Desktop modding

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Harry®
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harry® »

Ty větráky tam určitě dej. A jestli jsem to dobře pochopil, tak ta case bude černá?
To bych potom dal ty větráky običejný černý s chromovanou mřížkou a dovnitř case nějaký světlo a ono bude pěkně prozařovat skrz ty roztočený větráky :P , bude to vypadat luxusně.
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
George Baker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George Baker »

túto case mám doma - asi 4 kusy,,je to kvalitne prevedená case,,mám pocit že má plastový kryt nie ? ten by si mohol nahradiť plexi a podobne,,v poslednom čase keď mám málo miesta na stole sa mi desktop prevedenie zapáčilo ;)
AMD fanATik ;)
Phenom II X3 720BE @ unlock X4 3,5Ghz 1,45V; 4GB RAM KingSton 1066Mhz; Radeon HD 4850 @ 675/2600; GigaByte MA790X-UD4P; WD Caviar Black 640GB; 500W Fortron BlueStorm;
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

jj case bude černá....
větráky tam přijdou dva modře svítící revolteky 80mm
a na to podsvícení u nich si udělám spínače, takže ho budu moct kdykoli vypnout
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

George Baker píše:túto case mám doma - asi 4 kusy,,je to kvalitne prevedená case,,mám pocit že má plastový kryt nie ? ten by si mohol nahradiť plexi a podobne,,v poslednom čase keď mám málo miesta na stole sa mi desktop prevedenie zapáčilo ;)

jj case to není špatná, ten kryt je plastovej, ale ten tam vůbec nebude, udělám si svůj z překližky
George Baker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

filletzz píše:jj case bude černá....
větráky tam přijdou dva modře svítící revolteky 80mm
a na to podsvícení u nich si udělám spínače, takže ho budu moct kdykoli vypnout
na tie Revoltec modré si davaj bacha,,mám 3 kusy a dosť vybrujú,,hučí im ložisko,,sice sú tiché ale moc nefúkaju,,odporúčam Sharkoon Silent Eagle (ten je super) - http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=50347

alebo AC Fan 2L - http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=35472
AMD fanATik ;)
Phenom II X3 720BE @ unlock X4 3,5Ghz 1,45V; 4GB RAM KingSton 1066Mhz; Radeon HD 4850 @ 675/2600; GigaByte MA790X-UD4P; WD Caviar Black 640GB; 500W Fortron BlueStorm;
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

George Baker píše:odporúčam Sharkoon Silent Eagle (ten je super) - http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=50347
ty se mi docela líběj, jsou asi o 80Kč dražší než ty revoltecy, ale co.. :)
George Baker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

filletzz píše:
George Baker píše:odporúčam Sharkoon Silent Eagle (ten je super) - http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=50347
ty se mi docela líběj, jsou asi o 80Kč dražší než ty revoltecy, ale co.. :)
drahší o 80,- kvalitnejší o 200,- :D
s týmto case sa dá pohrať docela dost,,pre FAN-y je tam miesta kopec,,mimochodom je to AT že ?
AMD fanATik ;)
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

jj je to AT
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

tak včera sem byl nakupovat diody, odpory, spínače, atd.
elektroniku nakupuju tady http://www.s-hobby.cz/elektronika/index.php
protože máme jejich obchod ve mestě, maj širokej výběr, docela nízký ceny a dokážou mi poradit..
jinak sem si uřízl ten předek z překližky a zjistil sem že se mi tam všechno nevejde :D, takže tam vubec nebudu dávat FDD a HDD umistim někam jinam a vepředu zůstanou teda dva větráčky 80mm, cd-romka, displej a ovládací tlačítka a spínače...
jo a zjistil sem že nemáme doma přímočarku, takže si ji budu muset pučit od kámoše
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

potřeboval bych vědět jaký rozměry maj lcd displeje 4x40 a 2x16 znaků
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

filletzz píše:potřeboval bych vědět jaký rozměry maj lcd displeje 4x40 a 2x16 znaků
4x20: rozměry: 118 x 43 , Viditelná plocha 76 x 25,2

2x16:
Obrázek

4x40:
Obrázek

:wink:
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

to stoobi
jj thx, já už sem si to zjistil od kopiho :)
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

potřeboval bych poradit, jestli se dají nějakým způsobem napojit na desku dva LTP porty, třeba jestli existuje nějaká rozdvojka nebo tak něco
budu mít v tom kompu LCD displej a ten potřebuje LTP port a tak nevim jestli by šly ještě nějakym způsobem napojit diody do LTP
nebo jestli by nešlo napojit oboje na jeden port?
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Prodavaji se karty do PCI. Kolik stoji ted nevim.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

ok kouknu se někde na netu jestli něco bude....
když ne tak se bez těch diod na LTP obejdu... stejně ještě nevim jestli je tam dám
jo a kámoš si koupil přímočarku, takže zejtra po škole se u něj stavim a vyřežu si díry do tý překližky :)
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

tak napriklad todlemam to a zadne problemy.
kdyz uz sme u toho nemate to nahodou jeste nekdo ja jsem si omilem zlomil cd s ovladaci tak schanim nekoho kdo by mi je smahnul!!!
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Dj´ Frodo píše:tak napriklad todlemam to a zadne problemy.
jj to je ono thx
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Tady je...
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=40113

...resil jsem to taky quli textovymu LCD a sice stare ale presto qalitni laserove tiskarne na LPT.. tohle mi problem luxusne vyresilo.. vyhnul jsem se tak i tahani kabelu zpet do casu.. jeden LPT je totiz interni..
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

dit je to to sami co sem postoval ja :lol: :P :P
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

heh.. mel jsem uz otevrenou odpoved, ale nez jsem to vyhrabal a dostal se k tomu, uz bylo pozde... :D
Odpovědět

Zpět na „Projekty“