8RDA3+ v2.1 problém

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: každý si rád ...

Příspěvek od Orbithek »

Mno když jsi ted vzpomenu měl jsem taky stejný problém....počítač nešel zapnout s několika zdroji (neznačkovými), vyřešil to až Forton. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=4537
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Teda já zírám. Bednu sice mám upravený Big Eurocase, ale mám tam již dříve zakoupený front panel USB/FireWire od Chiefteca, ono tehdy, když jsem ho kupoval, snad ani nic jiného nebylo. Jenom pro kontrolu - je u bedny taky na připojení USB jen jeden kabel pro oba porty? Já mám na kabelu na straně USB panýlku klíčovaný konektor a na opačném konci byly konektory jednotlivých vodičů pro připojení na MB. Jenže tohle jsem předělal a tak mám i na druhé straně již jen jeden konektor. USB chodí, nicméně o kousek vedle jsem psal, že po aplikaci posledního biosu mi nenastartuje PC s připojeným USB 1.1 Apacerem 128M, ať nastavuji v biosu co chci. Tak aby nebyl zakletej pes tady. Preparovat bednu zpod stolu a kuchat, to se mi moc nechce.
Komu to nechodí vůbec, tak pozor na připojení, je to nějaký trochu okradený, pokud si pamatuji, tak + a země. Možná zkusit čarovat s připojením.
Vlastní edit : Tak sorry, USB okradený není, to platí pro FireWire.
NORMIK
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

J

Příspěvek od NORMIK »

Tak jenom pro pořádek, problém se nepodařilo nijak odstranit.
Asi na desce něco odešlo ( a nevrátilo se... )
N.
Ahlon 650MHz Slot A; Gigabyte GA-7IX chipset AMD Iron Gate; Ati Rage Fury MAXX 64MB ...
fanATIc...
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“