Soldier of Fortune: Pay Back

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Hmm, tady je to násilí naturalistický asi jako v Kill Billovi :roll:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Když jsem shlédnul to video, tak musím říct jenom jedno - na AI kašlu (pokud bude aspoň na nějaké minimální úrovni), tohle bude maso. Sice až moc přehnaný, ale na druhou stranu pořád mnohem lepší než dnešní radobykoretkní hry, kde z nepřátel v lepším případě ukápně k kapka krve a v tom horším vůbec nic. :twisted:
Goldnoob team proud member!
Oneeye_IO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oneeye_IO »

Mě se to zdá až moc ostentativní to násilí a krev. Jakoby př ikaždém výstřelu musela odletět alespoň jedna končetina :roll:. Mám takový pocit, že to nebude až tak propracované jak 2ka a že tady půjde o to, že poteče spousta krve a odleti nějaka ta hlava nebo ruka. Další zóny asi nebudou.
Neříkám, že o tom to není ale v tohle provedení to působí spíš jako parodie.
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Dr.Evil píše:Co furt maji vsichni s AI??? Copak v CoD MoH Airborne a dalsich nejaka pokrocila AI je?
Jestli ses díval na tu ukázku, tak tam většina protivníku běží přímo k tobě, aniž by dělala cokoliv jiného (např. aspoň střílela, nebo se pokoušela se za něco schovat) - je to jako když běží prasata na porážku.
Doufám, že na tom trochu zapracují... Jinak se mi to líbí.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Taky si myslím,že to video hlavně chtělo demonstrovat,co že všechno půjde ustřelit,takže podle toho byly zvolený zbraně,aby skutečně při každym zásahu aspoň něco upadlo.Myslím,že plná tak bezduchá nebude.Ono na druhou stranu ten co to hrál,se taky nic moc nekryl a běhal tam jak trotl,takže AI usoudila,že na něj vletí.Taky tam jistě bude volba obtížnosti,při který tam takhle pobíhat nepůjde,takže by přestřelky mohly dostat šťávu,nevidím to tak černě.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

Pokud to takto bude,bude to paráda.Střílečka,jak se patří.Si zase člověk vyhraje s ustřelováním...Osobně bude radši za tuto řežbu s ustřelováním,než aby člověk musel někoho hledat na zastřelení...Když byl Soldier of Fortune 1,také tam chodili všici jak na popravu a byla to bomba hra
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Swat píše:Taky si myslím,že to video hlavně chtělo demonstrovat,co že všechno půjde ustřelit,takže podle toho byly zvolený zbraně,aby skutečně při každym zásahu aspoň něco upadlo...
V to doufám, protože jeden výstřel a ruka pryč je divný. Pamatuju na SoF 2, kde jsme vždycky s kamarádama soutěžili, kdo stačí amputovat (kulometem!!!) všechny končetiny než dopadne torzo na zem :) Tady by se to dalo zvládnout snad i pistolí... Snad na tom zapracujou.

//mi to rozstřelování připadá jako rozebírání LEGO panáčka :roll:
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Osobne mi takéto frenetické akcie chýbajú, od Painkillera som si nič poriadné nezahral... (možno Serious Sam II) Je tam pekná grafika, je tam veľa krvy ja som spokojný :twisted:
.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Stejně je to chlapi divný,lítaj hlavy,ruce nohy a všichni u toho pociťujeme určitou satisfakci a bavíme se :-D .Přitom věřím,že v reálu jsme slušný lidi,i když někdy když vidím zprávy bych si SOF v reálu dal,třeba v parlamentu,nebo na finančáku.... 8) :bomb:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Oficialni trailer a 7 novych screenu.

http://www.games.tiscali.cz/news/news.a ... 4371&r=top
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

barco píše:Osobne mi takéto frenetické akcie chýbajú, od Painkillera som si nič poriadné nezahral... (možno Serious Sam II) ...
Já bych tuhle hru (tedy aspoň první a druhý díl) s hrami typu Painkiller a SS (1,2) nesrovnával, ty jsou přece jenom ještě trochu dál a na "realitu" si ani nesnaží hrát. Asi proto jsou tak zábavné, je to čistá esence hratelnosti.
Swat píše:... a všichni u toho pociťujeme určitou satisfakci a bavíme se :-D ...
Když někdo nemá problém se zaměňováním reality a herního světa, tak by neměl být problém. Spíš naopak mě rozčiluje cenzura násilí ve hrách, kdy tam není vůbec žádná krev.
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

