9550 nebo 6600 ?
Moderátoři: morke, Walker1134
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- cherson
- Začátečník

-
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- cherson
- Začátečník

-
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no u abacusu jsou scripty takze to nejde , jak rikam www.abacus.cz a pak trebas www.alzasoft.cz a podobne tam najdes dost 9550 od saphirucherson píše:muzes teda hodit nejake linky?
- cherson
- Začátečník

-
No tak zitra si zkusim neco vybrat jeste podumu,sh píše:no u abacusu jsou scripty takze to nejde , jak rikam www.abacus.cz a pak trebas www.alzasoft.cz a podobne tam najdes dost 9550 od saphirucherson píše:muzes teda hodit nejake linky?
o kolik se pak asi zvetsi vykon tim taktovanim? vim ze jadra jdou taktovat o dost a pameti o malo ale o kolik se ten vykon zvedne..
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
budes mit presne frekvence jako radeon 9600xt , +- okolo te hranice , cili vykon hodne zajimavycherson píše:No tak zitra si zkusim neco vybrat jeste podumu,sh píše: no u abacusu jsou scripty takze to nejde , jak rikam www.abacus.cz a pak trebas www.alzasoft.cz a podobne tam najdes dost 9550 od saphiru
o kolik se pak asi zvetsi vykon tim taktovanim? vim ze jadra jdou taktovat o dost a pameti o malo ale o kolik se ten vykon zvedne..
- cherson
- Začátečník

-
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- cherson
- Začátečník

-
no ja tedka hral Painkiller a nekdy podle meho odhadu bylo snimku 0 za sekundu ale to jen obcas kdyz jsem strelil z blizka do bedny
jinak to jelo pekne i kdyz trosku trhane
btw. rozliseni bylo 640 a vsechno LOW a to nemluvim o kvalite menu ktere skoro neslo precist protoze moje grafika podporuje jen Dx7
btw. rozliseni bylo 640 a vsechno LOW a to nemluvim o kvalite menu ktere skoro neslo precist protoze moje grafika podporuje jen Dx7
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak ten ti pujde cistecherson píše:no ja tedka hral Painkiller a nekdy podle meho odhadu bylo snimku 0 za sekundu ale to jen obcas kdyz jsem strelil z blizka do bednyjinak to jelo pekne i kdyz trosku trhane
- cherson
- Začátečník

-
ok tak ho koupim snad neco noveho uz rozjdedush píše:tak ten ti pujde cistecherson píše:no ja tedka hral Painkiller a nekdy podle meho odhadu bylo snimku 0 za sekundu ale to jen obcas kdyz jsem strelil z blizka do bednyjinak to jelo pekne i kdyz trosku trhane
btw. rozliseni bylo 640 a vsechno LOW a to nemluvim o kvalite menu ktere skoro neslo precist protoze moje grafika podporuje jen Dx7takze se neboj , kup 9550 a udelas dobre uvidis sam , furt to do tebe peru
- zombux
- Odborník PCT

- kuku_666
- Začátečník

heh to mi hlava nebere co to plácáš za blbostish píše:to tezko , uz novy gamesy alias Q4 atd si zahrajes tezko , spis jde o to ze tvuj CPU neuzivi tu GK , takze ten rozdil v FPS mezi 9550 a 6600 bude nepatrnej a ta investice se ti nevyplati .. , takhle to myslimecherson píše:ne ja nerikam 2 mesice ale rok, prece jenom zda se mi ta 6600 2x vykonejsi kdyz ma 8 pipeline coz uz neco musi vydrzet.(hrani her do r 06)
- zombux
- Odborník PCT

ale prd, 6600 a 9550 se výkonově až tak propastně neliší (co si myslíš to je tvoje věc, chtělo by to nějakej test s grafem výkonu v Doomu3), navíc s tímhle CPU bude rozdíl tuplem malej. Doom3 (tj stejnej engine jako Quake4) mi jel i na GeForce4 Ti4200 a XP2000+, druhá věc je jakkuku_666 píše:heh to mi hlava nebere co to plácáš za blbostiQ4 na 6600 pojede si myslím v klidu na střední detaily ,ale s R9550 asi moc ne ,ikdyž dáš radka řekněme na 450/520(z 250/400) tak ten výkon nebude bůh ví jaký(z vlastní zkušenosti vím) a 6600 má dobrý OC potenciál jádra ,ale opravdu se to k tomu CPU nevyplatí myslím si že nějaká bazarová R9500 nebo R9600pro(kterou dnes seženeš za 1700) by se k tomu hodila asi nejvíc. Potrap CPU a na nějaký čas to vydrží.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- kuku_666
- Začátečník

??vždyť už jen samostatný doom je dělaný pro nvidie takže tam bude rozdil velký vím, hrál sme to i na R9550 tak na G4 Ti4200 a tam rozdíl nebyl žadný krom D9 efektů a 6600 se to hralo úplně jinak takže asi tak. Jo k tomu cpu se to nevyplatí takže ber R9550zombux píše:ale prd, 6600 a 9550 se výkonově až tak propastně neliší (co si myslíš to je tvoje věc, chtělo by to nějakej test s grafem výkonu v Doomu3), navíc s tímhle CPU bude rozdíl tuplem malej. Doom3 (tj stejnej engine jako Quake4) mi jel i na GeForce4 Ti4200 a XP2000+, druhá věc je jakkuku_666 píše:heh to mi hlava nebere co to plácáš za blbostiQ4 na 6600 pojede si myslím v klidu na střední detaily ,ale s R9550 asi moc ne ,ikdyž dáš radka řekněme na 450/520(z 250/400) tak ten výkon nebude bůh ví jaký(z vlastní zkušenosti vím) a 6600 má dobrý OC potenciál jádra ,ale opravdu se to k tomu CPU nevyplatí myslím si že nějaká bazarová R9500 nebo R9600pro(kterou dnes seženeš za 1700) by se k tomu hodila asi nejvíc. Potrap CPU a na nějaký čas to vydrží.
- cherson
- Začátečník

-
- kuku_666
- Začátečník

- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- cherson
- Začátečník

-
ok dik moc tak uz jste me uplne ujistili
lae porad me laka tenhle gugabyte s pasivnim chlazenim, ten saphire vypada ze ma docela hlucny vetracek- zadnej hlinik jen samotnej vetrak
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=28273
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=28300
ceny se skoro nelisi.
lae porad me laka tenhle gugabyte s pasivnim chlazenim, ten saphire vypada ze ma docela hlucny vetracek- zadnej hlinik jen samotnej vetrak
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=28273
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=28300
ceny se skoro nelisi.