Dobrý den mohl by mi nekdo poradit naky 2.1 repro v soucasne dobe? do 2500 nehcci tady poradat diskoteky jen chci aby mi pri hre filmu ci hudbe sli naky basy slyset de mi hlavne o kvalitu o design ani ne aby to bylo spis ve dreve a nejaky ovladac na drate nebo bezdrat.Takze kdyby mi nekdo napsal co za repro by tetka zvolil do tech 2500 a bylo to k sehnani.
premyslel sem o tomhle creativu.Za radu ci zkusenost dekuji.doufam ze nevadi ze sem to dal do tohoto threadu
slejtr píše:Dobrý den mohl by mi nekdo poradit naky 2.1 repro v soucasne dobe? do 2500 nehcci tady poradat diskoteky jen chci aby mi pri hre filmu ci hudbe sli naky basy slyset de mi hlavne o kvalitu o design ani ne aby to bylo spis ve dreve a nejaky ovladac na drate nebo bezdrat.Takze kdyby mi nekdo napsal co za repro by tetka zvolil do tech 2500 a bylo to k sehnani.
premyslel sem o tomhle creativu.Za radu ci zkusenost dekuji.doufam ze nevadi ze sem to dal do tohoto threadu
Ja bych bral asi Altec Lansing CS21, ale to nema dalkovy ovladac, jinak o par kacek drazsi (asi 2700) je Altec Lansing 621. U neho je jedina skoda, ze ma ovladani basu vzadu na subu (stejne jako CS21). Oboje jsou ale urcite lepsi nez uvedene Creativy....
http://www.q-net.cz/product.php?product ... _catalog=1&
nevím jestli (ne)čtete diskuzi,ale tohle je za ty prachy fakt nážez,ta sestava stála 5500,teď jen 3200.Má dálkový ovladač-i bezdrátový,vypadá super a hraje fine.Kdybych už doma neměl Altecy CS21,okamžitě do nich jdu.Jo a Altec Lansing CS 21 inzerujou na stejné stránce za nějakých 2150,-,já jsem je kupoval za 2900,-...před půl rokem.
dálkový ovladač jsem vyřešil koupí myši Logitech mediaplay mouse
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
NobodyLovesMe píše:http://www.q-net.cz/product.php?product ... _catalog=1&
nevím jestli (ne)čtete diskuzi,ale tohle je za ty prachy fakt nážez,ta sestava stála 5500,teď jen 3200.Má dálkový ovladač-i bezdrátový,vypadá super a hraje fine.Kdybych už doma neměl Altecy CS21,okamžitě do nich jdu.Jo a Altec Lansing CS 21 inzerujou na stejné stránce za nějakých 2150,-,já jsem je kupoval za 2900,-...před půl rokem.
jj, ty FXka sou asi dost huste, ale uz ne za 2500:) No mne to nevadi, ja je kupuju po novem roce:) Pak se budu rozhodovat, co pude na koleje a co bude doma
AMD Ryzen 5 9600X || Gigabyte B650 Eagle || Kingston Fury Beast 2x16GB 6000MHz CL30 || XFX Radeon™ RX 6800 XT 16G || Arctic Liquid Freezer III 240 Pro Black || Fractal Design Ion+ Platinum 760W || Samsung 970 Evo Plus 500GB || WD Blue SN570 500GB || Crucial MX500 2TB || Kingston A400 480GB || Intel 660p 512GB || Fractal Design Pop Air || Dark Project ALU87A Midnight || Logitech G403 Hero || LiteOn iHAS124 F || LG GH24NSB0 || MSI Pro MP273QP E2 Edifier R1700BTs
Aspon píše:
jj, ty FXka sou asi dost huste, ale uz ne za 2500:) No mne to nevadi, ja je kupuju po novem roce:) Pak se budu rozhodovat, co pude na koleje a co bude doma
super!Konečně jeden rozumný člověk!
Ahoj muzes mi rict jak si s tema ALTEC LANSING CS21 spokojeny?jak se na ne tet divam tak barevne by se hodily ke kompu (celej cernej) rozmerama taky subwofer je ze dreva coz je nejspis dobry jenom by me teda zajimala kvalita zvuku a jestli to i po tom pul roce pekne hraje.Diky
slejtr píše:
Ahoj muzes mi rict jak si s tema ALTEC LANSING CS21 spokojeny?jak se na ne tet divam tak barevne by se hodily ke kompu (celej cernej) rozmerama taky subwofer je ze dreva coz je nejspis dobry jenom by me teda zajimala kvalita zvuku a jestli to i po tom pul roce pekne hraje.Diky
Já jsem s tím reprem velmi spokojený,ke kompu na poslech muziky je to moc dobrá volba.Za ty peníze,co to teď stojí bych neváhal.Pěkně to zahraje především středy,basový základ je dobrý-subwoofer je pořádně těžký a má long-throw měnič.Výšky nejsou úplně top,ale pořád dobré.Já jsem je kupoval tak trochu naslepo,protože jsem nevěděl jak to hraje,ale už při zkoušce v obchodě mi bylo jasné,že tohle není žádný druhořadý produkt.Ostatně recenze jsou dostupné a i na zahraničních webech si je uživatelé chválí.Je to prostě dospělé repro k PC.
slejtr píše:
Já jsem s tím reprem velmi spokojený,ke kompu na poslech muziky je to moc dobrá volba.Za ty peníze,co to teď stojí bych neváhal.Pěkně to zahraje především středy,basový základ je dobrý-subwoofer je pořádně těžký a má long-throw měnič.Výšky nejsou úplně top,ale pořád dobré.Já jsem je kupoval tak trochu naslepo,protože jsem nevěděl jak to hraje,ale už při zkoušce v obchodě mi bylo jasné,že tohle není žádný druhořadý produkt.Ostatně recenze jsou dostupné a i na zahraničních webech si je uživatelé chválí.Je to prostě dospělé repro k PC.
