2.1 repro pro Drum and bass??

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Jediny duvod, proc si kupovat x-fi je podpora nejnovejsich verzi EAX.. jestli tohle neresis, coz podle me snad neresi nikdo.. tak ji neber ani za nic..
Cpk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpk »

MICT14N píše:no chtel bych se vejit nekam do 3000,- snad mi nejaky takovy dobry poradis (te) :)
ja bych radsej priplatil a koupil creative Megaworks 2.1

osobne mam 5.1 aa uplnaa spokojenost..
MICT14N
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MICT14N »

no tak mi poradte nejaky 2.1 repro ktery je lepci nez tyhle a zaroven levnejsi nez ty logitechy :)
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

hm např když koupíš gigaworks 2.1 co jsou tuším tak nastejno jako logitechy cenově, a hrajou imho lépe, tak by stačilo.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Já ti poradím ještě jednou.Kup ty Altecy CS 21+Audigy 2 value=vlezeš se do 4000 kč a zvuk kvalitní.2.0 je do obýváku,ale ke kompu fakt spíš ty 2.1.
Kup to a neprohloupíš.
MICT14N
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MICT14N »

hazejte k tem nazvum prosim i odkazy na nejakej eshop moc dekuju, a co se tyce tech magaworku tak prave ty mi poradil kamos ze je ma a hrajou libove :), ale ty 2.1 gigace sem nikde nenasel :( hod pls linka :)
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

MICT14N píše:hazejte k tem nazvum prosim i odkazy na nejakej eshop moc dekuju, a co se tyce tech magaworku tak prave ty mi poradil kamos ze je ma a hrajou libove :), ale ty 2.1 gigace sem nikde nenasel :( hod pls linka :)
No,tak to už jsi schopen si najít snad sám,ne?Megaworks 2.1 ujdou,hrajou dobře,ale jsou dražší,a někteří uživatelé si stěžují,že dost šumí.Creative Gigaworks 2.1 neexistují :lol:
MICT14N
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MICT14N »

ja prave taky nasel jen Gigaworsk 7.1 ale spirit psal o 2.1 taxem zpozornel :D no zeptam se ho jak sumej jemu a podle toho se rozhodnu :)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“