Project: Kurama mod by carpone

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

lord Morpheus píše:Pociatace na klic sou naprosto RULEZZNI a nechapu proc to tam mas... btw nechtelo se mi to cist a zajimala by me konecna barva???
Pokud nešteš popisky, tak nepostuj. Nevidím důvod, proč by ses měl ptát znovu na věci, který tu jsou řečený (barva má být fialová metalíza). Takže pokud to nechceš číst, tak prostě nepiš. :wink:
Carpone
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Carpone »

lord Morpheus píše:Pociatace na klic sou naprosto RULEZZNI a nechapu proc to tam mas... btw nechtelo se mi to cist a zajimala by me konecna barva???
No ten klic tam mam asi proto ze se mi tam libi!!! :evil: a barvu uz ti napsal Stoobi
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lord Morpheus »

TAK se tedy omlouvam a priste budu lepe cist... ale fandim ti Big toweru neni moc a povedenejch este min :lol: ale tady se jeden rysuje...

2Stoobi: este podruhe se omlouvam za to ze se mi kvuli 10 sekundam tvyho casu nechtelo cist cely clanek :wink:

//Stoobi - to ale není o deseti sekudnách mého času, ale o tom, že se tady pak tím pádem opakují různé dotazy a je v tom pak zmatek. Takže myslím, že když je info o barvě už jednou řečeno, tak to stačí, ne?
SOLAR PRISONbude brzy
t00thy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od t00thy »

No,tak myslím že tenhle mód se zatím moc nehejbe:-D Nebude to tím, že na to není chuť ani čas? Vzhledem k tomu, že jsem měl tudle bednu postavenou vedle sebe na stole celých 48 hodin na Lance tak můžu říct, že je to fakt super bedýnka na "šrot" Škoda že se na ní nedělá dál.

P.S.:Carpone, teď rejpu asi hodně viď? Však ty mi to u toho mého vrátíš.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“