No lidi vy mi zas děláte chuťe, instaluju SoF2 :lol:
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Na tiscali je nový video. Opět ukazuje, jak jde pistolí ustřelit hlava :blee: Dokonce se tam jeden panák kutálí do díry v zemi a utrhne si při tom nohu. To je fakt... :?
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

..SoF byl vzdycky o brutalite, takze to je OK, ja uz se tesim na plno krve, a az potecou streva proudem.. :twisted: :)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

kotas píše:..SoF byl vzdycky o brutalite, takze to je OK, ja uz se tesim na plno krve, a az potecou streva proudem.. :twisted: :)
No jasně byl, ale tohle je prostě debilita... U dvojky člověk chvátal, aby mu kulometem ustřelil co nejvíc končetin než spadne a ještě si pak řek "tohohle sem vzal fakt dobře". Tady na to stačí 4 rány z pistole :sad:
Eagler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eagler »

Sir_-_Death píše:Dokonce se tam jeden panák kutálí do díry v zemi a utrhne si při tom nohu.
Sem na to koukal třikrát, už se těšim, si ještě pamatuju jak jsem se těšil na základce domu abych dal SoF :lol:

DESKTOP 2019:
CPU: AMD Ryzen 5 1600X + AMD Wraith Max Cooler
MB: MSI X470 Gaming pro Carbon
RAM: Crucial 16GB KIT DDR4 3466MHz
GPU: AMD RX580 8GB
HDD: WD Black NVMe SSD, M.2 - 500GB, WD SSD Blue 3D NAND, 2,5" - 500GB + 3x 500 GB
Source: Corsair HX Series HX850 - 850W
Case: Corsair Obsidian Series 750D

NOTEBOOK: HP EliteBook 8540W - Funguje mi spolehlivě 10 let bez závad - jsem na něj pyšný- UPDATE 2019 - už je pomalý
NOTEBOOK: MacBook Air 2015 - je to skladný POMALÝ šnek s dlouhou výdrží

DESKTOP 2:
CPU: Intel Pentium Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00Ghz
MB: ASUS P5E3
RAM: 2x1GB Corsair DDR3 1066MHz XMS3 + 1GB ADATA
GPU: MSI GeForce 8800GTS 320MB - odešla, už nevím co tam mám
Audio: SoundBlaster Audigy 4
HDD: Seagate Barracuda 7200.10 320GB
Power: Fortron Blue Storm II 500W
Case: CoolerMaster Centurion 534
DVD: LG Mouse: Logitech G400
Keyboard: Logitech G11
LCD: SAMSUNG 2053BW + SAMSUNG 940B
FAN: Zalman CNPS9700 NT + 2 chassis fans
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Tak to je fakt masakr. Navíc ty vůbuchy jsou dost cool.
Mimochodem nevíte o nějaké shopu, kde by to bylo v předprodeji, nebo tak něco? Vyjít to má už za měsíc a zatím jsem nic nenašel. Trochu mě, ale mrzí, že to nebude budget -> kvůli ceně. Těch nových skvělých her teď bude hodně a všechny si dovolit nemůžu :x
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Na BW teď vyšlo celkem hezké preview.
Mimo jiné tam píšou:
Když jako součást preprodukčních prací zhlédli neretušované válečné video, docela je znepokojilo, že budou muset něco podobného převést na obrazovky počítačů a televizí. Nakonec se rozhodli použít v mezích možností nadsázku. Násilí ve třetím Soldier of Fortune je tak spíše stylizováno a někdy záměrně vyvedeno ad absurdum, někdy může působit realisticky, ale ve skutečnosti jde spíše o svého druhu komiks.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nadsázka, hm nevím no. Ta krev a létající části těla tam stejně jsou, tak proč ne pěkne realisticky ? Ale to je jedno ...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Hra je GOLD, takže vydání v termínu by snad nemělo nic ohrozit - http://www.doupe.cz/h/Aktuality/AR.asp?ARI=118198
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“