Spatny BIOS

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

tak tu desku posli nekomu zrucnejsimu a mas klid , co ti to presne napsalo?
Gerbes
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gerbes »

sh píše:tak tu desku posli nekomu zrucnejsimu a mas klid , co ti to presne napsalo?
Neco ve smyslu....number of program files doesnt match your system
nebo tak podobne
ITeCOM
Nováček
Nováček

Re: Spatny BIOS

Příspěvek od ITeCOM »

Gerbes píše:
sh píše: jj to jsem tam presne psal jiz na zacatku ... staci akorat stejna velikost a napeti , jinak to jde raz dva :wink:
No jak jsem uz psal vyse, tak jsem to zkousel s jinou deskou (velikost i napeti jsou myslim v pohode) ale flashovaci utilita se proste nenechala oblbnout....hlasila ze neodpovida nejaky cislo a nazdar. Jinak jsem sehnal Solteka za 400,- tak mam vyresino, ale stejne mam porad doma fungujici desku s posahanym biosem.....
hmmm, aku si pouzival Flashovaciu utilitu ? Vyskusaj pouzit Uniflash http://www.uniflash.org/, mozno to s nou pojde :wink:
Gerbes
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Spatny BIOS

Příspěvek od Gerbes »

ITeCOM píše:
Gerbes píše: No jak jsem uz psal vyse, tak jsem to zkousel s jinou deskou (velikost i napeti jsou myslim v pohode) ale flashovaci utilita se proste nenechala oblbnout....hlasila ze neodpovida nejaky cislo a nazdar. Jinak jsem sehnal Solteka za 400,- tak mam vyresino, ale stejne mam porad doma fungujici desku s posahanym biosem.....
hmmm, aku si pouzival Flashovaciu utilitu ? Vyskusaj pouzit Uniflash http://www.uniflash.org/, mozno to s nou pojde :wink:
zkusim, dik
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“