Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- z.putna
- Nováček

-
- z.putna
- Nováček

-
- simhap
- Nováček

Re: Kanály
Jde upravovat frekvence kanalu, ale odstup zvuku od obrazu asi ne. Je to spise vec karty. Podle supportu Microsoftu funguje mix PAL D/K a PAL B/G norem na kartach Hauppauge WinTV-HVR-150MCE a Hauppauge WinTV-HVR-500MCE. Naopak nejde ne Hauppauge WinTV-HVR1100, Hauppauge WinTV-HVR1300, AVerTV Hybrid + FM PCI Card, AVerMedia PCMCIA, Leadtek PVR 2000 (a samozrejme cele rade dalsich co ani netestovali).merano píše:Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte jak se dají v WMCE upravit frekvence jednotlivých programů. mám kabelovku a WMCE mi našli skoro všechny programy, jenže u poloviny z nich nejde zvuk. chtělo by to nějak doladit, ale nvím jak. dík moc za radu
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vyplati se tento system koupit na normalni komp misto XP profi? Chtel bych si totiz trochu zlegalizovat komp a toto vypada dobře. Připlácet litr za profi asi nemá cenu ne?
Jinak nekdo mi myslim rikal ze v lete bude Windows MCE 2006, co je na tom pravdy? A vyplati se pockat?
Jo jinak na kompu nemam tv kartu, ale to by nemel byt problem ne?
Jinak nekdo mi myslim rikal ze v lete bude Windows MCE 2006, co je na tom pravdy? A vyplati se pockat?
Jo jinak na kompu nemam tv kartu, ale to by nemel byt problem ne?
- z.putna
- Nováček

-
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- simhap
- Nováček

- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: