9550 nebo 6600 ?

Grafické karty s libovolným GPU ostatních firem (např. Xabre, Kyro, Parhelia).

Moderátoři: morke, Walker1134

sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

nikdy ne Alastor!! fakt ne , at jde uz Obchod.cz alias Ridea alias Losan nekam.. jsou to mrchy ktery nebezej ani na def frekvencich viz minule r9800pro , kterou tu nekdo koupil.. zakup bud Gecube (www.abacus.cz) ci Sapphire , tam mas jistotu OC atp
cherson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cherson »

jenze ja bych radeji tichou uz tak mi dost hluci chladic na procesoru a hdd taky
takze nejlepsi by byl pasiv na gk.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

cherson píše:jenze ja bych radeji tichou uz tak mi dost hluci chladic na procesoru a hdd taky
takze nejlepsi by byl pasiv na gk.
to pak nemuzes cekat takovej OC a popravde 9550 na defaultu neni to prave orechove .... , radsi to obetuj a kup to co pisu :wink:
cherson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cherson »

muzes teda hodit nejake linky?
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

cherson píše:muzes teda hodit nejake linky?
no u abacusu jsou scripty takze to nejde , jak rikam www.abacus.cz a pak trebas www.alzasoft.cz a podobne tam najdes dost 9550 od saphiru :wink:
cherson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cherson »

sh píše:
cherson píše:muzes teda hodit nejake linky?
no u abacusu jsou scripty takze to nejde , jak rikam www.abacus.cz a pak trebas www.alzasoft.cz a podobne tam najdes dost 9550 od saphiru :wink:
No tak zitra si zkusim neco vybrat jeste podumu,
o kolik se pak asi zvetsi vykon tim taktovanim? vim ze jadra jdou taktovat o dost a pameti o malo ale o kolik se ten vykon zvedne..
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

cherson píše:
sh píše: no u abacusu jsou scripty takze to nejde , jak rikam www.abacus.cz a pak trebas www.alzasoft.cz a podobne tam najdes dost 9550 od saphiru :wink:
No tak zitra si zkusim neco vybrat jeste podumu,
o kolik se pak asi zvetsi vykon tim taktovanim? vim ze jadra jdou taktovat o dost a pameti o malo ale o kolik se ten vykon zvedne..
budes mit presne frekvence jako radeon 9600xt , +- okolo te hranice , cili vykon hodne zajimavy :wink:
cherson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cherson »

a jak si teda rikal rozjedu na tom Q4 a FEAR alespon na nejakych slabych detailech? o snimcich alespon 10fps :)
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

cherson píše:a jak si teda rikal rozjedu na tom Q4 a FEAR alespon na nejakych slabych detailech? o snimcich alespon 10fps :)
to by si snad mel :) ja to popravde v ruce jeste nemel ale kdyz jsem videl vysledky testu tak ses do ty hodnoty asi trefil :lol:
cherson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cherson »

no ja tedka hral Painkiller a nekdy podle meho odhadu bylo snimku 0 za sekundu ale to jen obcas kdyz jsem strelil z blizka do bedny :D jinak to jelo pekne i kdyz trosku trhane
btw. rozliseni bylo 640 a vsechno LOW a to nemluvim o kvalite menu ktere skoro neslo precist protoze moje grafika podporuje jen Dx7 :)
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

cherson píše:no ja tedka hral Painkiller a nekdy podle meho odhadu bylo snimku 0 za sekundu ale to jen obcas kdyz jsem strelil z blizka do bedny :D jinak to jelo pekne i kdyz trosku trhane
btw. rozliseni bylo 640 a vsechno LOW a to nemluvim o kvalite menu ktere skoro neslo precist protoze moje grafika podporuje jen Dx7 :)
tak ten ti pujde ciste :) takze se neboj , kup 9550 a udelas dobre uvidis sam , furt to do tebe peru :)
cherson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cherson »

sh píše:
cherson píše:no ja tedka hral Painkiller a nekdy podle meho odhadu bylo snimku 0 za sekundu ale to jen obcas kdyz jsem strelil z blizka do bedny :D jinak to jelo pekne i kdyz trosku trhane
tak ten ti pujde ciste :) takze se neboj , kup 9550 a udelas dobre uvidis sam , furt to do tebe peru :)
ok tak ho koupim snad neco noveho uz rozjdedu :evil:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