Jenom posledni otazecka uz sem na 2 mistech cetl ze to hraje jenom mono hraje ti to normalne stereo? mono bych teda nechtel
Tohle je absolutní nesmysl.Navíc to podle mě bude jeden a ten samý člověk.Důvod,proč mu to může hrát mono bych viděl spíš ve špatném nastavení zvukovky (nebo i její porucha) nebo špatně zapojeném konektoru-není vylouščeno,že posral zesilovač,jestli to při zapojení měl v proudu a zapnuté.Navíc máš záruku,takže se opravdu není čeho bát.
2 Aspon: možná časem, až uslyšíš kvalitní sestavu ke kompu zjistíš že EQ je k ničemu, u kvalitní zboži se prostě EQ nepoužívá, jseš asi moc navyklej na plastový zboží...
no mam tie creativy;o)
ale sumia a sumia..asi ich pojdem vyreklamovat...
je to strasne..
dufam, ze tie logitechy tak moc sumet nebudu...
neviem ci je to chyba satelitov, alebo zosilnovaca..
ale asi z kazdeho rozka troska ako to tak vyzera...
ale zase co mozem cakat za 4000...ked to tak zoberem je to stale stale velmi lacny zvuk..
no a uz mam doma tie logitechy z2300..
mal som aj creative a viem to teda konecne porovnat..
Satelity jednoznacne Logitech..Ale subwoofer;o)
Mne sa ovela viac pacil basak Creative.. Je taky zivsi dynamickejsi ma krajsie makkesie basy uchu lahodiace;o)..
Logitech je strasne agresivny a ovela viac skresluje pri vyssej hlasitosti..
Mne u neho chyba frekvencny rozsah..alebo neviem comu mam pripisat tu "umelost" zvuku.. tak ale zase je to moj nazor a kazdemu sa paci nieco ine..
Alebo je to len moj zvyk na ten Creative..Ale v konecnom zuctovani ma basak 250D oslovil viac ako basak Z2300..
Clovek si nevybere..100 ludi 100 nazorov:o)
zyx píše:no a uz mam doma tie logitechy z2300..
mal som aj creative a viem to teda konecne porovnat..
Satelity jednoznacne Logitech..Ale subwoofer;o)
Mne sa ovela viac pacil basak Creative.. Je taky zivsi dynamickejsi ma krajsie makkesie basy uchu lahodiace;o)..
Logitech je strasne agresivny a ovela viac skresluje pri vyssej hlasitosti..
Mne u neho chyba frekvencny rozsah..alebo neviem comu mam pripisat tu "umelost" zvuku.. tak ale zase je to moj nazor a kazdemu sa paci nieco ine..
Alebo je to len moj zvyk na ten Creative..Ale v konecnom zuctovani ma basak 250D oslovil viac ako basak Z2300..
Clovek si nevybere..100 ludi 100 nazorov:o)
Dej tomu cas, nemuzes porovnavat novou sestavu s rozehranou, hlavne u toho subu si myslim, ze se to zlepsi.
AMD Ryzen 5 9600X || Gigabyte B650 Eagle || Kingston Fury Beast 2x16GB 6000MHz CL30 || XFX Radeon™ RX 6800 XT 16G || Arctic Liquid Freezer III 240 Pro Black || Fractal Design Ion+ Platinum 760W || Samsung 970 Evo Plus 500GB || WD Blue SN570 500GB || Crucial MX500 2TB || Kingston A400 480GB || Intel 660p 512GB || Fractal Design Pop Air || Dark Project ALU87A Midnight || Logitech G403 Hero || LiteOn iHAS124 F || LG GH24NSB0 || MSI Pro MP273QP E2 Edifier R1700BTs
Tak bohuzel, nakonec na FXka nezbyly penizky, ale aspon sem vzal AL CS21 (za 2100kc). Ted mam prime srovnani s Logitechama Z-2300. CS21 jsou vyborne repraky, za tu cenu co je mam jsou to primo paradni repraky. Kvalitou zvuku mi prijdou hodne podobne jako Z-2300, vykonove jsou na tom Z-2300 o neco lip, hlavne na basech. Poradne srovnani udelam ale az je budu mit hezky vedle sebe a na stejne zvukovce (tu na kolejich mam jen SB live). Jo a ve skutecnosti jsou CS21 moc pekne, hlavne me udivila velikost satelitu. Jsou jeste vetsi nez u Ztek.
jjj co u geniusu dali do materialu, to u altecu je v zesikach a napajeni...
este k tomu EQ: i u nejkvalitnejsich soustav je treba - 1) muzes do toho cpat nevyvazeny pisnicky a tak to treba nekde uberes, no a kazdej clovek ma jiny poslechovy vjemy takze nekomu to moc vejskuje, jinymu vadej stredy..... proto to tam je!