NERO 7 Premium

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
EllE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od EllE »

na N7 me stve ze se musi instalovat... 6tka jela vicemene bez nutnosti registrace knihoven ap. ale 7ma potrebuje kdovi co ...
jestli nekdo vi ktere knihovny potrebuje k chodu tak at da vedet :)
jajapv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jajapv »

No mě se osobně taky moc nelíbí,navíc poslední trial 7.0.0.12 mi z mým nec4550 zlobí hlavně v audio,pujčil jsem si easymediacreator7.5 od roxia a ten šlape v pohodě.
AMD X2 6000,Asus M2N-E,DDR Adata Extreme 2x2GB 800MHz 4-4-4-12,ATI SAPHIRE 4850 512MB,Hitachi SATA II 250Gb,WD SAII 640Gb,Asus 2014BLT,Optiarc 7173S,Win 7 Professionall 64bit,Canon MP610,Logitech set MX4200laser,CANON EOS 400D
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerTJ »

Tak jsem si stáhnul Nero7Demo. Vypálil jsem 3 filmy a ani jeden mě nechce přečíst přehrávač. Dokonce jsem měl problému je dostat ze šuplíku (ten se mě vůbec nechtěl vysunout):evil: . Nainstaloval jsem zpátky 6 a všechno v poho. => Fuck Nero7.
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

No asi pri Nerovi 7 plati pravidlo ze nie vsetko novsie musi byt vzdy lepsie. :)
Ale tie chyby by mali vychytat nech to takto neblbne
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerTJ »

Tak tak já počkám na další verze a budu testovat (ve vypalovačce a DVD rom ale film jede bez sebemenších problémů, můj DENON je trošku rozmazlený)(co jinýho mi zbyvá, že :roll: )
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
Kocmik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kocmik »

Na můj vkus je to příliš přeplácané a hlavně už to není pouze vypalovací software, ale spousta balastu kolem :sad:
Takže návrat a setrvání u verze 6
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Pls, nevite nekdo jak v Neru 7 odstranit z Tento pocitac tu protivnou ikonu Nero Scout? Jestli to nedostanu pryc tak sedmicka pude a vratim se k sestce :evil: :roll:
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

1) no neni problem nainstalovat samotny nero burning rom a na ty ostatni programy se vy*rat dyt nikdo nikomu nerika ze si je ma instalovat
2) nevite nekdo jak se zbavit toho de*ilniho scouta?
3) imho az bude vechno poradne vychytany nebude s tim zadnej problem
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Tak jsem si včera koupil za €40 upgrade z Nero 6 OEM na Nero 7 Premium (Nero-7.0.1.4b_csy_no_yt.exe), a pohoda. Výborná kvalita vypalování, kodeků, funguje Lightscribe, zatím nevidím žádný problém :)

//edit Wilik - promaz OT
krakenek
Nováček
Nováček

Příspěvek od krakenek »

Já jsem nenašel žádný velký rozdíly mezi 6 a 7. U sedmičky se mi navíc nelíbí graf.zpracování. Mám teď Nero 6.6 Reloded a naprostá spokojenost. :)
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Bathory
Trainzak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trainzak »

Je už v nové verzi podpora LightScribe? V CoverDesigneru ho nemůžu nikde najít.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

LightScribe i LabelFlash.
Bathory
Trainzak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trainzak »

A to LightScribe mám rozchodit? Mám nejnovější Lightscribe ovladač a Nero 7.2.0.3b.
sheeen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheeen »

Nero Scouta se dá zbavit uplně snadno..bud vůbec nenainstalovat společně s Nerem Home a pokud se jedná jen o tu srandu v systémový liště,tak si dát možnosti programu nero scout a tam nechat prázdný políčko "Zobrazit aplikaci Nero desktop"To je ta vymoženost poslední verze :lol:
MSI GE60 Intel Core i7-3610QM, 8GB RAM (DDR3), 15.6" FullHD, NVIDIA GeForce GTX 660M (2GB DDR5), 750GB HDD (7200RPM), SSD 60GB, BluRay
AMD XP 2500@3200+Arctic Cooling Copper Silent 2 M,GPU:Leadtek7600GT TDH256MB@620/1620Mhz RAM:2048MB-2xKingmax DUAL@445MHz 8-3-3-2,5,MB:MSI K7N2 LSR(nForce2Ultra),HDD1:Segate160GBSATA150,HDD2:Seagate250GBSATA300,FDD:Sony MPF 920Z 3,5",DVD-RW:MSI DR16-A2,DVD-ROMLG52xWi-Fi LAN:Edimax EW-7126PCI,Case:Evercase ACE4252 ATX,PSU Fortron Blue Storm 400W(PFC)+3 x 8cm cooler Mon:AOC 7A+,Windows 7 Proffesional, SECURED BY:MSE
MSI GX600px-014cz C2DT7500@2,4GHz, 4GB RAM, nVIDIA 8600M-GT, HDD WD250GB
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Trainzak píše:A to LightScribe mám rozchodit? Mám nejnovější Lightscribe ovladač a Nero 7.2.0.3b.
V čem je problém? Mám doma stejnou mechaniku i Nero a vše OK...
Bathory
Trainzak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trainzak »

Když dám v CoverDesigneru Soubor -> Vytisknout štítek LightScribe tak vyskočí varování "Parametr není správný". Pak se objeví okno Vlastnosti tisku Lightscribe, ale zde se mi neobjeví žádná mechanika, a když kliknu na tlačítko tisknout tak vyskočí okno "Tisk se nezdařil. Vyskytla se interní chyba." Co dělám špatně?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Zkus přeinstalovat Nero i LightScribe ovladače.
Bathory
Trainzak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trainzak »

Tak jsem přeinstaloval a už to jede!
Možná to bude tím, že jsem teď nejprve nainstalovat Lightscribe ovladač a pak až Nero...
husky
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od husky »

sheeen píše:Nero Scouta se dá zbavit uplně snadno..bud vůbec nenainstalovat společně s Nerem Home a pokud se jedná jen o tu srandu v systémový liště,tak si dát možnosti programu nero scout a tam nechat prázdný políčko "Zobrazit aplikaci Nero desktop"To je ta vymoženost poslední verze :lol:
Příkaz Spustit a do něj zadat následující příkaz:
regsvr32 /u "C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\MediaLibraryNSE.dll"
upd. 11.5.06, beru zpět, v poslední verzi to nepomáhá
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“