Jaké COMBO mi doporučíte?

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

No ja vzdycky mel rad Teaca, ale podle reakci an posledni vyrobky Teacu se ted nejak zhorsili. O 552 jsem prave uvazoval. Ale ne kazdej je s ni spokojen
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

ZdenekSveda píše:No ja vzdycky mel rad Teaca, ale podle reakci an posledni vyrobky Teacu se ted nejak zhorsili. O 552 jsem prave uvazoval. Ale ne kazdej je s ni spokojen
Tak předně, v combo mechanikách není taková tlačenice jako v CD/RW or DVD/RW a jedna mechanika je pomalu stejná jako druhá. Chceš Sony nebo LiteOn, či snad Teac? Všechno to má společnýho jmenovatele a tím je LiteOn. Jako protiváhu lze uvést snad jedině LG GCC-4521B.

Koncem roku 2003 jsem dával pár kamarádům do PC Teac DW-548D, což asi bude LITE-ON LTC-48161H a nemají s ním žádné problémy. Teac používá v těchto OEM svůj firmware a dneska bych klidně koupil DW-552G (LITE-ON SOHC-5232K).
Jestli mi tady zase někdo bude tvrdit, že Teac stojí za prd, tak zítra oběhnu všechny prodejce a udělám svůj vlastní průzkum, znám se se všema, takže to nebude problém.
Bathory
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Tak uz aby jsi vyrazil :) . Nechci tu krytizovat Teac protoze s nim mam jen ty nejlepsi zkusenosti, ale takova anketa od prodejcu by fakt bodla. A kdyz rikas ze je vsechny znas osobne....
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

ZdenekSveda píše:Tak uz aby jsi vyrazil :) . Nechci tu krytizovat Teac protoze s nim mam jen ty nejlepsi zkusenosti, ale takova anketa od prodejcu by fakt bodla. A kdyz rikas ze je vsechny znas osobne....
OK. Zatím by možná bodla nějaká anketa tady. Něco připravím.
Bathory
rumbo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: jaké COMBO mi doporučíte?

Příspěvek od rumbo »

Jája píše:Doteť sem měl v kompu CD-rom která právě odešla a starou CD-RW 8/4/24 která je taky na odchodu, protože CD pálím málo a chtěl bych mit i DVD, tak se rozhlížim po nějakym combu (už jsem pevně rozhodnutej pro combo)
Uvažuju o teac DW-548D, máte s ním zkušenosti? popřípadě doporučíte něco lepšího za podobnou nebo lepší cenu?
sony crx 300ea_kys2
48x24x48-16
a zatial spokojnost...
PC: i5-2500K, AsRock P67 Performance, Kingston 2x4gb HyperX, Crucial M4 64 gb + WD 640gb, Seasonic S12II-620W, Ati HD 3870, Fractal Core 3000
Nbook: IBM Thinkpad T60 typ 1951-A47
Pupik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pupik »

ZdenekSveda píše:No ja vzdycky mel rad Teaca, ale podle reakci an posledni vyrobky Teacu se ted nejak zhorsili. O 552 jsem prave uvazoval. Ale ne kazdej je s ni spokojen
No muj otec ma DW-552G a zadny problem. Jiste se muze stat, ze nejakej ten kousek muze potrapit, ale to u vsech vyrobcu. :roll:
:-)
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

ZdenekSveda píše:Tak uz aby jsi vyrazil :) . Nechci tu krytizovat Teac protoze s nim mam jen ty nejlepsi zkusenosti, ale takova anketa od prodejcu by fakt bodla. A kdyz rikas ze je vsechny znas osobne....
Máš to mít tady:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... f15de91cd1
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“