Sony Ericsson K700i

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Valen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valen »

no problem je v tom že som to skúšal ale nedalo sa mi to bohužial :sad:
CPU - Ryzen 5950X/ MB - Gigabyte GA-X570 AORUS ELITE/ RAM - G.SKILL 64GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z Neo AMD / GPU - Sapphire NITRO+ RX 7900 XT Vapor-X / HDD - Gigabyte M.2 512GB SSD, Western Digital Purple 6TB, Power Supply Seasonic Prime Gold 1300W
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Musíte si nainštalovať Float´s Mobile Agent a cez neho dostanete do telefónu čokoľvek :)
lolo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolo »

skusal si to presunut v telefone???

//edit prf.KuBA - spojení dvou po sobě jdoucích příspěvků.

Pozri sa na tuto stanku ta ti pomoze http://k700i.site.cz/menu.php?menu=navody7 :)
Steffy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Steffy »

Jak uz psal Axis, jedina moznost je pres FMA, tady je odkaz na web
http://fma.sourceforge.net/index2.htm
Je to supr program pro praci s mobily od Sony Ericsson, oficialni je proti tomu uplne ubohej. Pres nej se daji poslat do mobilu jakekoilv programy, ten je prijme a spravne je ulozi do slozky hry, aplikace apod.
AMD Thorton 2200+@2187 MHz (162*13.5), ASUS A7V600-X, 1024 MB DDR 400, Hitachi SATA II 160 GB, Seagate SATA 120 GB, XFX GeForce 6600 GT AGP 500/1000@550/1200, SB Live! 5.1
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

bohužel, přesouvat složky v tomto telefonu nejde, to by bylo až příliš snadné. Já používám MyPhoneExplorer 1.3.3, tam se složky přesouvat dají, ale pochopitelně k tomu potřebuji PC, takže to jaksi není moc mobilní. Já bych potřeboval, abych mohl z telefonu aplikaci přímo odesílat. (teda zase tolik to nepotřebuju, ale bylo by to dobré, jenže je to jaksi nemožné. :lol: )
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
lolo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolo »

verntom:hovorim pozri sa na http://k700i.site.cz/ tam najdes vsetko potrebne okolo k700i :) :)
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

lolo píše:verntom:hovorim pozri sa na http://k700i.site.cz/ tam najdes vsetko potrebne okolo k700i :) :)
Znám, z www.k700i.site.cz stahuji Simpsonovi do mobilu, ale stejně díky za snahu. Jinak tento problém se již řešil na Semania.cz a dohromady taky nic nevyřešily.
http://forum.semania.cz/index.php/topic,4034.0.html :)
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

//Promazán PH.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Steffy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Steffy »

Nechapu, co presne potrebujete. Uvnitr mobilu do slozek jako Hry, Aplikace apod. nic nepresunete, nebo to nebude fungovat. Ale jestli tu aplikace mate stazenou v pocitaci, tak ji staci do mobilu poslat pres FMA a ten ji umisti do spravne slozky a bude bez problemu fungovat.
AMD Thorton 2200+@2187 MHz (162*13.5), ASUS A7V600-X, 1024 MB DDR 400, Hitachi SATA II 160 GB, Seagate SATA 120 GB, XFX GeForce 6600 GT AGP 500/1000@550/1200, SB Live! 5.1
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Potřebuji odeslat aplikaci z mobilu, což nejde, takže se nic nevyřeší. Jediná možnost, jak aplikaci z telefonu odeslat, je nahrát ji do složky jiné (pomocí spec. SW), ale v této složce ji nelze spustit. :sad:
Roti
Nováček
Nováček

Příspěvek od Roti »

obecne java aplikace z mobilu na mobil at uz pres irda, BT,...posilat nejdou!! Proste to nejde! Pouze ji nakopirovat do slozky jina a z tama to poslat. Ale ze slozky hry nebo aplikace to poslat nejde, velka skoda:(((

// D.M. zkuste se zamyslet nad tím proč to asi nejde :)
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Nám je jasný, proč to nejde, ale je to škoda, je spousty free aplikací... ( Tedy předpokládám, že jsi myslel toto) :) :oops:

// D.M. myslel :)
Roti
Nováček
Nováček

Příspěvek od Roti »

verntom píše:Nám je jasný, proč to nejde, ale je to škoda, je spousty free aplikací... ( Tedy předpokládám, že jsi myslel toto) :) :oops:

// D.M. myslel :)
anoano:)
Valen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valen »

No ja mam problém v tom že cez FMA mi nefunguje spojenie postupoval som podľa návodu ale Bluetooth ako keby nefungoval pokial ho puštam cez orginal software tak funguje bez problémou aurat FMA mi zadre že nech nainštalujem nové ovladače od MS windows čo je choré :(
CPU - Ryzen 5950X/ MB - Gigabyte GA-X570 AORUS ELITE/ RAM - G.SKILL 64GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z Neo AMD / GPU - Sapphire NITRO+ RX 7900 XT Vapor-X / HDD - Gigabyte M.2 512GB SSD, Western Digital Purple 6TB, Power Supply Seasonic Prime Gold 1300W
F@BIO
Nováček
Nováček

Příspěvek od F@BIO »

dotycny od koho to chcete prijmout to musi mit ulozene ve slozce jine s toho to poslete na jiny telefon uplne v pohode a vyberete si kam to chcete ulozit
MB:Asus P5Q-pro CPU:core2duo e7300 2.66@3.33 1.2V Ram:A data EE 800Mhz 2x2GBGPU:Gainward 4850 Golden sample HDD:WD black 640GB Zdroj:Thermaltake 520W
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

F@BIO - Díky za snahu, ale to víme...
verntom píše:Potřebuji odeslat aplikaci z mobilu, což nejde, takže se nic nevyřeší. Jediná možnost, jak aplikaci z telefonu odeslat, je nahrát ji do složky jiné (pomocí spec. SW), ale v této složce ji nelze spustit. :sad:
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Sony Ericsson K700i

Příspěvek od D00M »

ptal jsem se na semanii, ale nevěděli, tak se zeptám i zde...
defaultní prohlížeč pro SE K700i stojí za prd. hledám proto aplikaci, která by uměla prohlížet obrázky a hlavně musí umět zoom.
díky za tipy.
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Dřív jsem taky hledal a nenašel... :(
socket
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od socket »

aj ja hladam :wink:
uz dost dlho a zatial som nic nenasiel, neviem ci ma K700i taku blbu podporu...
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
socket
Začátečník
Začátečník

Sony Ericsson K700i

Příspěvek od socket »

mam K700i a mam moznost pripojit k PC pomocou bluetooth.
Stve ma zvuk uzavierky (orange) a preto si chcem zmenit firmware.
Kde ho zozeniem a ako ho preflashujem?
ze vraj na to potrebujem nejaku specialnu vecicku, ktoru nemam :(
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“