9550 je proti integrovaný GF4MX poměrně solidní rozdíl, konkrétně ten Painkiller na tom jede jak z praku, a po přetaktu to bude švihat ještě líp 8)
ignorelist: kremrole a dezoláti
kuku_666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kuku_666 »

sh píše:
cherson píše:ne ja nerikam 2 mesice ale rok, prece jenom zda se mi ta 6600 2x vykonejsi kdyz ma 8 pipeline coz uz neco musi vydrzet.(hrani her do r 06)
to tezko , uz novy gamesy alias Q4 atd si zahrajes tezko , spis jde o to ze tvuj CPU neuzivi tu GK , takze ten rozdil v FPS mezi 9550 a 6600 bude nepatrnej a ta investice se ti nevyplati .. , takhle to myslime
heh to mi hlava nebere co to plácáš za blbosti :lol: Q4 na 6600 pojede si myslím v klidu na střední detaily ,ale s R9550 asi moc ne ,ikdyž dáš radka řekněme na 450/520(z 250/400) tak ten výkon nebude bůh ví jaký(z vlastní zkušenosti vím) a 6600 má dobrý OC potenciál jádra ,ale opravdu se to k tomu CPU nevyplatí myslím si že nějaká bazarová R9500 nebo R9600pro(kterou dnes seženeš za 1700) by se k tomu hodila asi nejvíc. Potrap CPU a na nějaký čas to vydrží.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

kuku_666 píše:heh to mi hlava nebere co to plácáš za blbosti :lol: Q4 na 6600 pojede si myslím v klidu na střední detaily ,ale s R9550 asi moc ne ,ikdyž dáš radka řekněme na 450/520(z 250/400) tak ten výkon nebude bůh ví jaký(z vlastní zkušenosti vím) a 6600 má dobrý OC potenciál jádra ,ale opravdu se to k tomu CPU nevyplatí myslím si že nějaká bazarová R9500 nebo R9600pro(kterou dnes seženeš za 1700) by se k tomu hodila asi nejvíc. Potrap CPU a na nějaký čas to vydrží.
ale prd, 6600 a 9550 se výkonově až tak propastně neliší (co si myslíš to je tvoje věc, chtělo by to nějakej test s grafem výkonu v Doomu3), navíc s tímhle CPU bude rozdíl tuplem malej. Doom3 (tj stejnej engine jako Quake4) mi jel i na GeForce4 Ti4200 a XP2000+, druhá věc je jak :oops:
ignorelist: kremrole a dezoláti
kuku_666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kuku_666 »

zombux píše:
kuku_666 píše:heh to mi hlava nebere co to plácáš za blbosti :lol: Q4 na 6600 pojede si myslím v klidu na střední detaily ,ale s R9550 asi moc ne ,ikdyž dáš radka řekněme na 450/520(z 250/400) tak ten výkon nebude bůh ví jaký(z vlastní zkušenosti vím) a 6600 má dobrý OC potenciál jádra ,ale opravdu se to k tomu CPU nevyplatí myslím si že nějaká bazarová R9500 nebo R9600pro(kterou dnes seženeš za 1700) by se k tomu hodila asi nejvíc. Potrap CPU a na nějaký čas to vydrží.
ale prd, 6600 a 9550 se výkonově až tak propastně neliší (co si myslíš to je tvoje věc, chtělo by to nějakej test s grafem výkonu v Doomu3), navíc s tímhle CPU bude rozdíl tuplem malej. Doom3 (tj stejnej engine jako Quake4) mi jel i na GeForce4 Ti4200 a XP2000+, druhá věc je jak :oops:
??vždyť už jen samostatný doom je dělaný pro nvidie takže tam bude rozdil velký vím, hrál sme to i na R9550 tak na G4 Ti4200 a tam rozdíl nebyl žadný krom D9 efektů a 6600 se to hralo úplně jinak takže asi tak. Jo k tomu cpu se to nevyplatí takže ber R9550 :wink:
cherson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cherson »

tak ja nevim :oops:
takze rikate ze kdyz si koupim 6600 a 9550 rozdil nepoznam u tohodle procesoru?
kuku_666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kuku_666 »

cherson píše:tak ja nevim :oops:
takze rikate ze kdyz si koupim 6600 a 9550 rozdil nepoznam u tohodle procesoru?
přesně tak,rozdíl tam bude ,ale za ty peníze navíc se to nevyplatí,jak jsem říkal zkus se podívat po bazarech(9500,9600pro,9550) když novou tak od sapphiru ty mají dobrý oc.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

myslim , ze se tu dokola opakujeme :) ver ze kdyz ti rekne 10lidi stejnej nazor , tak to necem svedci :wink: urcite skoc po 9550 :wink:
cherson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cherson »

ok dik moc tak uz jste me uplne ujistili :)
lae porad me laka tenhle gugabyte s pasivnim chlazenim, ten saphire vypada ze ma docela hlucny vetracek- zadnej hlinik jen samotnej vetrak

http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=28273

http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=28300

ceny se skoro nelisi.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní grafické karty“