohen okolo nicoho, nebral by som to zase az tak tragicky. ohladom casovej narocnosti a pod., viem presne o co ide a bolo to uz aj vyssie spomenute, takze si myslim ze sa netreba k tomu vyjadrovat. co mi v poslednom case ale zacina vadit, su neustale odpovede userov - to uz tu bolo, hladaj... a je to tu stale vsade dokola. ono jedna vec je lenivost a ked dotycny jednoducho nie je schopny vyuzit to jednoduche policko hladat. druha vec vsak je, ak clovek potrebuje poradit a nasledne je odkazany na dva alebo tri 10-30 stranove thready, tak to osobne naozaj ani ja nemam naladu cele citat a nakoniec zistim ze moj problem sa tam mozno vobec neriesi. co sa toho bazaru tyka, na nasom fore sa to riesi tak, ze ak niekto predava/kupuje, uvedie svoj inzerat aj s kontaktmi a nasledne sa to lockne. cize zostane thread len s dopytom alebo ponukou. kontakt na danu osobu je, ci uzmail alebo icq a nech uz si on sam nasledne riesi predaj/kupu so zaujemcami. nevravim ze je to prave najstastnejsie riesenie, ale zbavili sme sa tym kopy OT prispevkov, dohadov a podobnych veci, ktore prave tu na bazare su.
tak sa k tomu vyjadrim aj ja, dufam ze moj nazor nezostane bez odozvy, ako kolegov, ktoreho citujem... (sorry za dlzku citacie, ale inak to neslo...) :roll:
forum sluzi tak ako ma, zalezi len na uzivateloch, ci maju
chuť najprv prehliadnuť fórum a až tak sa pýtať... na vedenie fora nemam namietky, vzdy mi bolo odpovedane...
teraz k trosku menej prijemním veciam - som u vas registrovany asi tak dva roky, vtedy som forum cital so zaujmom, s radostou, vtedy boli same zaujimave a netradicne temy a o to zaujimavejsie nazory, diskutovalo sa vo velkom...bohuzial, dnes je forum zahltene doslova "blind-dotazmi" - ake nainstalovat ovladace apod... z coho vyplyva aj LOCKhunting a FAQhunting... uz to nie je to co tu byvalo, uz tu nie su tie zaujimave thready, uz len 30-50stranove thready a 100 locknutych... ale na to som si uz zvykol, kedze na forku je registrovanych cca 11tisic uzivatelov, ze bude forum doslova zahltené informaciami...
dalsia vec bazar - vedenie fora imho nemoze za to, co sa v nom bude postovat, predavat a obchodovat vobec...zalezi len od obchodnikov...
kolega uz spomenul, ako mame vyrieseny bazar, ocividne bez odozvy, tak prikladam LINK
http://www.pcmodding.sk/modules.php?nam ... forum&f=13
a naposledy - FINDhunting... je tu plno uzivatelov, ktorí sa nabaluju postami "pouzi hladat/google" a struhaju frajerov, miesto rady... aspon by mohli prihodit link...ved ked niekto napise dotaz, ocividne hladat
NEVIE alebo na to nema cas

zhrniem to tak, ze to nie je s forom vobec take zle, da sa tu najst, co clovek hlada, len obmedzit ten LOCK/FIND/FAQ hunting

// edit : 2 ICQ & Willik : nechajte uz to natahovanie, pravda zostava v komunite ADMIN-MOD, naco to preboha vytahujete na verejnost ?!
takto sa tu hemzi len zbytocne OT...
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Tak jsem to promazal, aby jsme se tu mohli vic venovat puvodnimu tematu...

Taktez debata o RH neni na poradu dne a pro DigitalDooma uvedu, ze o tom, ktery thread na forum resp. do sekce patri rozhoduje moderator sekce - a nikdo jiny. Takze pokud si myslis, ze RH pise flame thready, tak to neni o tom, abys tam s nim zacal flamovat, ale o tom, abys informoval moda - a ten se rozhodne co dal.

K HoNYmu - opravdu nevim, ze by na foru nekdy panaval "takovy" poradek a ted by to bylo nejak vyrazne odlisne. Jsou sekce, ktere se po nastupu novych modu vylepsili, jsou sekce, ktere naopak po odchodu predchozich vic stradaji - nikde to neni tak tragicke a nikde se nestane, ze by ses nedobral odpovedi. Asi zalezi co navstevujes.

Delat zavery ohledne jednoho threadu a nepresne informace v nem je podle me hodne zavadejici, me jako moderatora dane sekce si napr. na ten "problem" nikdy neupozornil.

K bazaru - denne do nej chodim a opravdu jsem nenarazil na thread, ktery by byl vyrazne zaOTckovan a uz vubec ne tak, abych mohl nazvat vec "katastrofalnim bordelem". Rekl bych, ze to tam vypada podobne jako v jinych sekcich, obcas nejake OT, ale nic dramatickeho. Jak ovsem vidim, tak predevsim bazar se stal tvym "domovem", tak bys me mohl po SZ nektere problemy tam vice priblizit.

Zcela nepochybne je jasne, ze vice uzivatelu -> vice prispevku a je opravdu nepochybne nutne, nekde stav modu doplnit. Tato situace uz se resi a dofam, ze za par dnu i vyresi.
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“