jiank jj strop jse strop ..chápu ... ale vážně x300 je jen zobrazovač ... ty hry na něm chodí a ty si myslíš že dobře protože nic jiného si neviděl a tak nevíš jak to má chodit správně ... ale tohle znám
BTW: ty větráky vážně nepřeháněj
Moderátoři: Walker1134, PKBO

No to je na vkusu každýho ... já osvětlení nepostrádám. Jinak nevim co presne mas za case, ale mnohem lepsi by byl jeden 12 cm fan dopredu a jeden dozadu (už to tady od někoho myslim zaznělo) udělaj vic prace než těch 5 malých a hluk je taky nižší.Cruel Master píše:Větráky mi dělaj osvětlení, bez nich by to nešlo...
A jak už sem řek, budu dokupovat nový věci, takže až tam budou 3 hadry a GF6800GT, tak pět větráků bude určitě k užitku...

No skříň mám Colors-it (dej to do vyhlédávání u CzechCompu)Thellwin píše:No to je na vkusu každýho ... já osvětlení nepostrádám. Jinak nevim co presne mas za case, ale mnohem lepsi by byl jeden 12 cm fan dopredu a jeden dozadu (už to tady od někoho myslim zaznělo) udělaj vic prace než těch 5 malých a hluk je taky nižší.Cruel Master píše:Větráky mi dělaj osvětlení, bez nich by to nešlo...
A jak už sem řek, budu dokupovat nový věci, takže až tam budou 3 hadry a GF6800GT, tak pět větráků bude určitě k užitku...