na N7 me stve ze se musi instalovat... 6tka jela vicemene bez nutnosti registrace knihoven ap. ale 7ma potrebuje kdovi co ...
jestli nekdo vi ktere knihovny potrebuje k chodu tak at da vedet
No mě se osobně taky moc nelíbí,navíc poslední trial 7.0.0.12 mi z mým nec4550 zlobí hlavně v audio,pujčil jsem si easymediacreator7.5 od roxia a ten šlape v pohodě.
AMD X2 6000,Asus M2N-E,DDR Adata Extreme 2x2GB 800MHz 4-4-4-12,ATI SAPHIRE 4850 512MB,Hitachi SATA II 250Gb,WD SAII 640Gb,Asus 2014BLT,Optiarc 7173S,Win 7 Professionall 64bit,Canon MP610,Logitech set MX4200laser,CANON EOS 400D
Tak jsem si stáhnul Nero7Demo. Vypálil jsem 3 filmy a ani jeden mě nechce přečíst přehrávač. Dokonce jsem měl problému je dostat ze šuplíku (ten se mě vůbec nechtěl vysunout):evil: . Nainstaloval jsem zpátky 6 a všechno v poho. => Fuck Nero7.
Tak tak já počkám na další verze a budu testovat (ve vypalovačce a DVD rom ale film jede bez sebemenších problémů, můj DENON je trošku rozmazlený)(co jinýho mi zbyvá, že )
Pls, nevite nekdo jak v Neru 7 odstranit z Tento pocitac tu protivnou ikonu Nero Scout? Jestli to nedostanu pryc tak sedmicka pude a vratim se k sestce
1) no neni problem nainstalovat samotny nero burning rom a na ty ostatni programy se vy*rat dyt nikdo nikomu nerika ze si je ma instalovat
2) nevite nekdo jak se zbavit toho de*ilniho scouta?
3) imho az bude vechno poradne vychytany nebude s tim zadnej problem
Tak jsem si včera koupil za €40 upgrade z Nero 6 OEM na Nero 7 Premium (Nero-7.0.1.4b_csy_no_yt.exe), a pohoda. Výborná kvalita vypalování, kodeků, funguje Lightscribe, zatím nevidím žádný problém
Nero Scouta se dá zbavit uplně snadno..bud vůbec nenainstalovat společně s Nerem Home a pokud se jedná jen o tu srandu v systémový liště,tak si dát možnosti programu nero scout a tam nechat prázdný políčko "Zobrazit aplikaci Nero desktop"To je ta vymoženost poslední verze
Když dám v CoverDesigneru Soubor -> Vytisknout štítek LightScribe tak vyskočí varování "Parametr není správný". Pak se objeví okno Vlastnosti tisku Lightscribe, ale zde se mi neobjeví žádná mechanika, a když kliknu na tlačítko tisknout tak vyskočí okno "Tisk se nezdařil. Vyskytla se interní chyba." Co dělám špatně?
sheeen píše:Nero Scouta se dá zbavit uplně snadno..bud vůbec nenainstalovat společně s Nerem Home a pokud se jedná jen o tu srandu v systémový liště,tak si dát možnosti programu nero scout a tam nechat prázdný políčko "Zobrazit aplikaci Nero desktop"To je ta vymoženost poslední verze
Příkaz Spustit a do něj zadat následující příkaz:
regsvr32 /u "C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\MediaLibraryNSE.dll"
upd. 11.5.06, beru zpět, v poslední verzi to nepomáhá