mam dost veci na mulltakach a neni problem, asi taky zalezi jak se k nim kdo chova, kdyz je puciji, tak je muzu do nekolika mesicu vyhodit, ale pokud je mam jen pro sebe, tak vim ze budou v poho
Divím se, že se tu nikdo nezmínil o Memorexech, to jsou na tom podle vás tak špatně, že je raději nezmiňuje?
Imationy mě taky vždy sr*ly- nejméně jedno z deseti v balení bylo špatné nebo po jednom přečtení odešlo.
Já osobně preferuju Verbatim a Memorex.
Ted posledni dobou palim na Memorex. Jinak taky kupuju Verbatimy. Musim se pridat k tem co nemaji v lasce Imationy. V posledni krabce (10 pack) jsem mel 4ks vadny, coz je nejvic co jsem mel. Kdyz to byl 1ks ci 2ks, tak jsem to jeste zkousnul. Ted uz je nekupuju.
jimbo píše:Divím se, že se tu nikdo nezmínil o Memorexech, to jsou na tom podle vás tak špatně, že je raději nezmiňuje?
Imationy mě taky vždy sr*ly- nejméně jedno z deseti v balení bylo špatné nebo po jednom přečtení odešlo.
Já osobně preferuju Verbatim a Memorex.
Memorexi jsem si koupil 1x a uz nekdy vice!!!
Koupil jsem si jich asi pred rokem 5....CDRW a dneska mam jen 2 - na jedno se vejde 75MB a na druhe 400MB....
Moj nazor ..... Memorex... strach a hroza..... ........
Ale stale palim na Xidex... ktore su lacne...., ale pouzivam ich len 1 rok... tak uvidime do buducnosti.....
Inak stale TDK, Verbatim.... a Imation.........
Nidzo píše:Lidi a jaky jsou podle vas Sony??? Kamosi na ne docela dost pali....
Často na ně nepálím, mám možnost kupovat levnější CDčka, ale co jsem na ně pálil jsou už prehistorický kousky a drží dobře, takže maximální spokojenost...
CPU: AMD Phenom X3 8750 BE (s. AM2+) 2.4GHz@2.8GHz - CoolerMaster Hyper 212; MB: Gigabyte GA-MA790X-UD4 - AMD 790X; RAM: 4x 1024MB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA; VGA: GigaByte HD4870 (GV-R487-1GH-B) 1GB, PCI-E; HDD: 2x Seagate Barracuda ES ST3750640NS - 750GB SATA II; Seagate Barracuda 7200.10 ST3250820AS - 250GB SATA II; Western Digital Caviar RE WD1600YS - 160GB SATA II Mechanika: LG GSA-GH20NS10 DVD-R/+R, DualLayer; Case: Chieftec Smart Series, SH-01B-B-B-400, černá ; Zdroj: Chieftec GPS-400AA-101A 400W; Monitor: Samsung SyncMaster 223BW - LCD 22";
S Imation jsem měl problém jenom jednou, odloupla se vrchní vrstva, ale to bylo to barevné CD, jak dávali dřív 11 zdarma. Vypáli jsem na Imation určitě přes 1000 CD a jsou v pohodě.
To samé nemůžu říct o Platinum-GigaMaster. Kamarád přinesl 100 CD na vypálení a koupil tyhle šmejdy. U 35 přeskakoval zvuk a na stolních zařízeních to nebylo k přečtení vůbec. Podotýkám jen, že to byly všechno zvukový CD, datový byli vždycky dobrý, ale to zachraňujou určitě ty opravný algoritmy u CDROM.
Loni v létě sem za drobnou službu dostal balík 50 ks no-name/blank CDs, ani jedno nebylo špatný, doteďka co sem vypálil, čtu. Tak nevím, po tom co sem si přečet sem zatím koupil Gigamastery a Verbatimy, tak uvidím.
Multidisc je ultrashit, kamošovi zdemoloval novou CDRW. Následně co sem měl doma, šlo do popelnice jeto víc jak rok, to byly mechaniky eště docela v ceně.
takze fajn jaky cd kupujete ve spindl baleni nebo v cake baleni po 50ks nemam s tim skusenost, to mods- zvladne moje cdrw 800mb media?[aopen mode crw 4048],jinak naprosto to u me projely cd-r blank.dal co se neosvedilo multidisk a spol,naopak jsem spokojen s gigamasterem normal i platinum,verbataim crystal azo+verbataim data life+,imation,a nakonec znacka emte[byvala basf]
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
Nidzo píše:Lidi a jaky jsou podle vas Sony??? Kamosi na ne docela dost pali....
Sony, které jsem koupil v akci v prosinci 2004 zatím to nejlepší co jsem pálil. Za ty prachy 59 /balík 10 ks ve slimu super cena. Výsledky stejné jak u Verbatimů za dvojnásobek ceny. Ještě nejsou špatné Emgeton Hi-End Tayio Yuden - dortík 10 ks za 69 v Kauflandu.
Od jiste doby jsem nechal pokusu a palim na Imationy - za 5,40 ve spindlu a nemuzu si a ne stezovat, obcas verbace a TDKcka, jinak noname nidky vice, multaky uz vubec ne, Platinky shit a gigamaster je taky na houno