Pomoct s vberem notebooku - pls

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

DeathFriend
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DeathFriend »

Taky se připojím k diskusi.Určitě vem Asus A3VC,Asus dělá dobrý notesy,ten acer bych jako ostatní nebral,měl jsem jeden a už nikdy víc.Radši jsem ho prodal ještě dřív než s ním něco bylo,protože jsem měl každou minutu strach,že se rozpadne.Nosil jsem ho taky škola,byt takže asi tak.Určitě ten asus,je to jasná volba v této cenové relaci.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

eXii píše:ja praveze nefim jestli je tech 64MB postacujici a taky me na tom ntb trochu vadi ze nema WXGA :( !! Jinak bych ho bral z fleku :twisted: !!!!!
no secti si vyhody a nevyhody a ASUS vyhraje , sice ma "jen" 64mb , ale zase rychlej disk a ne tu 4200plecku jako ACER , proste kazdej ti zde radi a3vc a urcite vedi proc :) jestli chces neco s 128mb grafikou a wxga , tak vytahni z penezenky dalsich 5k na Asus s PM
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Chroust
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Chroust »

eXii píše:ja praveze nefim jestli je tech 64MB postacujici a taky me na tom ntb trochu vadi ze nema WXGA :( !! Jinak bych ho bral z fleku :twisted: !!!!!
Na Nb je tech 64MB v pohode. Hlavne si uvedom, ze to neni zadna herni masina, kde budes moct parit D3,HL2,Far Cry ... v "plny palbe" :wink:
Ber to tak, ze vetsinu her tam spustis a v rozumny qalite zaparis a na to tech 64MB imho staci (lepsi nez integ.graf). A co se tyce WXGA, to zalezi na tobe, jak se rozhodnes, ja osobne bych v tom nevidel nijak zasadni problem.
Pokud by si chtel neco lepsiho, tak to chce vic $$$ :twisted:
Sony VAIO VPCS11X9E
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“